- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Ben de kararsızım 2 gün daha mı beklesem hasta olmazsam eğer.kanda çıkar mı. ben yarın test yaptırayım en iyisi boşa ümitlenmek istemiyorum yoksa da yokturtest yap canım gebelik varsa çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kararsızım 2 gün daha mı beklesem hasta olmazsam eğer.kanda çıkar mı. ben yarın test yaptırayım en iyisi boşa ümitlenmek istemiyorum yoksa da yokturtest yap canım gebelik varsa çıkar
eczaneden ucuz testlerden al birtane canım varsa silikte olsa çıkar sonra gider kan verirsinBen de kararsızım 2 gün daha mı beklesem hasta olmazsam eğer.kanda çıkar mı. ben yarın test yaptırayım en iyisi boşa ümitlenmek istemiyorum yoksa da yoktur
Adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı olmazsam denerim bakalım hayırlısıeczaneden ucuz testlerden al birtane canım varsa silikte olsa çıkar sonra gider kan verirsin
Herkeste farklıdır belirtiler genelde adet belirtileri ile aynı derler,hayırlısı hakkındaKızlar merhaba ben normalde her ay adet öncesi semptomlarını yaşayan biriyim fakat bu ay hic bir şey yok. Ne asabilik ne sinir ne gerginlik. Göğüslerim şişerdi dokunamazdım bile. Simdi yumusaciklar. Karnim siserdi hicbisey yok yok. Dün biraz kasiklarim agridi sonra gecti gün icinde de dengemi yitiriyorum arada midem bulaniyo ama kusma yok. Benim bu olursa ilk hamileliğim olacak. Benim gibi olup da hamile kalan var mı lütfen yazın
hayırlısı cnmAdetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı olmazsam denerim bakalım hayırlısı
Adet belirtisi olmadan hamile kalan var mı
Gebe kalmadan önce akintim vardı yoğun miktarda tedbirli olunmasından yanayım dikkat et.Bazen beyaz bazen sarı akıntım oluyor
Evet yine tedbirli oluyorum başım ağrıyor ağrı kesici içmedim belli olsun da hamile olup olmadığım.Gebe kalmadan önce akintim vardı yoğun miktarda tedbirli olunmasından yanayım dikkat et.
Varsa çıkabilir diye düşünüyorumAdetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı olmazsam denerim bakalım hayırlısı
Benimde adet belirtim yoktu.Ben varım
Her adet öncesi bütün belirtileri yaşardım;
Karın, kasık ve bel ağrısı,
Göğüs hassasiyeti,
Bazen mide bulantısı,
Bazen başdönmesi vb.
Şimdi 14haftalik hamileyim
Darısı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim.
2 gün önce ben de üşüdüm ateşlenmişgibiydim şu an çok yorgun ve halsizimHasta gibi hissediyordum kendimi ateşim çıkıyordu sanki ilaç almıştım çünkü .
Adetinde gecikme var mı şu an2 gün önce ben de üşüdüm ateşlenmişgibiydim şu an çok yorgun ve halsizim
2 gün gecikti dahaAdetinde gecikme var mı şu an
Yapsan hafif çizgi şeklinde çıkar galiba ben üçüncü gün test yaptım belliydi çizgi.2 gün gecikti daha
Ben öğlen yaptım öyle birşey yok varsa çıkar aynı testi gecede yaptım cikmisti.Gebelik testinde afedersiniz ilk idrar olması şart mı ben öğleden sonra yapmıştım ilk idrar değildi.
ilk defa yaptım gebelik testini.
Teşekkür ederim cevabınız için çok umutlanmak da istemiyorum hayal kırıklığı oluyor her seferindeBen öğlen yaptım öyle birşey yok varsa çıkar aynı testi gecede yaptım cikmisti.