- 13 Haziran 2019
- 139
- 105
- 53
- 32
- Konu Sahibi izmirsivas3558
-
Geldi malesefÇok çok az ise yerleşme kanaması olabilir. Devamı gelmediyse tabii bu kanamanın. Devamı geldimi ?
Bende adet oldum maalesefGeldi malesefsen naptin
Iste bu durumda nasil takip etcez ki ovulasyon testiyle miBende adet oldum maalesefbunu anladım ben son 3/4 aydır döngüm 26ydı ona göre hesapladım (uygulamadada) öyle yazıyordu ama geri ye baktığımda döngümün 30/31/32 de olduğunu gördüm 33 te oldum okadar uzun olmuyordu ama gayet normalmış her ay bir kaç gün oynuyabiliyormuş ve düşününcede yumurtamın geç çatladığını düşünüyorum bu da döngümü uzattı. Yanı biz aslında geçikmiyoruz o ay döngümüz uzun oluyor yumurta geç çatlayınca
Amin sagol canim sevindim senin adinaBenim pozitif çıktı2. Bebeğim geliyor inş Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimdde iki gün gecikti belirtilerim bel ağrısı sırt ağrısı rgle 8 9 gün varken her iki kaşık ağrısı baş ağrısı son iki gündür bunlar yok dün adet olacakmsim gibi oldu ama olamdim dün gece ve sabah kaseti test yaptım negatiti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba o yüzden mi gecikiyor ne dersinzTekrar vermeyi düşünüyormusunuz? Sizinki baya geçmiş. Bana kan testi yapan kadın negatif çıkarsa bir kaç gün sonra tekrar yaptır demişti. Hayırlısı olsun hakkımızda
Bence hamilesiniz benimde ilk gebeliğimde sonradan böyle olmuştu hamileydim :) Yarın ilk idrarla yapınca daha net çıkar inşallah kavuşursunuz yavrunuzaHiç sorma testim kuruduktan sonra iyice belirginleşti..Daha önce o kadar çok kuruma çizgisi gördüm ki inanasım gelmiyor
Malesef regl oldum değilimBence hamilesiniz benimde ilk gebeliğimde sonradan böyle olmuştu hamileydim :) Yarın ilk idrarla yapınca daha net çıkar inşallah kavuşursunuz yavrunuza
Üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahMalesef regl oldum değilim
Merhaba. Acaba test negatif dediğiniz idrar testi miydi ? Kaçıncı günde kan verdiniz ?Benimde 3 gün gecikti. Aynı adet olacakmışım gibi karnım ve belimde ağrılar var ama ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Ama daha olmadım. Dün test negatifti. İlk çocuğumda 5 gün gecikince hemen net olarak belirmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evlıyım neredeyse 1.5 yıldır hıc korunmadık ama gebe kalamadım eşimle birlikte doktora gıttık eşimde sorun çıkmadı bende ise açıklanamayan ınfertılıte çıktı 4 ay sonra aşılamam olcak ama bu ay 5 gün adetım gecıktı idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiçbir belırtı yok adet gecıkmesınden başka adet olmadan her zaman agrım olup sonra adet olurdum ama hıcbır agrım yok ne yapmalıyım yardımcı olur musunuzTekrar vermeyi düşünüyormusunuz? Sizinki baya geçmiş. Bana kan testi yapan kadın negatif çıkarsa bir kaç gün sonra tekrar yaptır demişti. Hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?