Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belki yumurtlama agrısıdırArkadaşlar adet günüme 12 gün kala göğüslerim şişti. Ve şimdi de adet sancısı gibi kasiklarim Bi ağrıyor Bi bakıyorm geçiyor. Anlamadım hamile miyim çok merak ediyorum. Test de yapmadım adetim daha 8 gün var
canım bende bu ay hsg çekildim yumurtlamadan 1 gün önce ertesi günü değerlendirdim 2-3 gün bire,şey yoktu ama sonra hep adet ağrılarım var gibi bel ve iki taraflı kasık ağrım hem sağda hem solda dün idrarımı yaptıktan sonra dik duramadım karnım baya gerildi ağrı oldu yaklaşık 9 gündür böyle ve adetime hala 4 falan var yani senin ağrıların nasıldı kaç gün önceden vardıBenim de aynısı olmuştu hamileymişim.
Aynı belirtiler vardı göğüslerim acıyordu birde sık idrara çıkıyordumcanım bende bu ay hsg çekildim yumurtlamadan 1 gün önce ertesi günü değerlendirdim 2-3 gün bire,şey yoktu ama sonra hep adet ağrılarım var gibi bel ve iki taraflı kasık ağrım hem sağda hem solda dün idrarımı yaptıktan sonra dik duramadım karnım baya gerildi ağrı oldu yaklaşık 9 gündür böyle ve adetime hala 4 falan var yani senin ağrıların nasıldı kaç gün önceden vardı
Dün gece yumurtlama akıntısı gibi akıntım geldi içinde pembelik vardı ve ağrılarım şiddetlendi adet olucam gibi ama bu sabah ilkkez bu kadar midem bulantı hayatım öyle öğürdüm ki anlatamam işteyim diye kendimi komtrol ettim evde olsam kesin kuşmuştumAynı belirtiler vardı göğüslerim acıyordu birde sık idrara çıkıyordum
ben normaldede gün 50 kere tuvalete gidiyorum günde 4 litre içiyorum çayı kahveyi saymıyorumAynı belirtiler vardı göğüslerim acıyordu birde sık idrara çıkıyordum
Kan testi yaptır canım bence beklemeDün gece yumurtlama akıntısı gibi akıntım geldi içinde pembelik vardı ve ağrılarım şiddetlendi adet olucam gibi ama bu sabah ilkkez bu kadar midem bulantı hayatım öyle öğürdüm ki anlatamam işteyim diye kendimi komtrol ettim evde olsam kesin kuşmuştum
hafif lekelendim diyebilirim başlıyor gibiKan testi yaptır canım bence bekleme
Canim valla aynı adet agrisi gibi. Tek fark ara ara olması. Agrilarim şimdi geçti gibi ama karnim Bi gergin Bi tuhafım Bi hassasiyet var sanki. Karnıma dokunmak bile istemiyorm ve hala adet olmadım ağrılarım gecmesine ragmencanım bende bu ay hsg çekildim yumurtlamadan 1 gün önce ertesi günü değerlendirdim 2-3 gün bire,şey yoktu ama sonra hep adet ağrılarım var gibi bel ve iki taraflı kasık ağrım hem sağda hem solda dün idrarımı yaptıktan sonra dik duramadım karnım baya gerildi ağrı oldu yaklaşık 9 gündür böyle ve adetime hala 4 falan var yani senin ağrıların nasıldı kaç gün önceden vardı
15 gün önceden vardı hiç böyle olmazda adetime 3 4 gün kala başlardı anlardım ki adet olcam. Şimdiki halimden bisey anlamadimCanim valla aynı adet agrisi gibi. Tek fark ara ara olması. Agrilarim şimdi geçti gibi ama karnim Bi gergin Bi tuhafım Bi hassasiyet var sanki. Karnıma dokunmak bile istemiyorm ve hala adet olmadım ağrılarım gecmesine ragmen
canım malesef ben adet oldum ama ağrıların sebebide kist oluşmuş ondanmış aşılamamda sırf bundan dolayı iptal oldu hayırlısı olsun inş.Canim valla aynı adet agrisi gibi. Tek fark ara ara olması. Agrilarim şimdi geçti gibi ama karnim Bi gergin Bi tuhafım Bi hassasiyet var sanki. Karnıma dokunmak bile istemiyorm ve hala adet olmadım ağrılarım gecmesine ragmen
Merhab adet oldunuz mu?15 gün önceden vardı hiç böyle olmazda adetime 3 4 gün kala başlardı anlardım ki adet olcam. Şimdiki halimden bisey anlamadim