- 22 Aralık 2022
- 72
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi izmirsivas3558
-
0.100 çıkmış beta canim ama hala adet olmadim içimde bir his var bilmiyorum belkide psikolojikMerhabalar bende 4 gün geçiktim normalde hep düzenlidir ve senin dediğin gibi aynı kasık ağrıları yaşıyorum. Şişkinlik, gaz problemi ve aşırı yorgunluk var. Benim testlerimde negatif farklı markadan 3 test denedim farklı günler hepsi negatif.. bence kan tahlilleri beklemekten başka bir caremiz yokbende kan tahlili yaptırmaya düşünüyorum. Sonucun çıkınca yazabilirmisin?
Olabilir hayırlısı olsun0.100 çıkmış beta canim ama hala adet olmadim içimde bir his var bilmiyorum belkide psikolojik
Naptin regl oldun mu canimOlabilir hayırlısı olsunbendede galiba psikolojik pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmezse bende düşünüyorum kan tahlili yaptırmaya bakalım
Olmadım bugün kan da gebelik test yaptırdım o da negatif çıktıNaptin regl oldun mu canim
Sende durumlar nasıl?Naptin regl oldun mu canim
Kanda gebelik testi yaptın mı? Neolacaak bu halimizKızlar bende de aynı durumlar 3 gün geciktim ama testler negatif yarın sabah tekrar yapıcam hiç umudum yok olsa testlerde çıkardı diyorum
Merhaba bend3 sizinle aynı durumu yaşıyorum 15 gündür regl olmuyorum son regl tarihim 23 kasim neden geçen hafta kan kesti vermiştim onda da negatif çıktı sonumuz hayır olsun inşallahKanda gebelik testi yaptın mı? Neolacaak bu halimizçok okuyorum bu durumda olanı Garip olan mesela benim adetim hep düzenlidir yıllardır ilk kez ovulasyon testleride yaptım emin olmak için döngümden o yüzden çok sınır bozucu ya hamile olayım yada adetim başlasın arafta olmak çok kötü
Kanda baktırmadım cnm 3,5 senedir olmuyor benim idrarda görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum bu ayda olmazsa şubatta tüp bebeğe başlayacağız zatenKanda gebelik testi yaptın mı? Neolacaak bu halimizçok okuyorum bu durumda olanı Garip olan mesela benim adetim hep düzenlidir yıllardır ilk kez ovulasyon testleride yaptım emin olmak için döngümden o yüzden çok sınır bozucu ya hamile olayım yada adetim başlasın arafta olmak çok kötü
Tekrar vermeyi düşünüyormusunuz? Sizinki baya geçmiş. Bana kan testi yapan kadın negatif çıkarsa bir kaç gün sonra tekrar yaptır demişti. Hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba bend3 sizinle aynı durumu yaşıyorum 15 gündür regl olmuyorum son regl tarihim 23 kasim neden geçen hafta kan kesti vermiştim onda da negatif çıktı sonumuz hayır olsun inşallah
Anlıyorum sizi hayırlısı olsun hakkımızdaKanda baktırmadım cnm 3,5 senedir olmuyor benim idrarda görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum bu ayda olmazsa şubatta tüp bebeğe başlayacağız zaten
İnş bazen insanın umudu tükeniyor böyle 3-5 gün gecikmeler yaşayınca acaba mı diyorum..Nasip kısmet inş hepimiz burdan güzel haberler veririzAnlıyorum sizi hayırlısı olsun hakkımızda2023 inşaAllah güzel haberler getirir hepimize
Evet vermeyi düşünüyorum yarın tekrardan vericem. Amin inşallahTekrar vermeyi düşünüyormusunuz? Sizinki baya geçmiş. Bana kan testi yapan kadın negatif çıkarsa bir kaç gün sonra tekrar yaptır demişti. Hayırlısı olsun hakkımızda
5.gun kan ve idrar sonucu negatif çıktı ama hala olmadim adet canimMerhaba sonuçlarınız ne acaba ben de sizinle aynı durumdayım
Biraz daha bekle oyle test yaptir canimKızlar bende de aynı durumlar 3 gün geciktim ama testler negatif yarın sabah tekrar yapıcam hiç umudum yok olsa testlerde çıkardı diyorum
Acaba gec dollenmeden mi suphelendiler insanin aklina kirk tane sey geliyor hadi gelde kafaya takmaOlmadım bugün kan da gebelik test yaptırdım o da negatif çıktı0,100 çıktı sonuç olarak 3-4 gün daha bekleyip tekrar test yapmayı düşünüyorum (öyle tavsiye ettiler) regl olmazsam araştırmama göre ve duyduklarıma göre daha erken olabiliyormuş değerlerin yükselmesi sebebi de regl döngüsü bazen uzuyabiliyormuş o yüzden sabır diyip bekliyorum
Acaba gec dollenmeden mi suphelendiler insanin aklina kirk tane sey geliyor hadi gelOlmadım bugün kan da gebelik test yaptırdım o da negatif çıktı0,100 çıktı sonuç olarak 3-4 gün daha bekleyip tekrar test yapmayı düşünüyorum (öyle tavsiye ettiler) regl olmazsam araştırmama göre ve duyduklarıma göre daha erken olabiliyormuş değerlerin yükselmesi sebebi de regl döngüsü bazen uzuyabiliyormuş o yüzden sabır diyip bekliyorum
olmadim ve bugun gecikmenin 7.gunuSende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?