mrb 1.ürün yakası detaylı ve tüllü somon üst m beden ama likralıdır.abiye bir üsttür.....15tl2. resimdeki etek malesef sadece etiketi koparıldı eşim sayesinde bi kerecik bile giyemediğim eteğim..s beden fakat çok çok likralı ve tok bir kumaşa sahip s/m/ve hatta zorlanırsa l bedene kadar yolu varEki Görüntüle 1696424 Eki Görüntüle 1696425 Eki Görüntüle 1696426
1.ürünün bedeni ve fiyatı.
2. Ürünün bedeni fiyati ve uzunluğu kaç cm.
3. Ürün bedeni fiyati ve uzunluğu kaç cm
Öğrenebilir miyim acaba Teşekkürler.
mrb 1.ürün yakası detaylı ve tüllü somon üst m beden ama likralıdır.abiye bir üsttür.....15tl2. resimdeki etek malesef sadece etiketi koparıldı eşim sayesinde bi kerecik bile giyemediğim eteğim..s beden fakat çok çok likralı ve tok bir kumaşa sahip s/m/ve hatta zorlanırsa l bedene kadar yolu var)) 45 tlye aldım 20tlye vereceğim...3. resimdeki eteğim s beden full likralı 7 buçuk tl..toplu alımlarda indirim var yine...
şuan evde değilim yarın sabah yazsam uygunmudur acaba??O zaman ilk resmi eleyelim. Eğer zahmet olmazsa etek boylarını da yazabilir misiniz.
şuan evde değilim yarın sabah yazsam uygunmudur acaba??
siz bakmaya devam edin.. toplu alımda belki kargo dahilde anlaşırız ..benim yurtiçikargoda indirim kodum var ama sadece ben gönderirken kabul oluyor..tahmini 6 buçuktan başlıyor ağırlığına göre 9 buçuk 10buçuk olabilir ptt...aslında en iyi watsaptan yazışalım hem ben ürünleri size daha net gösteririm böylece...özelden size numaramı yazayım..Tabii tabii
Ben de devam edeyim bakmaya nereden gonderiyorsunuz ankaraya tahmini ne kadar tutar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?