Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Demekki size denk gelmemiş abla ne kadar şanslısınız.Ben de başı açıkkende tepki alıyordum,kapalı ikende aldım alıyorum da zaman zaman değişen birşey yok artık gülüp geçiyorum sadece.

İşte birinin yaşamamış olması, o olayın yaşanmadığı anlamına gelmez.. eşleri yada anneleri kapalı diye, namaz kılıp oruç tutuyorlar diye görevlerinden atılan askerleri duymadın mı? Onların çocukları neler yaşadı kimbilir değil mi?

kemale de bahçeliye de eksik olmasın

Recebe ne diyecez

yok ablacım ne şaşırması zaten biliyorduk

Bilmeseydik dahamı iyiydi

siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.

Yapma be pembe böyle,

iyi de her erdoğana karşı olan chp'li mi.:44:

hiç oy vermedim ben chp'ye,yerel seçimde bir kere verdim akepe'ye.o da şahıs için

Ben chp liyim yıllardı oy veririm o partiye..
Ben gerçiş herşeye karşıyımda..

evet kendimi özel hissetmeye başladım.

Asker eşi olarak ben cevap vereyim size..
Görevden atılan diyorsunuzda,namaz kılıp oruç tutan,eşleri kapalı olan mı ordudan atılıyor sizce?

Bakın atılma durumu varsa uzun süren araştırma sonucunda buna karar verilir,tarikat gibi işlere bulaşıldıysa ordudan ihraç olur
Yoksa namaz kılıyor diye,eşi kapalı diye ordudan atılma olmaz..

bilmiyorum neden bahsettiklerini,açıklasınlar o zaman

yıl 2014, ben hala oturduğum semtte tepki alıyorum abla.. çoğu zaman yolumu değiştirmek zorunda kalıyorum.. kısmetse asacaklarmış, öyle buyurdu geçen hafta komşumuz olan amca ha takıyor muyum? artık değil, duymamak için mp3 ile yürümek zorunda kalıyorum, araba falan çarpmasa bari bir gün

nerede yaşıyorsun,çok şanslıyım demek ki

Benim babam asker. Tüm çocukluğum kışlalarda geçti.
Namaz kıldığı için görevinden atılan asker görmedim hiç. Onlar tamamen irticai faaliyetlere karışanlar.
Kimseye zararı olmadan namazını kılana kim karışmış şimdiye kadar??

Benim arkadaşımın babası atıldı, birebir gördüm yaşanan olayı... herhangi bir tarikata da bağlı değildi...

tarikata bağlılığın tespitini nasıl yapıyorlar da işten atıyorlar, nasıl bir araştırma yapıyorlar merak ettim... bildiklerim var benim de sizin açıklamanızı merak ettim, açıklarsanız eğer...

Şaka mı yapıyorsun anlamadım... kadın başörtüsü var diye yemin törenine katılamıyordu... ne namazı ne orucu?? Yada siz memleketin çok ücra bir köşesindeydiniz, orada daha rahattınız, bilemicem...

nerede yaşıyorsun,çok şanslıyım demek ki

semt çok farketmiyor abla.. Bağdat caddesinde yürürken hiçbir tepki almazken, Bakırköy de alışveriş yaparken çakılan laflara maruz kalabiliyorum..

bu ülkenin insanı değişmedi, değişmeyecek.. ne yalan söyleyeyim çok da umurumda değil artık, gitmeyi düşünüyorum zaten..

yorumların gidişatını okumadım ama sizin yorumunuza nazaran cevap verme geregi duydum
kuzenimin eşi astsubaydı. eşi ve kendi namaz kıldıgı için görevden alındı.
çok yakın oldugumuz için başka faaiyeti olmadıgına da çok eminiz
böyle şeyler olmuyor değil yani..

kız kardeşimden dolayı sürekli bakırköydeydim,gerçekten şanslıyım demek ki

O zaman kiliseye giden de atılsın ya da havraya giden atılsın.
Devletlerin dini olmaz ama kişilerin dini olur. Bunu da devleti bölme eylemi gütmeden yapıyorsan kime ne zararı var?
Arkadaşının babasını bu kadar iyi mi tanıyorsun da neden atıldığını biliyorsun?

Amcam askerdi benim gayette dindardı gerçekten çok dindardı namazını da kaçırmazdı orucunu da arkadaşlarıyla açarlardı oruçlarını kılarlardı namazlarını. Kaza da kaybettik ve kaza geçirdiğinde de oruçluydu. Şimdi yine o yaşamamış olabilir ama başka yerlerde yaşandı diyorsunuz bununla ilgili bir haber bir ispatınız var mı? Yani ben birçok semtte yaşadım kiracıydık çok semtte oturdum bir topluluktan söz ediyorum tek başıma yaşadığımdan yola çıkmıyorum. Neden oruca namaza karışılsın ki sadece ve sadece din meselesini devletin içine sokmaya çalışan din kurallarını devlet kuralları yerşne getirmeye çalışan insanlara karışıldı. Devletin içine meclise orası yeri değilken hocalar şeyhler alınmaya başlanınca birileri iktidardan indirildi ama sosyal hayatta hiçbir zaman bunun ayrımını görmedik eğer görmüş olsaydık emin olun biz de tepki verirdik şu anda da oruçlu ağzım yani sizin deyiminizle aleni dindar olmayan akp tarafını tutmayan kesim oruç tutmuyor tutana da karışıyordu böyle bir şey olamaz.

subay kızıyım .çocukluğum genç kızlığım subay lojmanlarında geçti. oruç tutan namAz kılan subaylar ,eşler gördüm. iftara çağrılan. ben patagonyadamı yaşadım babam oradamı subaydı anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…