• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adenomyozis lütfen yardim

Belki konunun yeri burası değil ama lütfen konumu taşımayın gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaşlar aranızda adenoymosis hastası var mı ben tukendim lütfen yardım çaresiz hem de çok caresizim
Merhaba.mesajiniz baya eski ama yine de yazayim belki faydasi olur.bana da adenomyozis teshisi kondu.dr.um ameliyat onerdi.baska turlu gebe kalman cok zor dedi.34 yasindayim.suan kararsizim ama yogun agri ve kanamalarim oluyo

İnşallah cnm yedinci yıla giriyor benim çektiğim ömrüm bitti onunla yok ölüyorum günden güne
Benim de ayni sekilde adet sirasinda yogun ve surekli agri.adet bitiminde de yaklsik 1 hafta daha surekli agrim oluyo.belime vuran feci bi agri.gucumu kesiyo.
Siz ameliyat oldunuz mu son durumunuz nedir.bilgi verebilir misiniz

Benim de ayni sekilde adet sirasinda yogun ve surekli agri.adet bitiminde de yaklsik 1 hafta daha surekli agrim oluyo.belime vuran feci bi agri.gucumu kesiyo.
Siz ameliyat oldunuz mu son durumunuz nedir.bilgi verebilir misiniz
hamileydim yeni doğum yaptım cnm doğumdan sonra bakalım nsl olur rabbim yardımcımiz olsun hepimizin

hamileydim yeni doğum yaptım cnm doğumdan sonra bakalım nsl olur rabbim yardımcımiz olsun hepimizin
Aa cok sevindim demek hamile kalabildin.ameliyat falan olmadan mi hamile kaldin.ya da baska bir tedavi mi uyguladin bilgi verirsen cok sevinirim.ben de cocuk dusunuyorum

Aa cok sevindim demek hamile kalabildin.ameliyat falan olmadan mi hamile kaldin.ya da baska bir tedavi mi uyguladin bilgi verirsen cok sevinirim.ben de cocuk dusunuyorum
önce aşılama yaptırdım tutmadı iki ay sonra kendiliğinden allahin izniyle oldu cnm bol dua ve sabır ins

Back