• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar çok heyecanlıyım ve korkuyorum

Hanımlar sizlere sorum olacak. Tamda bu konu hakkında topik açmıştım bende. Öncellikle konu sahibini tebrik ederim hayırlı olsun :)
Bende bir kreşte veya özel bir anaokulunda yardımcı ablalık yapmak istiyorum yalnız bu bölümün mezunu değilim. Yardımcı ablalık için bir diploma veya belge isterler mi? Sektör değiştirmek istiyorum da...

IMG_20140908_215353.jpg
IMG_20140908_215406.jpg
IMG_20140908_215417.jpg

Çıkartma da dağıtabilirsin. Hatta öğrencinin ismini renkli fon kartonuna yazıp, beraber bir isim kartı hazırlayabilirsiniz. Çıkartmaları isim kartlarına kendileri seçer ve yapıştırırlar. Böylece isimleri öğrenmen de kolaylaşır.

Bazen diyorum ilkokulda çalışmalı, bazen de gözüm kesmiyor. Allah kolaylık versin.

Daha güzel büyük okulda olmak aslında, sanırım seni korkutan konu bu. Ama çok şey öğreneceksin, çok faydalı olacak. Ne güzel, hayırlı olsun işin canım.

Çikolata seker yerine daha faydali zararsız bir şey olabilir çünkü bazi aileler seker durumuna çok hassaslar ..

O gün dişçi çok uslu durdular diye kadinin çocuğuna seker verdi , kadin birde doktorsunuz hic sormadan seker uzatiyorsunuz diye söylendi bayagi ben bile utandım:)

okulun ilk günü sınıf kuraallarını öğretin ve bunu çocuklrla beraber yapın. bu 1 gün sürer zaten.

hayırlı olsunnn... ne güzel heyecanlı taze öğretmensiniz :KK68:

Hanımlar sizlere sorum olacak. Tamda bu konu hakkında topik açmıştım bende. Öncellikle konu sahibini tebrik ederim hayırlı olsun :)
Bende bir kreşte veya özel bir anaokulunda yardımcı ablalık yapmak istiyorum yalnız bu bölümün mezunu değilim. Yardımcı ablalık için bir diploma veya belge isterler mi? Sektör değiştirmek istiyorum da...

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum biraz daha kendime geldim teşekkür ederim
,nşALAH faydalı bir öğretmen olabilirm
çünkü yanlış bişeyde ızdıabını çok çekiyorum
mesel
3 sene önce görev yptığım zaman acaba şöylemi böylemi yapsaydım dediğim ve hala üzüldüğüm noktalar var
şeker konusunda haklısınz
ben yarınlık balon alayım :)

birde yaka kartları yaptım bakın el emeğimde geçsin istedim accık
baya hamlamışım yanlız :D

kardencim benim bi bilgim yok malesef :(

Harika bir is cikarmissiniz.. Sinifinizda ki çocuklar çok sansli sizin gibi bir öğretmen yanlarında olacagi için...:KK68:

Bizim lisedekilere hediye olarak en makbulü sigara olur sanırım. Öyle çıkartma falan sevmez, "garı işi hocam bu ne?" derler. Umarım bundan sonra gideceğim lisede böyle güzel öğrencilerim olur.
ahahah allah aşkına endüstri meslekte misiniz bi an eski okula gittim geldim yazdığınızı okuyunca. şimdikiler de farklı değil aslında da burda bonzai daha popüler :KK62:

Yeni isin hayırlı olsun canıımm :)
Allah yardımcın olsun,halledersiin seeen cok isteklisin cunku. :)
Kartlar cok guzel olmus,ellerine saglıkk

Ay bunlar çok cici.Ellerine sağlık.:KK54:

Harika bir is cikarmissiniz.. Sinifinizda ki çocuklar çok sansli sizin gibi bir öğretmen yanlarında olacagi için...:KK68:

Yaka kartları çok güzel olmuş, özen göstermişsiniz belli... Sizin böyle hevesiniz oldukça, bence alnınızın akıyla yaparsınız bu işi.

ahahah allah aşkına endüstri meslekte misiniz bi an eski okula gittim geldim yazdığınızı okuyunca. şimdikiler de farklı değil aslında da burda bonzai daha popüler :KK62:

ay bayıldım çok güzel olmuş. okul öncecilerin cicili bicili materyallerine bayılıyorum zaten. elinize sağlık

Yeni isin hayırlı olsun canıımm :)
Allah yardımcın olsun,halledersiin seeen cok isteklisin cunku. :)
Kartlar cok guzel olmus,ellerine saglıkk

ayy harika olmuşş yaka kartlarıııı:D

güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif
güllerrr.gif

çok teşekkür ederim duanızda unutmayın benide yüz akıyla yapmayı nasip etsin ALLAH ım:KK39::KK39::KK39::KK39:

Güler yüzlü olun velilere karsi da anlayisli olun birakin sinifa girsinler ama uyum haftasi için aldiginizi daha sonra almayacaginizi da güzel bir dille belirtin çocukların hepsiyle ilgilenmeye calisin kesinlikle kizmayin surat asmayin sevgi gösterin daha sonraki haftalarda kararli olun anneleri sinifa almayin cocuklarin siniftan cikmasina izin vermeyin muhtemelen anneme bisey dicem diye kandirirlar :) ilk hafta müzik oyunla geçebilir oyuna katilmayanlara israr etmeyin hatta aglasalar bile görmezden gelin en fazla bir iki günde alisirlar ama annesini sinifa alirsaniz hatta kapi acildiginda göreceği bir yerde bile olsa çocuk alisamiyor çocuk çok agliyorsa annesinin numarasini alin bahçede beklesin çok kotu bi durum olursa ararsiniz -ki olmaz. Kusuyorum nefes alamiyorum falan da diyebilirler aldirmayin ciddi bi saglik sorunu olsa zaten aile bilgilendirir basarilar :)

