Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İstemeadanalı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi??...
merhaba canım.öncelikle hayırlı olsun. sanırım bu konuda en iyi ben sana yardımcı olabilirm dün sözlendim bende ve dogma büyüme adanalıyım:) cok farklı bi adetimiz yok her yörede olan seyler olur bizdede çiçek çikolatasını bide söz yüzügünü alır gelir erkek tarafı istenir ardından sadece kıza yüzük takılır. sen aklına takılanları sor canım istersen ben cevap vereyim daha olur
canım merhaba kız isteme olur bizdede amca dayı teyzeler katılır bu törene . kız istemeden bir süre sonra düğün salonunda nişan töreni yapılır.ama son dönemlerde maddi şartlardan dolayı bu durumda değişti. kız istemeden kısa bir sonra -- genelde 1 hafta -- kız evinde amca cocukları, teyzelerin ve dayıların halalalrın cocukları gibi 2. ve 3. derece yakınların katılımıyla nişan töreni yapılır buna biz büyük tatlıda deriz ama nişan yerine gecer bizde cunku nişanı salonda yapsan gereksiz bir masraf olacak . bu şekilde canım