Adenomyozis konusunda tecrübeli doktor

Anladım
Benim aşırı kanamam ve ağrım yok ama doğumdan sonra gitmiyor gidecek diye bir şey yok benim gitmedi
Anladım doktorum zaten gidecek demedi geriler demişti. Çünkü bu rahatsızlık adet kanıyla beslenen Bısey. O yüzden menapoza giren kadınlarda hastalık duruyor. Kimisinde kayboluyor. Ağrı devam ederse günlük yaşam kalitesini düşürürse rahım alınıyor.
Ben gebe kalmadan önce 3,5 cmdi . Bakalım Allah kısmet ederse doğumdan sonra tekrar baktırıp buraya yazarım

Coo sevindim Allah'ım sağlıcakla doğum versin.benim erken doğdu kaybettim oğlumu bir senedir kalamıyorum artık bakalım 4.5cm şu an.i

Coo sevindim Allah'ım sağlıcakla doğum versin.benim erken doğdu kaybettim oğlumu bir senedir kalamıyorum artık bakalım 4.5cm şu an.i
Bol sabır diliyorum. Bu süreçte progestan dışında bısey kullandınız mı?
Doktor erken doğum nedeni olarak bısey demediler mi

Bol sabır diliyorum. Bu süreçte progestan dışında bısey kullandınız mı?
Doktor erken doğum nedeni olarak bısey demediler mi
Ara ara kanamam oluyordu iğne kullandım progestan fitil folik asit kullandım bir de kan sulandırıcı iğne ilaç kullandım plasenta ayrılması plasentanın rahim duvarında değil Rahime yapışmasından dolayı oluyormuş Büyük ihtimal Adenomiyosiz dolayı olmuş

Bu arada tüp bebek mi doğal gebelik mi

Bu ilaçları gebeliği öğrendiğinizden itibaren kullandırdılar değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum aynı rahatsızlığa sahip olduğumuz için
Merak ettim bir ihmal var mıdır diye
Çünkü burda aynı rahatsızlığı olup sağlıklı doğum yapan çok kişi var

Herkese aynı şey olacak diye bir şey yok canım arkadaşım hamile şu an gayet sağlıklı gidiyor Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz merak etme seninki üç buçuk santim benimki 4,5 santim İnşallah benimki de tutar

Adeno ile mi hamile kaldı acaba ? Tüp bebek ile miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…