Adet azligi ve diane

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Merhaba bayanlar ben 3 yil once kurtaj oldum 2 yildir adetlerim az dun 3.gunu hormonlara baktirdim hersey normal ama doktor yumurtan buyuk ve fazla dedi pcos goruntusu gibi ama ne kilom ne tuylenmem var adetlerim 28 gunde geliyor duzenli olarak sıkıntim az olmasi son 2 yildir böyle bana diane verdi kullan diye ama guvenemedim bana ne tavsiye edersiniz suanda bekarim

Hormonsal değilde yapışıklık olabilir kürtaj sonrası bunu Rahim filmiyle anlayabilir doktor

Ben 2 aydır kullanıyorum canım aslında benim durumum biraz değişik söyle ki benim kist tüp ve yumurtama yapışmış açıkçası beni doktorum acilen ameliyata aldı ve sonrasında 2 ay korunma verdi ayrica ameliyatta kistimi tamamen alamadi sadece icini temizledi bu hap kistin tekrar olusmamasi icin dedi şimdi bitti hapIm bir sonra ki adetim de kontrol e gideceğim. Bu hap bende sadece bir kere leke yaptı onun disinda hap bitince 2 gün sonra adet oldum ve 2 aydır adetlerım daha az sancılı bakalım kontrole gideceğim ay sonu durum nedir öğreneceğim

Diane mi kullandin canim adetin normal mi peki anormal birsey yok yada olumsuz baaska etkisi oldu mu

Dianne kullanma bence. Bana pco dan dolayi vermisti adetlerim azaldi acayip dercede biraktim yine ayni moduna dondu. Ayrica dianne35 yurt disinda ysaklanan bir ilac ben cok pismanim kullandigima sende kullanma bence. Benim esimin yengesinin 5 6 gun zor geliyor 3 tane cocugu var. Eger gunde 2 pedi dolduruyorsa ve 3 gunden fazlaysa normaldir. Ugrasma kendinle bence.

Ilk 2 gun normal sonra leke leke oluyor 4 gun suruyor iste normal heraldr tam bilmiyorum ki

Ilk 2 gun normal sonra leke leke oluyor 4 gun suruyor iste normal heraldr tam bilmiyorum ki
Hmmm normal olabilir. Hormonlara baktirdin mi hormonlardada bsey yoksa cidden normal demektir. Ama dianne dan uzak dur canim. Hayit otu ic. Saracoglunun onerdigi seyler cok faydali oluyor. Dianne kullanacagina saracoglunu arastir canim gercekten cok memnun kalirsin.

Hayit hapi nerde bulurum gercekten ise yarar mi acaba

Hayit hapi nerde bulurum gercekten ise yarar mi acaba
Canim bak hayit hapi falan kullanma bence. Saracoglunun sutesinden hayit otu al. Uluorta aktarlardan da alma. Bayat oluyor etki etmiyor. O adam tam bir Allah in mucizesi. Herseyi isabetli. Sattiklari taze. Birde sogun kuru uygula oyle faydasini gorursun ki...

Hayit suyu icmistim cok onceden ama tadini begenmedim gercekten o yuzden hapi dedim hayitsuyu mecitefendi icmistim kahve olan kanamam kirmizi olmuştu simdi napiyim bilemedim hapini tavsiye etmiyormusun

Hayit suyu icmistim cok onceden ama tadini begenmedim gercekten o yuzden hapi dedim hayitsuyu mecitefendi icmistim kahve olan kanamam kirmizi olmuştu simdi napiyim bilemedim hapini tavsiye etmiyormusun
Hapi tavsiye etmem. Hap in ne oldugu belli degil. Onu hap formuna getirmek icin kimyasal kullaniyorlar. Gerek yok. Tadini begenmeyebilirsin ama bazi seyleri istemesekte yapmak zorunda kaliriz. Biraz idare et bence. Sogan suyunuda ihmal etme. Youtube da saracoglu acikliyor. Ya neden hep saracoglu diycen. Ben cok faydasini gordum adamin her dedigi sifali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…