- Emoji Skoru
- 568
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
Endometriosiz biliyomusun? Hani cikolata kisti diye biliniyor. Adet doneminde kanin tamami akmiyor ve yumurtaliklara falan akiyor, yapisiklik yapiyor bagirsaklarla falan. Adenoymozis de bunun bir cesiti, burdada o kanlar mi kistler mi desem rahimi disini buyutuyor, kanamalara neden oluyor ve daha bir suru seybelki yakınımızda var da tıbbi adını bilmiyoruz hastalığın
azıcık açıklasanız halk dilinde anlatsanız da yardım bulabilseniz
Benim gittiğim tüm doktorlar ameliyatı erteliyor ne olacağım hiç bilmiyorum o kdr zor bir durum ki fiziksel zararın yanında psikolojim kalmadıBenim bildiğim kadarıyla zaten çocuk sahibi olmanız için ameliyat olmanız lazım. Kuzenim de benzer şekilde ameliyat olduktan sonra Bebek sahibi oldu
Benim gittiğim tüm doktorlar ameliyatı erteliyor ne olacağım hiç bilmiyorum o kdr zor bir durum ki fiziksel zararın yanında psikolojim kalmadı
Benim gittiğim tüm doktorlar ameliyatı erteliyor ne olacağım hiç bilmiyorum o kdr zor bir durum ki fiziksel zararın yanında psikolojim kalmadı
Senin de mi adenomyosis cnm peki ne gibi ağrın vardı nasıldı cnm zahmet olmazsa tarif eder misin bana ameliyatla geri döner ki bir de zarar verir dediler o yüzden bekletiyorlar önce hamilelik diyorlarValla bana gittiğim an ameliyat dendi, ertesi gün hastaneye yattım, 6 ay sonrada hamile kaldım doğal yollardan, ameliyat olmadan o ağrılardan kurtulamazsın, ameliyat olunca ağrılar tamamen gitmişti, tabii kistin büyüklüğü nerede olduğu önemlidir muhakkak
Ağrılar cnm ve o anki çaresizliğimneden ameliyat önermiyorlar
psikolojinizi ağrılar mı etkiliyor yoksa çocuğum olmaz mı vs gibi korkular mı
Ağrılar cnm ve o anki çaresizliğim
Küçük bir şehirde yaşıyorum değil algoloji diğer alanlar dahi yok düzgünalgoloji ile görüştünüz mü ağrılara alternatif çözüm üretebilirler belki
Doktorunuz kimdi aynı zamandaValla bana gittiğim an ameliyat dendi, ertesi gün hastaneye yattım, 6 ay sonrada hamile kaldım doğal yollardan, ameliyat olmadan o ağrılardan kurtulamazsın, ameliyat olunca ağrılar tamamen gitmişti, tabii kistin büyüklüğü nerede olduğu önemlidir muhakkak
Senin de mi adenomyosis cnm peki ne gibi ağrın vardı nasıldı cnm zahmet olmazsa tarif eder misin bana ameliyatla geri döner ki bir de zarar verir dediler o yüzden bekletiyorlar önce hamilelik diyorlar
Yok cnm benim adenomyosis aynı değiller maalesef ağrısız günüm yokendometriyosizden mi bahsediyoruz canım emin olamadım bi arkadaş öyle yazmışta herhalde yanlış yazdın demiştim benimki endometriyosiz
Yok cnm benim adenomyosis aynı değiller maalesef ağrısız günüm yok
İnşallah cnm yedinci yıla giriyor benim çektiğim ömrüm bitti onunla yok ölüyorum günden günesanırım aynı olmasada benzer şeyler yine de ağrı şeklini söyleyeyim bendeki, sanki idrar yollarıyla alakalı bişeymiş ki, bıçak saplar tarzı ve periyodik gidip gelen yani bıcak saplanılıp çıkarılıyomuş sonra tekrar saplanıyormuş gibi, ve kesinlikle hiç bir yöntem ve ağrı kesiciyle geçmeyen gece gündüz devam eden bi ağrıydı, 6 ay hayatımı kabusa çevirdi... inşallah sen de en yakın zamanda kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?