• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Belirtilerim var ama hala olmadım? Acil bakar mısınız hanımlar.

Lazkizii54

Miray Ecrin ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.026
571
38
26
Merhaba hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar. Ben 25 nisanda kürtaj oldum. Doktorum bana 1 ay içinde adet olacağımı söyledi. Kürtaj olduktan sonra da bi süre antibiyotik kullandım 20'lik dişim için,sonrada çekildi. Benim sorum şu 1 haftadır adet belirtilerim var göğüs hassasiyeti,bel ağrısı ara sıra kasıklarda batma,hatta adet öncesi çıkan sivilcem bile var. Fakat hala olmadım. Acaba bu belirtiler yakın zamanda adet olacağım yönünde mi? Ve şuan vajinal akıntım yok kupkuruyum adetten önce sizde kuru mu olursunuz? Bilen yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Ve herhangi bi enfeksiyon geçirmedim yapışıklık olma ihtimali yok sanırım. Ayrıca 2-3 defa kontrole gittim.

Herşey üst üste gelmiş yoğun stres yaşamışsın biraz gecikmiştir olur merak etme.
Evet haklısın normalde olmam gerekiyordu ama hem antibiyotik hem stres sanırım çok etkiledi beni,belirtilerim var zaten rahmimin kalınlaştığını da hissedebiliyorum inşallah olurum ya teşekkür ederim cevabın için

Çok geçmiş olsun canım . Stres yapma antibiyotik de etkilemiş olabilir . Bi doktora görün istersen.

Evet haklısın normalde olmam gerekiyordu ama hem antibiyotik hem stres sanırım çok etkiledi beni,belirtilerim var zaten rahmimin kalınlaştığını da hissedebiliyorum inşallah olurum ya teşekkür ederim cevabın için

Rica ederim canım. Kullandığın ilaçlar da geciktirmiştir. Benim de bu ay gecikti mesela evli olsaydım şimdiye hamileydim :KK53: Düzene girer merak etme akışına bırak herşeyi.

Gecikme olmuştur canım
İstersen bir kontrole git
Çok geçmiş olsun
Kontrole kürtajın 10. Günü girmiştim canım rahmin çok temiz bi problem yok demişti enfeksiyon falanda olmamıştı hatta ben dezenfekte amaçlı elma sirkesi bile sürmüştüm 2 gece. Umarım bi problem yoktur adet belirtilerim var ama olamadım henüz :)

Rica ederim canım. Kullandığın ilaçlar da geciktirmiştir. Benim de bu ay gecikti mesela evli olsaydım şimdiye hamileydim :KK53: Düzene girer merak etme akışına bırak herşeyi.
Her ay adet beklemek ne zor onunla da olamıyoruz onsuz da :) inşallah teşekkür ederim yine de :)

Kontrole kürtajın 10. Günü girmiştim canım rahmin çok temiz bi problem yok demişti enfeksiyon falanda olmamıştı hatta ben dezenfekte amaçlı elma sirkesi bile sürmüştüm 2 gece. Umarım bi problem yoktur adet belirtilerim var ama olamadım henüz :)
Ayy inşallah bebiştir o zaman:)

Çok geçmiş olsun canım . Stres yapma antibiyotik de etkilemiş olabilir . Bi doktora görün istersen.
Canım normalde antibiyotik içtiğim zamanlarda 1-2 gün aksama olurdu. Ama kürtajdan sonra bi de antibiyotik kullanınca sanırım yine etkiledi. 2-3 hsfta önce son kontrolüme gittiğimde bi problem yok tertemizsin denildi hatta 2-3 doktora kontrol ettirmiştim korkudan :) şuanda da adet belirtilerim var göğsüm arıyor arada sıra kasığım ağrıyor belim sivilcelerim falan. Klasik yani ama olamadım bi türlü :)

Ayy inşallah bebiştir o zaman:)
Henüz değil canım ya hazır değilim baya bi süre de düşünmüyorum :) evlilik dışı olduğu için ve yaşamadığı için evlenince nasip kısmet artık. Ama allah aratmasın isteyen herkese bi an önce nasip etsin. :)

Back