- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
İnşallah..Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah..Az önce bu forumda kasık ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen var mı diye bi baktım da baya varmış ya. Darısı başımıza insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah..Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah..Az önce bu forumda kasık ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen var mı diye bi baktım da baya varmış ya. Darısı başımıza insallah
Sizinde beliniz ağrıyormu benim ağrımaya başladı daİnşallah..Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Belim ağrımıyor da kasıklarımda batma var biraz.Sizinde beliniz ağrıyormu benim ağrımaya başladı da
Adet gününüze kaç gün varBelim ağrımıyor da kasıklarımda batma var biraz.
2-3 gün varAdet gününüze kaç gün var
Dün gece kasigimda sancı vardı bacaklarıma hatta dizime vuruyordu aynı zamanda belime de vurdu. Kesin adet olcam diyorum ama göğüsler halen yumuşacık. Sadece biraz gogsumun yan tarafları aciyo o kadar. Geçen ay adet oldugmda deli gibi sismislerdi şimdi yok. Allahm nolur duy sesimizi bize bebiş ver noluuuuurrrrrSizinde beliniz ağrıyormu benim ağrımaya başladı da
Erken gebelik testi yapsanız belli olmaz mıDün gece kasigimda sancı vardı bacaklarıma hatta dizime vuruyordu aynı zamanda belime de vurdu. Kesin adet olcam diyorum ama göğüsler halen yumuşacık. Sadece biraz gogsumun yan tarafları aciyo o kadar. Geçen ay adet oldugmda deli gibi sismislerdi şimdi yok. Allahm nolur duy sesimizi bize bebiş ver noluuuuurrrrr
Bilmiyormki ilk defa hamile kalcam test falan hic anlamiyorm. ne yapcagimi da nasil yapacagimi da bilmiyorm. Piffff tecrubeliyseniz bana yardım edin nolurErken gebelik testi yapsanız belli olmaz mı
Olursa benimde ilk olacak ama sanki olmayacak belim çok ağrıyorBilmiyormki ilk defa hamile kalcam test falan hic anlamiyorm. ne yapcagimi da nasil yapacagimi da bilmiyorm. Piffff tecrubeliyseniz bana yardım edin nolur
Benim Öyle ağrılarım adetin 1.günü olurdu böyle günlerce şancı cekmezdim başıma ilk defa geliyo hayırlısı olsun bakalım. Gelen geliyorsa hoş geliyor sefalar getiriyorOlursa benimde ilk olacak ama sanki olmayacak belim çok ağrıyor
Test yaptiŕmadinz miKızlar sakin olun benim adetimin üzerinden 10 gün geçti hala bişey yk
Biz çocuk düşünmüyorduk yıl sonuna kadar fakat ani bir karar ile 2 aydır düşünmeye başladıkk canım. en son adetimi 11 şubatta gördüm.16 subatta reglim bitti. 23 şubatta ise eşimle beraber olduk.. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 4 gün sonra yani 27 subatta kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra ise 8 martta tekrar baktırdım bu sefer de 1,20 çıktı :/ 2 kere de idrarda baktım hemen cıkmıyor fakat 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bir çizgi çıkıyor. şuan 10günlük adet gecikmem var..hiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde , özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın,kasık ağrım da mevcut bunlar adet olacağım zamanlar da da olurdu.. ama 2-3 gün ağrı çeker ve regli olurdum.. 1 haftadır durum aynı ama gelmiyor işte 4-5 gündür de hiç idrar testi yapmadım. bugün akşam kan aldıracağım bakalım. eğer herhangi birşey yoksa hafta içi kadın doğuma görünücem.. bu ay herkesin adet döneminde sorun vr galiba :)Test yaptiŕmadinz mi
Adet gününüz geçti miMidem bulanmaya başladı.dün bayağı kötüydü midem yandı.test yapsam çıkar mı acaba hamilelik varsa eğer.
Hayır 2 gün var daha.Adet gününüz geçti mi
Kan tahlili ile çıkabilir aslında sonuç bi yapın istersenizHayır 2 gün var daha.
Eczaneden gebelik testi aldım ondan yapsam kesin sonuç vermez mi ki.adetim gecikirse kan tahlili yapacağım inşallah bakalım.Kan tahlili ile çıkabilir aslında sonuç bi yapın isterseniz
Akıntın falan oluyor mu pekiEczaneden gebelik testi aldım ondan yapsam kesin sonuç vermez mi ki.adetim gecikirse kan tahlili yapacağım inşallah bakalım.