- 22 Aralık 2022
- 72
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi izmirsivas3558
-
Kanda gebelik testi yaptın mı? Neolacaak bu halimizçok okuyorum bu durumda olanı Garip olan mesela benim adetim hep düzenlidir yıllardır ilk kez ovulasyon testleride yaptım emin olmak için döngümden o yüzden çok sınır bozucu ya hamile olayım yada adetim başlasın arafta olmak çok kötü
Ama kana daha cabuk gectigi icin kan vermen daha saglikli bence canimKanda baktırmadım cnm 3,5 senedir olmuyor benim idrarda görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum bu ayda olmazsa şubatta tüp bebeğe başlayacağız zaten
Gölge derken ikisinden bi cizgi silik mi? Silik ise hamilesin demektirSelam herkese biraz önce test yaptım yine belli belirsiz bi gölge çıktı
Evet vermeyi düşünüyorum yarın tekrardan vericem. Amin inşallah
Öyle olabiliyormuş dedi hayırlısı bakalım bende halen regl olmadım.. şişkinlik ve aşırı derece ayıptır söylemesi ama kötü kokuyla birlikte gaz problemi yaşıyorum hayatta böyle olmazdımAcaba gec dollenmeden mi suphelendiler insanin aklina kirk tane sey geliyor hadi gel
olmadim ve bugun gecikmenin 7.gunu
B3nde aynı durumdayım doktor bana ilaç yazdı dupbaston diye 16 gündür de gecikmem var kullanıp kullanmamak arasında kaldımÖyle olabiliyormuş dedi hayırlısı bakalım bende halen regl olmadım.. şişkinlik ve aşırı derece ayıptır söylemesi ama kötü kokuyla birlikte gaz problemi yaşıyorum hayatta böyle olmazdımkarnıma ağrılar giriyor diyorum evet oldum tuvalete gidiyorum hiç bir şey yok
Zor bir kararB3nde aynı durumdayım doktor bana ilaç yazdı dupbaston diye 16 gündür de gecikmem var kullanıp kullanmamak arasında kaldım
Böyle çıktı cnmGölge derken ikisinden bi cizgi silik mi? Silik ise hamilesin demektir
Evet ilk kez bu kadar uzun surdu normalde duzenliydi günümZor bir kararİlk kez mi bukadar uzun bir geçikme yaşıyorsun? Adet döngün nasıl düzenlimiydi?
Negatif gibi.. bilemedim şimdi hafif var yok gibiBöyle çıktı cnm
Anlıyorum bazen bir döngü atlatabiliyormuşsun yanı yumurtlama olmuyormuş hamilelik yoksa ve bu gayet normalmış olabiliyormuş acaba öyle bir durum mu var? Yumurtlamanın hissettinmi mesela? Çok kafa karıştırdı bu adet geçikmesi yaaEvet ilk kez bu kadar uzun surdu normalde duzenliydi günüm
Bende var yok arasındayım yarın sabah tekrar yapıcamNegatif gibi.. bilemedim şimdi hafif var yok gibi
Yumurtlama oldu yanılmıyorsam eğer gerçekten de çok kafa karıştırıcı bir durum hakkımızda hayırlısı olsun tekrardan kan testi vericem umarım yükselme olmusturAnlıyorum bazen bir döngü atlatabiliyormuşsun yanı yumurtlama olmuyormuş hamilelik yoksa ve bu gayet normalmış olabiliyormuş acaba öyle bir durum mu var? Yumurtlamanın hissettinmi mesela? Çok kafa karıştırdı bu adet geçikmesi yaahem hamilelik olabilir hem olmayabilir olması sinir bozucu
Kanda gebelik testi yaptın mı? Neolacaak bu halimizçok okuyorum bu durumda olanı Garip olan mesela benim adetim hep düzenlidir yıllardır ilk kez ovulasyon testleride yaptım emin olmak için döngümden o yüzden çok sınır bozucu ya hamile olayım yada adetim başlasın arafta olmak çok kötü
Ama kana daha cabuk gectigi icin kan vermen daaKanda baktırmadım cnm 3,5 senedir olmuyor benim idrarda görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum bu ayda olmazsa şubatta tüp bebeğe başlayacağız zaten
Psikolojimiz bozuldu cidden bu neydi boyleÖyle olabiliyormuş dedi hayırlısı bakalım bende halen regl olmadım.. şişkinlik ve aşırı derece ayıptır söylemesi ama kötü kokuyla birlikte gaz problemi yaşıyorum hayatta böyle olmazdımkarnıma ağrılar giriyor diyorum evet oldum tuvalete gidiyorum hiç bir şey yok
Hiç sorma testim kuruduktan sonra iyice belirginleşti..Daha önce o kadar çok kuruma çizgisi gördüm ki inanasım gelmiyorAma kana daha cabuk gectigi icin kan vermen daa
Psikolojimiz bozuldu cidden bu neydi boyle
10 dk sonrasini dikkate almayin diyorlar ama sen icini rahatlatmak icin doktora git kan verHiç sorma testim kuruduktan sonra iyice belirginleşti..Daha önce o kadar çok kuruma çizgisi gördüm ki inanasım gelmiyor
Yarın tekrar yapıcam ikinci çizgiyi net görene kadar kan vermek istemiyorum kanda negatifi görünce daha çok üzülüyor insan hayırlısı olsun10 dk sonrasini dikkate almayin diyorlar ama sen icini rahatlatmak icin doktora git kan ver
Ama boyle belirsiz diyorsun cizgi kan ver negatifse negatif pozitifse pozitiftir yani canim kendini kasiyorsunYarın tekrar yapıcam ikinci çizgiyi net görene kadar kan vermek istemiyorum kanda negatifi görünce daha çok üzülüyor insan hayırlısı olsun
Bugun aksam kan geldi cok az miktarda kesik kesik ve kahverengi geldiÖyle olabiliyormuş dedi hayırlısı bakalım bende halen regl olmadım.. şişkinlik ve aşırı derece ayıptır söylemesi ama kötü kokuyla birlikte gaz problemi yaşıyorum hayatta böyle olmazdımkarnıma ağrılar giriyor diyorum evet oldum tuvalete gidiyorum hiç bir şey yok
Çok çok az ise yerleşme kanaması olabilir. Devamı gelmediyse tabii bu kanamanın. Devamı geldimi ?Bugun aksam kan geldi cok az miktarda kesik kesik ve kahverengi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?