Doktorunuzun ismi nedir acabamerhaba canım bende de var ama ben gecen yıl 7sene sonra kaldım erken dogumla kaybettim ama kalabildim 2 ay önce doktor var dedi,peki dogumdan sonra mı olmuştur dedim,hayır hemen olmaz daha önce vardır dedi,doktor gebeliğe engel değil dedi hatta aşılama yaptırdım iki kez tutmadı ama doktorum devlette yani uzman. özel de para için yaparlardı belki ama bir sakıncası yok dedi.
çam sakura şehir hastanesinde zeki bey. aşılamayı orda oldum.ama hakkım yok tüp bebek için o yüzden özele gideceğim.daha önceki özel de tüp bebek deneyimim oldu 3 kez ama düşük oldu.dogumu mayısta yaptım yani hemen olamaz dedi doktor.Doktorunuzun ismi nedir acaba
Çok geçmiş olsunçam sakura şehir hastanesinde zeki bey. aşılamayı orda oldum.ama hakkım yok tüp bebek için o yüzden özele gideceğim.daha önceki özel de tüp bebek deneyimim oldu 3 kez ama düşük oldu.dogumu mayısta yaptım yani hemen olamaz dedi doktor.
teşekkürler çok takmayın kafanıza bence,kalınabiliyor yani,Çok geçmiş olsun
teşekkürler çok takmayın kafanıza bence,kalınabiliyor yani,
ben de bunun cevabını ArıyorumHerkese merhaba. Kısa süre önce Histeroskopiyle Adenomyozis teşhisi konuldu. Yaş 35, gebelik düşündüğümden bununla savaşmak ve doğal yolla hamile kalmak istiyorum. Ümitsizliğe düşmek istemesem de internette okuduğum kadarıyla doğal yolla bu hastalıkla hamile kalmal bir hayli zormuşinternette birçok ilgili doktorlar görünüyor ancak tam olarak işinde ve özellikle bu hastalıkta İstanbul'da UZMAN bir prof. Doktor arıyorum. Rica ediyorum bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...
Aşılama ile gebe kaldım umut olsunben de bunun cevabını Arıyorum
hamile kalınca adenomyozis hala devam ediyo mu ? bence sizde geçmiş olabilirhatta tüp bebekte bazı doktorlar garanti olsun diye, iki ay geçici menepoza sokuyorlar dedi gitsin diye dedi.bende istanbulda brüksel tüp bebek merkezinde cem hocaya gideceğim.bir kere kaldım ama şu an kalamıyorum. yaşım 39 tabi ister istemez korkuyorum.
Hayır geçmedi bundan dolayı erken doğum yaptı bebeğimi kaybettim şu an tüp bebek sürecindeyim yeni tedavisi oldum birkaç santim küçüldü ama tamamen geçmiyormuşhamile kalınca adenomyozis hala devam ediyo mu ? bence sizde geçmiş olabilir
Gebe kaldığınızda kaç cmdiHayır geçmedi bundan dolayı erken doğum yaptı bebeğimi kaybettim şu an tüp bebek sürecindeyim yeni tedavisi oldum birkaç santim küçüldü ama tamamen geçmiyormuş
Anladım peki sizde çikolata kisti endometriosis varmı?Hayır geçmedi bundan dolayı erken doğum yaptı bebeğimi kaybettim şu an tüp bebek sürecindeyim yeni tedavisi oldum birkaç santim küçüldü ama tamamen geçmiyormuş
Beni hamile kalmadan önce bilmiyordum ama doğumdan sonra 6 santimdi şu an 4,5 santim iğnelerden sonraGebe kaldığınızda kaç cmdi
Hayır Yok onlar sadece bu varAnladım peki sizde çikolata kisti endometriosis varmı?
Benim aşırı kanamam ve ağrım yok ama doğumdan sonra gitmiyor gidecek diye bir şey yok benim gitmediMerhabalar bende 2 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum. Kimi doktor engel değil diyor kimisi zor diyor. Ben Şuan ilk aşılamamı yaptım 9 günüm bitti . 2 gün sonra kan testim var bakalım sonucu yazarım
Umarım çok sürmeden yavrularımız kucaklarımızda olur.
Ben evliliğin 2. Ayında hastanelik olacak şiddete adet ağrılarımdan dolayı gittim doktora . Hamile kalırsam hastalığın gerileyecegını ve ağrılarımın da azalacağını söylediği için hiç korunmadım . İnan sadece o ağrıları çekmemek için gebelik istiyordum, olmadıtabi Şuan çocuk hasreti de eklendi.