Adet belirtilerim yok hamile miyim

Ay gitsin de boşver kendini rahat hisstmek istiyor demekki. Doktor çok önemli ya
Aynen öyle canım bu doktor ister aşılamaya gidin ister ilaca devam edin etkisini göstermiş dedi ben olsam ilaca devam ederdim deyip gönderdi eşimde sinirlendi doğru düzgün bilgi vermiyor diye

Tabi canım der ki ilaça devam edersen ne zaman hamile kalacagın belli olmaz 2 ay mı 6 ay mı 1 sene mi?
Aşılama yaparsan %30 şansın var vs. vs yani sende ona göre karar verirsin. O yüzden bende cok doktor değiştirdimmm.
aynen canım kafamız çok karıştı ama bir yandanda aşılama zaten bu sene anca kışa yaptırabiliriz eşime o zamana kadar ilaca devam et belki normal yoldan oluverir diyorum, oda bir doktora daha görünüyüm ona göre bakarız diyor.

aynen canım kafamız çok karıştı ama bir yandanda aşılama zaten bu sene anca kışa yaptırabiliriz eşime o zamana kadar ilaca devam et belki normal yoldan oluverir diyorum, oda bir doktora daha görünüyüm ona göre bakarız diyor.
adam haklı bi görünsün. yapabiliosa ne güzel milletin eşi gitmemek için direnir bırak gitsin.

inşallah iyi sonuçlar alırsın kuzum ne zamandır deniyorsunuz.
valla evlendikten 1.5 sene sonra korunmayı bıraktık şuan 6 yıllık evliyiz.
Son 2 senedir cocuk olsun kafasındfayız.Ondan önce korunmadığımızda hiç cocuk istemiyorduk olursa olsun olmazsa olmaz mantıgındaydık hiç aklımızın ucundan geçmiyodu.

valla evlendikten 1.5 sene sonra korunmayı bıraktık şuan 6 yıllık evliyiz.
Son 2 senedir cocuk olsun kafasındfayız.Ondan önce korunmadığımızda hiç cocuk istemiyorduk olursa olsun olmazsa olmaz mantıgındaydık hiç aklımızın ucundan geçmiyodu.
anladım kuzum tez vkitte nasip olsun inşallah

X