Adenomyozis ve Endometriozis ile hamilelik

ddd96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
1
0
28
28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, evliliğimin ilk zamanlarında rutin muayenede Endometriozis olduğumu öğrendim. Yazz isimli ilacı kullandım 1 yıl kadar aralıklarla çünkü ağrısı beni çok etkiliyordu. Bebek istediğimiz için doktora gittim adenomyozis de olduğumu öğrendim. Amh 0.51 çıktı. Doktor 3 ay gebelik oluşmazsa hemen gel dedi. Benim durumumda olan var mı? Doğal yolla gebe kalabilir miyim?
Çok stres yaşıyorum bu yüzden

28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, evliliğimin ilk zamanlarında rutin muayenede Endometriozis olduğumu öğrendim. Yazz isimli ilacı kullandım 1 yıl kadar aralıklarla çünkü ağrısı beni çok etkiliyordu. Bebek istediğimiz için doktora gittim adenomyozis de olduğumu öğrendim. Amh 0.51 çıktı. Doktor 3 ay gebelik oluşmazsa hemen gel dedi. Benim durumumda olan var mı? Doğal yolla gebe kalabilir miyim?
Çok stres yaşıyorum bu yüzden
0,01 amh değeriyle bile doğal yolla hamile kalan hanımları çok fazla duydum, ovülasyon vs deneyip stres olmak yerine adet bitiminden itibaren 1 dolu 1 boş ilişki deneyebilirsiniz yeme düzeninizi mutlaka gözden geçirin size tavsiyem yumurta sağlığınızı yükseltecek besinler tüketmeniz keza eşinizde kendisi için sperm sağlığına göre araştırma yapıp yeme düzenini değiştirebilir. Bu süreçte beslenme en önemli noktalardan biri

X