Benimde adet olmadan 15-20 dk önce ağrım başlar ve adet olurdum. Bu sefer 3 gün boyunca gün içerisinde 1-2 kez yoklayan ve 5-10 saniye süren sancılarım oldu ama adet olmadım. O zaman anladım hamile olduğumu. Adetimi bir gün geçince idrar testi yaptım çift çizgiydi. Kan tahliline gittim 92,37 çıktı. Bir idrar testi daha yapın bence.
kızlar adet günümde evde test yaptım.negatifti. adetim 4 gün gecikti. ve 2-3 gündür kasıklarımda adet ağrısı gaz bacaklarıma vuruyor ama adet olamıyorum. 1 senedir bebek istiyorum olmadı. şimdi de test alıp yapmaya korkuyorum çıkmıcak diye
hamile bayanlar bu şekilde adet ağrısı oluyor mu yoksa ben adet olamadığım için mi ağrım var. çünkü benim adet dönemlerimde ağrımın peşinden hemen adet olurdum
Benimde adet olmadan 15-20 dk önce ağrım başlar ve adet olurdum. Bu sefer 3 gün boyunca gün içerisinde 1-2 kez yoklayan ve 5-10 saniye süren sancılarım oldu ama adet olmadım. O zaman anladım hamile olduğumu. Adetimi bir gün geçince idrar testi yaptım çift çizgiydi. Kan tahliline gittim 92,37 çıktı. Bir idrar testi daha yapın bence.[/QU Merhaba ben yeni üyeyim ben 15 aydır bebek istiyorum ve her ay hüsrana ugruyorum, onun öncesinde 8 ay dogum kontrol hapı kullanmıstım o yüzden olabilir mi ve 2 kez reglim gecikmisti ama sebep baskaymıs onda da asırı agrım oldu her ay reglimde oldugu gibi fakat bu ay agrım yok gibi dediginiz gibi ara ara agrı giriyor istahım acık gögsüm sis henüz 2 gün gecti ama test yapmadım yine negatif cıkar diye
Canım banada sıcak basar adet olacağım zaman.bence hemen test yapma.üzülmemen için bi kaç gün daha bekle.normalde adetin gecikirmiBirde fena halde sicaklik basiyo sanki birden vucudum yaniyo gibi
Test yapdim negatif cikdi cok kotu bir sey gercekte cok uzuldum uc aydi evliyiz cok istiyoruz normalde evlenmemisden hic gecikmezdi adetim ama evlendikten sonraCanım banada sıcak basar adet olacağım zaman.bence hemen test yapma.üzülmemen için bi kaç gün daha bekle.normalde adetin gecikirmi
Canım banada sıcak basar adet olacağım zaman.bence hemen test yapma.üzülmemen için bi kaç gün daha bekle.normalde adetin gecikirmi
Üzülme daha 3 ay olmuş.yıllarca bekleyenler var..bizde bir yıldır bekliyoruzTest yapdim negatif cikdi cok kotu bir sey gercekte cok uzuldum uc aydi evliyiz cok istiyoruz normalde evlenmemisden hic gecikmezdi adetim ama evlendikten sonra
Canım banada sıcak basar adet olacağım zaman.bence hemen test yapma.üzülmemen için bi kaç gün daha bekle.normalde adetin gecikirmi
Üzülme daha 3 ay olmuş.yıllarca bekleyenler var..bizde bir yıldır bekliyoruz
Evet orasida oyle ama yinede insan istiyo İnsallah sizindeÜzülme daha 3 ay olmuş.yıllarca bekleyenler var..bizde bir yıldır bekliyoruz
Adet oldum canim dun aksam yine hic olduÜzülme daha 3 ay olmuş.yıllarca bekleyenler var..bizde bir yıldır bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?