Adet ağrılarım Bi geciyor bir başlıyor hamile miyim

Lemn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
26
-1
1
31
Arkadaşlar adet günüme 12 gün kala göğüslerim şişti. Ve şimdi de adet sancısı gibi kasiklarim Bi ağrıyor Bi bakıyorm geçiyor. Anlamadım hamile miyim çok merak ediyorum. Test de yapmadım adetim daha 8 gün var

Canım belki yumurtlama agrısıdır
Çünkü adetine baya var
Biliyomusun yumurtlama zamanlarını

Benim de aynısı olmuştu hamileymişim.

Benim de aynısı olmuştu hamileymişim.
canım bende bu ay hsg çekildim yumurtlamadan 1 gün önce ertesi günü değerlendirdim 2-3 gün bire,şey yoktu ama sonra hep adet ağrılarım var gibi bel ve iki taraflı kasık ağrım hem sağda hem solda dün idrarımı yaptıktan sonra dik duramadım karnım baya gerildi ağrı oldu yaklaşık 9 gündür böyle ve adetime hala 4 falan var yani senin ağrıların nasıldı kaç gün önceden vardı

Aynı belirtiler vardı göğüslerim acıyordu birde sık idrara çıkıyordum

Aynı belirtiler vardı göğüslerim acıyordu birde sık idrara çıkıyordum
Dün gece yumurtlama akıntısı gibi akıntım geldi içinde pembelik vardı ve ağrılarım şiddetlendi adet olucam gibi ama bu sabah ilkkez bu kadar midem bulantı hayatım öyle öğürdüm ki anlatamam işteyim diye kendimi komtrol ettim evde olsam kesin kuşmuştum

Kan testi yaptır canım bence bekleme

Canim valla aynı adet agrisi gibi. Tek fark ara ara olması. Agrilarim şimdi geçti gibi ama karnim Bi gergin Bi tuhafım Bi hassasiyet var sanki. Karnıma dokunmak bile istemiyorm ve hala adet olmadım ağrılarım gecmesine ragmen

15 gün önceden vardı hiç böyle olmazda adetime 3 4 gün kala başlardı anlardım ki adet olcam. Şimdiki halimden bisey anlamadim

canım malesef ben adet oldum ama ağrıların sebebide kist oluşmuş ondanmış aşılamamda sırf bundan dolayı iptal oldu hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…