• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 9 gün gecikti dünden beri gelen lekeler hamilelik belirtisi mi?

mindfulness05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
486
683
23
34
20 Şubatta geri çekilmeyle ilişkiye girmiştik. 26 şubat adet günümdü ancak olmadım.Gecikme 5 gün olunca test yaptım ancak negatifti.Şu an dünden beri leke şeklinde bir kaç damlalık kahverengi lekeler geliyor. Adet mi olucam hamile miyim bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Adet gecikmesi olabilir adetin sokuluodur belki hala olmazsa gebelik testi yaparsın geç döllenme olabilir

20 Şubatta geri çekilmeyle ilişkiye girmiştik. 26 şubat adet günümdü ancak olmadım.Gecikme 5 gün olunca test yaptım ancak negatifti.Şu an dünden beri leke şeklinde bir kaç damlalık kahverengi lekeler geliyor. Adet mi olucam hamile miyim bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Merhaba bende aynı durumdayım geri çekilmeyle ilişki yaşadık 1 martta olmam gerekirdi ama 7 gün oldu adet olmadım belirtide yok bel ağrısı kasık vs yalnız bugün çok halsizimm test alacğım yarın bakalım ne olacak lekelenmede yok bu arada

Back