kızlar sizi nerden tanıcambi sürü grup halinde kızlar oluo en iyisi yakanıza gül takın sositososito umarım beni görürsünüz ufağımda biyas
kızlar nbr nasılsınız kare pizzda büyük buluşmada hepinizi tek tek öpecem çok özledim sizi yanlız gelirken bi misafirim olabilir arkadaş amerikalı sakıncası olan söylesin ltf
canım hiç merak etme şıp diye tanyıverirsin birde ben yeşillere bürünecem yeşilli birini görursen orda yanaş hemen kaydirigubbakcemile3
erkek arkadaşlar hafta sonu önü gezdirecektim
gızlaaaarr herhalde 10 dk da olsa bende geliyorum zemuszemus
ayyyyyyyy acaba ne giysem, saçımı nasıl yapsam açsammı toplasammı hangi küpelerimi taksam( hastalıgım varda) rahat bişeyler olsun dimi, nede olsa bi şehirden bi şehire gidiyom dimi.. pizzaya saldırsam herkesten önce bitirsem herkes neder acaba.. ama ben hamişim dimi bişe demezler yaa..ama beni hamişken yani şişkoyken görücekler keşke zayıf halimle görselerdi.. aslında ben 38 bedenimdir..neyse dogumdan sonrada bi buluşma yaparız artıkın yada onlar bebişimi hayırlamaya kaynar içmeye bana gelirler......... fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
az kaldı az sositososito saçlarımı açim ama fön deil mürdüm rengi bişe giycem siyah pantol kumralım böle birini kapıdan girirken görünce zıplayın görim sizi kullanıcı isimlerimizle tanışacaz alkisalkisalkis otobüs restaurant var onun yanındamı bi pizzacı vardı neseee ya 8/A ya binerim onlar yönlendirir
kuzum sen izmirde dğilmisin şaka mı yapıyon ciddimisin gelmekte mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?