Kılık kıyafet emri vardır,ona uymak zorundadır giden kişide..
Şu anda sadece düğün salonuna türbanlı girişi serbest bıraklıdı..
Ben anlamadım neden tepki alıyorsun ki :26: Bir de asmak derken
Ben evlenirken o da yasaktı, sakal vs. türban serbest mi oldu şimdi düğün salonunda?
Askeriye dincileri atıyor diyenler buyurun..
Ben evlenirken o da yasaktı, sakal vs. türban serbest mi oldu şimdi düğün salonunda?
çok büyük gelişme alkış
Asker eşi olarak ben cevap vereyim size..
Görevden atılan diyorsunuzda,namaz kılıp oruç tutan,eşleri kapalı olan mı ordudan atılıyor sizce?
Bakın atılma durumu varsa uzun süren araştırma sonucunda buna karar verilir,tarikat gibi işlere bulaşıldıysa ordudan ihraç olur
Yoksa namaz kılıyor diye,eşi kapalı diye ordudan atılma olmaz..
bu kılık kıyafet yönetmeliğindeki amaç ne yaaa : ) askeriye veya devlet farketmez....
insanalar ne giymesi gerektiğini bilmez, şaşırmış ve bir anlık gaflet ve delalet anına düşmüş olabilrler. şunlara bir yönetmelik verelim de nerde ne giyecekleirni öğrensinler
amaç şık ve nezih bir ortam yaratmak mı????? görüntü kirliklerini rötüşlemek mi
cumhurbaşkanı da olsun şu mağdurum muhabbetini bıraksın artık başörtülü bacılarını kurtarsın mağdurluktan.ben de kapalıyım yanlış anlaşılmasın ama o adam başörtülü bacılarım diye siyaset yaptıkça delleniyorum.
tepki başörtülü olduğum için, asma da muhtemelen amcanın fantazisi, bilemedim.. bildiğim tek şey artık çok ama çok sıkıldığım fındık.. sürekli çekişme ve çatışma ortasında yaşıyormuş gibi hissediyorum.. çok saygısız ve sevgisiz bir ortam oluşturduk, kendimden çok çocuklar için endişe ediyorum artık..
ALLAH sizden razı olsun şu mübarek gün bu konuda benim gibi düşünen biri daha çıktı benim babmda asker emekli dışardan bakıp sallaması güzel yıllarca bunu yaptılar ordunun içine ettiler sonunda namaz kılanı başı kapalıyı hemen ordudan attıklarına inanlar bizi bu hale getirenler işte din iman diye diye hırsızı en sonunda cumhurbaşkanı yapacaklar gerçi cumhurbaşkanı değil padişah olsa kar etmez bize biz yolumuzda gidece hırsıza hırsız rüşvetçiye rüşvetçi diye avazımız çıktığı kadar bağıracaz yapacağımız bir şey kalmadı
tepki başörtülü olduğum için, asma da muhtemelen amcanın fantazisi, bilemedim.. bildiğim tek şey artık çok ama çok sıkıldığım fındık.. sürekli çekişme ve çatışma ortasında yaşıyormuş gibi hissediyorum.. çok saygısız ve sevgisiz bir ortam oluşturduk, kendimden çok çocuklar için endişe ediyorum artık..
çok büyük gelişme alkış
Datlucum,eşlerimiz bile göreve giderken kıyafetleri ütülü olmak zorundaydı..
Orduevleride öyle kılık kıyafet yönetmeliği vardır,uymak zorunda oraya giden kişiler..
Rötüşleme biraz ağır olmadımı sence..
Kılık kıyafet emri vardır,ona uymak zorundadır giden kişide..
Şu anda sadece düğün salonuna türbanlı girişi serbest bıraklıdı..
Muharrem İnce, "Seçim meydanlarına çıkacak benim başörtülü bacım diye başlayacak sanki başörtülü bacılar sadece onun bacısı. .Bizim bacımız değil. Tayyip Erdoğanın elinden bu silahı alacağız" dedi.
kılıçtaroğlu trapzon konuşmasında başörtüsü sorununu chp olarak biz çözdük dedi. bunlara da delleniyor musun ?
Askeriyenin çizgisi belli. Şimdiye kadar korumuş olması şu ortamda takdire şayan. Yeter ki kirletilmesin.
namaz kılan işten çıkarılıyor diye iftira atılmasın.
Erdoğan Askeri Şurada şerh kararı koyduğundan beri atılma olmuyor bildiğim kadarıyla
Ben bugünden bahsetmiyorum, o günden bahsediyorum zaten.. delil istemiş bir arkadaş ama maalesef arkadaşı buraya getirtip konuşturacak halim yok... yaşanmış şeyler var diyorum, aa asla olmaz öyle şey manasında yorum yapılıyor.. daha da söyleyecek bir sözüm yok :)
bilemiyorum ablacım da, bi insan kapri ile içeriye 2 dakkalığına dahi alınmıyorsa en büyük ayıp bu bence......
herkes eşini işe ütülü kıyafet ile yoluyor. çünkü belirli bir eğitim seviyesine ulaşınca nerde ne giyileceğini, nasıl giyinileceğini kestirebiliyo insan. varsay ki kestirmesin. kafasına göre giysin. önemli olan kafa , kafanın içi değil mi? Artık çocuklara bile istediğimiz şeyi giydiremezken develtin bizzat erişkinlere böyle bişey dayatması çok saçma geliyor bana. Kazen bu konun konuşulduğu bir topikte , toplantlara kapri türü bişeyle katıldığını söylemişti. burda ki amaç o toplantıda ne giyildiğimi ne konuşulacağı mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?