Ben adet sancılarımın tümünü yaşadım aşırı bel ağrısı kasık batması ve ağrısı beyaz akıntı adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim umarım mutlu haberi alırsınızKızlar adet öncesi yaşadığım bel, rahim içi, bacak ağrısını birebir yaşıyorum hatta daha şiddetli yaşıyorum. Dün akşam sol bacağım kopacak sandım. Adetime 5 gün var. Dün yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi vardı. Kan vermeye gitmeliyim ama sanki adet olacak gibi hissettiğim için gitmek de istemiyorum boş yere çünkü cidden oldum olacam gibiyim. Yaşayan tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Ben de aynısını yaşıyorum adet olacak gibiyim 4 günüm kaldı karın ağrım ve şeffaf akıntım var bakalım ne olacak erken gebelik testi elimde yok nöbetçi eczane de uzak yarını beklerim artıkKızlar adet öncesi yaşadığım bel, rahim içi, bacak ağrısını birebir yaşıyorum hatta daha şiddetli yaşıyorum. Dün akşam sol bacağım kopacak sandım. Adetime 5 gün var. Dün yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi vardı. Kan vermeye gitmeliyim ama sanki adet olacak gibi hissettiğim için gitmek de istemiyorum boş yere çünkü cidden oldum olacam gibiyim. Yaşayan tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun size umarım biz de güzel haberler alırızBen adet sancılarımın tümünü yaşadım aşırı bel ağrısı kasık batması ve ağrısı beyaz akıntı adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim umarım mutlu haberi alırsınız
UmarımÇok teşekkür ederim hayırlı olsun size umarım biz de güzel haberler alırız
Az önce yorgan kaldırıyordum alt karnıma bir ağrı girdi ki dayanamadım bırakyım yorganı nolur nolmaz diye bu ilk kez başıma geldiiBen adet sancılarımın tümünü yaşadım aşırı bel ağrısı kasık batması ve ağrısı beyaz akıntı adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim umarım mutlu haberi alırsınız
İnşallah yaa hepimizin yüzü gülsün bu ayBende de 4/5 gündür regli olacak gibi ağrı var normalde regliden önce ağrım olmaz şaşırdım birgün hatta sanki regliymişim giib şiddetliydi bugün daha iyiyim 2 gün kaldı regliye inşallah bebiştendir değişik bir durum anlamadım bende
İnşallahİnşallah yaa hepimizin yüzü gülsün bu ay
Ben de öyle üzüleceğim eşime 14 şubat hediyesi olsun istiyorum ama nasip tabi.. bu ay olmaz ise bir müddet düşünemem eşim 1 ay yok askere gidiyorİnşallahümitlendim ama regli gelirse epeyi üzüleceğim hayırlısı artık
Hayırlısı öyleyse inşallah pozitifi görürüz kaç gün kaldı regliye?Ben de öyle üzüleceğim eşime 14 şubat hediyesi olsun istiyorum ama nasip tabi.. bu ay olmaz ise bir müddet düşünemem eşim 1 ay yok askere gidiyor
Bat 13 şubat 4 günüm kaldı.. sizin?Hayırlısı öyleyse inşallah pozitifi görürüz kaç gün kaldı?
Benim 11 şubat 2 gün kaldıBat 13 şubat 4 günüm kaldı.. sizin?
Her ihtimale karşı dikkatli olun tabiki sağlıkla mutlu haberini alırsınız inşallahAz önce yorgan kaldırıyordum alt karnıma bir ağrı girdi ki dayanamadım bırakyım yorganı nolur nolmaz diye bu ilk kez başıma geldii
Evet erken gebelikle adet öncesi birbirine çok benziyor, hamileydim ve uzunca bir zaman da devam etmişti kasık ağrılarım.Kızlar adet öncesi yaşadığım bel, rahim içi, bacak ağrısını birebir yaşıyorum hatta daha şiddetli yaşıyorum. Dün akşam sol bacağım kopacak sandım. Adetime 5 gün var. Dün yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi vardı. Kan vermeye gitmeliyim ama sanki adet olacak gibi hissettiğim için gitmek de istemiyorum boş yere çünkü cidden oldum olacam gibiyim. Yaşayan tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinEvet erken gebelikle adet öncesi birbirine çok benziyor, hamileydim ve uzunca bir zaman da devam etmişti kasık ağrılarım.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Yaa aynı kaderi yaşıyoruzz bende süpriz yapıcaktım ama sıfır ümidim avr bu aydan çünkü bi kere kimyasal oldum orda belirtilerim daha fazlaydı bu ay daha az ve benimde eşim martta askere gidiyor bir ay yokBen de öyle üzüleceğim eşime 14 şubat hediyesi olsun istiyorum ama nasip tabi.. bu ay olmaz ise bir müddet düşünemem eşim 1 ay yok askere gidiyor
Ayy benim eşim de askere gidiyor biliuor musunnnYaa aynı kaderi yaşıyoruzz bende süpriz yapıcaktım ama sıfır ümidim avr bu aydan çünkü bi kere kimyasal oldum orda belirtilerim daha fazlaydı bu ay daha az ve benimde eşim martta askere gidiyor bir ay yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?