• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adenomyozis lütfen yardim

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
568
Puanlar
123
Belki konunun yeri burası değil ama lütfen konumu taşımayın gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaşlar aranızda adenoymosis hastası var mı ben tukendim lütfen yardım çaresiz hem de çok caresizim

Doktor ne verdi ilac olarak canim, kendini birakma

belki yakınımızda var da tıbbi adını bilmiyoruz hastalığın

azıcık açıklasanız halk dilinde anlatsanız da yardım bulabilseniz

belki yakınımızda var da tıbbi adını bilmiyoruz hastalığın

azıcık açıklasanız halk dilinde anlatsanız da yardım bulabilseniz
Endometriosiz biliyomusun? Hani cikolata kisti diye biliniyor. Adet doneminde kanin tamami akmiyor ve yumurtaliklara falan akiyor, yapisiklik yapiyor bagirsaklarla falan. Adenoymozis de bunun bir cesiti, burdada o kanlar mi kistler mi desem rahimi disini buyutuyor, kanamalara neden oluyor ve daha bir suru sey

Kuzenim bu rahatsızlıktan musdaripti,ameliyat oldu şimdilik her şey yolunda.

Arkadaşlar adet günleri hariç bazı geceler yoğun ağrılar la uyanıyorum çok zor tam altı yıl geçti artık dayanamıyorum çok kötü hayatımı hem ona göre düzenliyorum nerde ne zaman tutacak bilmiyorum en ağır agri kesicilerle geziyorum adet olduğumda ise gidemiyorum çocuğum olsa hemen ameliyat olcam çocuk da olmuyor çok bunaldım eşimi de bunalttım adam da çaresiz o kdr aciziz ki elim kolum bağlanıyor doktorlar da ameliyat diyor ama önce çocuk doğurmamsartmis yoksa ameliyatla daha da zarar görebilir dediler rahmin kapana kistirilmis gibiyim allahım eski sağlıklı günlerim nerde diyip agl

Benim bildiğim kadarıyla zaten çocuk sahibi olmanız için ameliyat olmanız lazım. Kuzenim de benzer şekilde ameliyat olduktan sonra Bebek sahibi oldu

Benim bildiğim kadarıyla zaten çocuk sahibi olmanız için ameliyat olmanız lazım. Kuzenim de benzer şekilde ameliyat olduktan sonra Bebek sahibi oldu
Benim gittiğim tüm doktorlar ameliyatı erteliyor ne olacağım hiç bilmiyorum o kdr zor bir durum ki fiziksel zararın yanında psikolojim kalmadı

Benim gittiğim tüm doktorlar ameliyatı erteliyor ne olacağım hiç bilmiyorum o kdr zor bir durum ki fiziksel zararın yanında psikolojim kalmadı

Valla bana gittiğim an ameliyat dendi, ertesi gün hastaneye yattım, 6 ay sonrada hamile kaldım doğal yollardan, ameliyat olmadan o ağrılardan kurtulamazsın, ameliyat olunca ağrılar tamamen gitmişti, tabii kistin büyüklüğü nerede olduğu önemlidir muhakkak

Valla bana gittiğim an ameliyat dendi, ertesi gün hastaneye yattım, 6 ay sonrada hamile kaldım doğal yollardan, ameliyat olmadan o ağrılardan kurtulamazsın, ameliyat olunca ağrılar tamamen gitmişti, tabii kistin büyüklüğü nerede olduğu önemlidir muhakkak
Senin de mi adenomyosis cnm peki ne gibi ağrın vardı nasıldı cnm zahmet olmazsa tarif eder misin bana ameliyatla geri döner ki bir de zarar verir dediler o yüzden bekletiyorlar önce hamilelik diyorlar

Doktorunuz kimdi aynı zamanda

Senin de mi adenomyosis cnm peki ne gibi ağrın vardı nasıldı cnm zahmet olmazsa tarif eder misin bana ameliyatla geri döner ki bir de zarar verir dediler o yüzden bekletiyorlar önce hamilelik diyorlar

endometriyosizden mi bahsediyoruz canım emin olamadım bi arkadaş öyle yazmışta herhalde yanlış yazdın demiştim benimki endometriyosiz

endometriyosizden mi bahsediyoruz canım emin olamadım bi arkadaş öyle yazmışta herhalde yanlış yazdın demiştim benimki endometriyosiz
Yok cnm benim adenomyosis aynı değiller maalesef ağrısız günüm yok

Yok cnm benim adenomyosis aynı değiller maalesef ağrısız günüm yok

sanırım aynı olmasada benzer şeyler yine de ağrı şeklini söyleyeyim bendeki, sanki idrar yollarıyla alakalı bişeymiş ki, bıçak saplar tarzı ve periyodik gidip gelen yani bıcak saplanılıp çıkarılıyomuş sonra tekrar saplanıyormuş gibi, ve kesinlikle hiç bir yöntem ve ağrı kesiciyle geçmeyen gece gündüz devam eden bi ağrıydı, 6 ay hayatımı kabusa çevirdi... inşallah sen de en yakın zamanda kurtulursun

sanırım aynı olmasada benzer şeyler yine de ağrı şeklini söyleyeyim bendeki, sanki idrar yollarıyla alakalı bişeymiş ki, bıçak saplar tarzı ve periyodik gidip gelen yani bıcak saplanılıp çıkarılıyomuş sonra tekrar saplanıyormuş gibi, ve kesinlikle hiç bir yöntem ve ağrı kesiciyle geçmeyen gece gündüz devam eden bi ağrıydı, 6 ay hayatımı kabusa çevirdi... inşallah sen de en yakın zamanda kurtulursun
İnşallah cnm yedinci yıla giriyor benim çektiğim ömrüm bitti onunla yok ölüyorum günden güne

Back