Merhaba hayirli olsun bilirim o heyecani 15 gun oncede ben basladim. Uzun yillar sonra ilk defa ama anaokuluna basladim bundan 8 sene once 6 aylik bir kurs almistim. Ama ben yurtdisindayim burda kurallar farkli ben su an da yardimci ogretmenim. Tum siniflara gidiyorum 6 haftada 5 yasa kadar.

3 oglum var 6 yasinda ikizler ve 4 yasinda bir oglum daha var deneyimli sayilirim. Ancak ingilizcem cok iyi olmadigi icin ozeliklle 4-5 grubu beni bayagi zorluyor.

Güler yüzlü olun velilere karsi da anlayisli olun birakin sinifa girsinler ama uyum haftasi için aldiginizi daha sonra almayacaginizi da güzel bir dille belirtin çocukların hepsiyle ilgilenmeye calisin kesinlikle kizmayin surat asmayin sevgi gösterin daha sonraki haftalarda kararli olun anneleri sinifa almayin cocuklarin siniftan cikmasina izin vermeyin muhtemelen anneme bisey dicem diye kandirirlar :) ilk hafta müzik oyunla geçebilir oyuna katilmayanlara israr etmeyin hatta aglasalar bile görmezden gelin en fazla bir iki günde alisirlar ama annesini sinifa alirsaniz hatta kapi acildiginda göreceği bir yerde bile olsa çocuk alisamiyor çocuk çok agliyorsa annesinin numarasini alin bahçede beklesin çok kotu bi durum olursa ararsiniz -ki olmaz. Kusuyorum nefes alamiyorum falan da diyebilirler aldirmayin ciddi bi saglik sorunu olsa zaten aile bilgilendirir basarilar :)
:KK39::KK39::KK39::KK39:inşALLAH anlayışlı ailelerle karşılaşırım
daha önce köyde görev yapmıştım
anneyi gönderemiyodum ağlıyo ama diyodu
ama siz gitmezsenin hiç alışmayacak diyodum
çocuktan çok anneyi alıştıramamıştım :(

anneler için çocuğunuzdan mektup var diye bir yazı çoğalttım
benim çok hoşuma gitti
inşALLAH onlarında gider:KK37:
Merhaba hayirli olsun bilirim o heyecani 15 gun oncede ben basladim. Uzun yillar sonra ilk defa ama anaokuluna basladim bundan 8 sene once 6 aylik bir kurs almistim. Ama ben yurtdisindayim burda kurallar farkli ben su an da yardimci ogretmenim. Tum siniflara gidiyorum 6 haftada 5 yasa kadar.

3 oglum var 6 yasinda ikizler ve 4 yasinda bir oglum daha var deneyimli sayilirim. Ancak ingilizcem cok iyi olmadigi icin ozeliklle 4-5 grubu beni bayagi zorluyor.

maşALLAH ALLAH c bağışlasın

bize 6 yaş verdiler bi an geçiyor heyecanım bi an başlıyor

doğru yurtdışı ile burası bayağı farkeder
sizede kolay gelsin:KK66:

Meslek lisesinde çalışanlar nasıl da anlıyor hemen. Evet meslek lisesindeyim, henüz bonzai buranın yolunu bulamadı. Umarım bulmadan da tükenir gider bu illet. 2 senede kesin öldürüyor diyorlar, bu çocuklar bu kadar mı akılsız anlamıyorum ki.

ik günü atlattık güzeldi galiba :D

yarın ailerle alacağız sınıfa ailelrle tanışacağım

çocuklarım pek uslu üzmediler beni hiç 1 tanesi 5 dakika kadar zorladı ama sonra onunla yaka kartlarını dağıttık falan derken düzene oturdu

ayy dua edinn heyecanım gitti biraz ama

teorik değil pratik önemli bilmek yetmiyor (ki birde her sene bişey değişiyor mesela köşelerin adı ne zaman öğrenme merkezi olduki:KK17::oops:)

birde çok donanımlı bi okul

afallamaktan korkuyorum:oops:

2013 eğitim programını da okumanızı tavsiye ediyorum malum ara verilmiş değişiklikler oldu ve bazı evraklarda değişiklikler mevcut vs. onun dışında bol bol parmak oyunu ve tekerleme tarzı şeyler çocukların daha çok ilgisini çekiyor. bunlar için ben defter tutmustum çok faydalı oluyor:Dbaşarılar diliyorum heyecanlı olmanız da güzel alıştıkça rahatlarsınız :cool:

İnternette muhakkak vardır branşınla ilgili değişiklikler canım.Sende bu heves,bu inanç oldukça ben çok daha başarılı ve verimli olacağına inanıyorum.

Arkadaşlar yeni konu açmayayım, aranızda ilk-orta öğretimde olan kapalı arkadaşlar var mı, birşeyler sormak istiyorum. :KK31:

Back