Adet azligi ve diane

Bi deneyim bakiyim nasil olucak insallah ise yarar ya valla cok tesekkur ederim benimle ilgilendin o kadar peki bu corekptu bal vs diyorlar bide onu denedinmi

Bi deneyim bakiyim nasil olucak insallah ise yarar ya valla cok tesekkur ederim benimle ilgilendin o kadar peki bu corekptu bal vs diyorlar bide onu denedinmi
Etagfirullah ne demek. Ben doktorlara gide gele artik neyin ne oldugunu mecburan ogrendim. Adetim gecikse yada bir skntim olsa 3 asagi 5 yukari neyden kaynaklandigini biliyorum desem yeridir. Napim mecbur. Neyse... canim ben bal falan yemedim neden diyceksin bal fruktoz yani seker. Sekerin her hali de kadinin yunurtaliklarina rahmine acayip zararli. Olduruyor yunurtalari. Rahmi mahvediyor. Zaten insan vucuduna zarar. Hemde bildigin zehir seker. Yani bal falan yerim ama cok nadir zarari olmiycak sekilde. Benim nacizane fikrim sekerin her cesidinin olmadigi bir tedavi bicimi kadin dogurganligi acisindan coook daha faydali. Benim kendi fkrim ve uyguladigim budur. Kendimde seker tuketmemeye calisirim meyveden az biraz alirim sekeri. Tabi nadiren pasta falan yiyorum napim isyan etsemde zaman zaman yapicak bsey yok.

Ben bu sogani deneyim bi gununu ogreniyim insallah ise yarar da bibsorunum varmi hos onu da bilmiyorum ama ben cok takintiliyim pireyi deve yapan cinstenim pazartesi baska doktora gidicem sonuc gostermeye bakalim o ne diyecek sen kac yasindasin canim kilo sivilce problemin vs varmi

34 yasindayim sivilce problemim yok cok sukur. Kilo da hep veremedigim bi 78 kilom var. Cok sorun degil ama.biseyin olmasa da sogan suyunu her kadinin icmesi gerekir belli bi sure. Icini temizliyor.

Ya t cetveli arkadasim inan senin yazdiklarini abartmiyorum 1 bucuk yikdir takip ettim.ben de ayni durumdaydim.iatenmeyen gebelik olmustu.sonrasinda adetlerim azaldi hicbi kotu durum da olmadi su an evliyim bebegime 5 bucuk aylik hamileyim.bend e takinti yapmistim ama bosa.dr de gezdim hepsi de biseyin yok dedim ve dedikleri gibi de cikti.önemli olan duzenli olmak ve olabilmek.sorunun yok yani.bu dedigimi yanlis anlama lutfen takinti yapmissin bir psikolgla gorusup atlatmaya calis bu durumu.umursama unut.insalllah her sey diledigince olur arkadasim.

Valla kizzz beni mi takip ediyosun duygulandim suan yerim seni ya valla bebegim olmaz falan oyleyimki kafayi bozdum bebekten sonra bide azalinca insan niye diye soruyo kendine ister istemez nasil oldu isteyince direkt oldu mu cok sevindim senin icin insan boyle olunca aynisini yasayan varmi acaba diye surekli birsey paylasiyor

Canim ultrason goruntusunden anliyormusun birsey gostersem

Canim ultrason goruntusunden anliyormusun birsey gostersem
Goster canim ama inan takinti yapiyorsun.cok kurcalama olan sagligini da bozacaksin.bende de akinti ve yanma problemi var gecmiyor.bu arada ben cokmsukur cok kolay hamile kaldim hatta egrafomdakiler bile sasirdi evlenir evlenmez oyoe diyim.merak etme sende de bisey yok.

Yillardir bu konuyu surekli yaziyorsun hastalik hastasi olmussun.ah ah ben de senin gibiydim ama simdi takintilarla gecirdigim gunlerime yaniyorum.

Eklentiler

• 43291010_699595680416284_3719394966271688704_n.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 43308166_699596763749509_3263591823976693760_n.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 30
Cnm bazı yumurtalıklarda pko gorunumu olabılırmıs ama onemlı olan belırtısıymıs eger adet olamama tuylenme kılo artısı kısırlık problemi varsa onemlıymıs aynısı bendede oldu usg doktoru pko dedi ve yumurtalıgın sişmiş dedi hemen jınekologa gıttım onemlı olan belırtı bısey yok dedi ayrıca pko doğuştan oluyo dıye bılıyorum

Adet oluyorum 29 gunde ve saati saatine killanmam sivilcem yok öyle sadece sonrada kanamam azaldi kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…