• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
198
35
AK Parti'nin, Cumhurbaşkanı adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu açıklandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin yaptığı açıklamada, "2007’de cumhurbaşkanı seçileceği zaman bizi engellemek için hukuk ayaklar altına alındı. Ak Parti olarak uzun aday tespit süreci yaşadık.

Her kesimle istişarelerde bulunduk. Milletin reisi, cumhurun başı olarak görmek istenilen ismi tespit ettik. Biz tüm milletvekili arkadaşlarımızın imzalarını topladık.

Tüm arkadaşlarımızın imzaları ile adayımızı belirledik.Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Adayımızın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

http://www.yeniufuk.com.tr/haber.php?hayns=2&yazilim=haberler&osmanli=hdetay&sece=1&aid=8580

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm. çokk şaşırdım desem olmaz şimdi:))
. beklenen oldu:))

Son düzenleme:
Ben bir ters köşe hareketi bekliyordum kendisinden söylediği üzre ama yapmadı demek ki köşe kapmaca oynamayı banel buldu başbakanımız hünkarımız. :51:

Bu köşe yaz köşesi bu köşe kış köşesi nerde kaldı su şişesi diyesim geldi.
O değil de AKP nin genel başkanı kim olacak?

Back