• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanalı arkadaşlar ????

act_rest

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
2.134
0
116
Adana
kızlar bi topic vardı ama ugrayan yoktu...bende sesimi böyle duyurmaya calısayım dedim...tanısalım istedim.....:16::16::16:

Herkes hangi semtten ve ne işle ugrastıgını yazarsa güzel olur ki bence :)

Ben altun bulvarındayım,uzatmalı öğrenciyim cukurova da :)

yurt dısından adanaya geldim..eşim burada çalışıyor

Adanadan nefret ettim yeri var yavaş yavaş alışacam

geldiğimden beri bir Allahın kuluyla arkadaşlık etmedim..

sıcaklar böyle geçiyor bakalım inşallah bende sevebilirim

Merhabalar bende istanbuldan Adanaya ewlilik sebebiyle geldim , alismak istiorum ama bakalim ;)

yurt dısından adanaya geldim..eşim burada çalışıyor

Adanadan nefret ettim yeri var yavaş yavaş alışacam

geldiğimden beri bir Allahın kuluyla arkadaşlık etmedim..

sıcaklar böyle geçiyor bakalım inşallah bende sevebilirim

bende adanaya gelin geldim :KK55:cnm aslen nerelisin

Bende Nasipse Martta Izmirden Adanaya gelin geliyorum insallah alisabilirim sanırım en zoru da hiç arkadaşının olmadığı bir yerde yaşamak :-(

Bende Nasipse Martta Izmirden Adanaya gelin geliyorum insallah alisabilirim sanırım en zoru da hiç arkadaşının olmadığı bir yerde yaşamak :-(

hayırlı olsun cnm şimdiden evet arkadaşsızlık çok zor oluyor ben ilk senemde çok zorlamdım Allahtan lise arkadaşım çukurova üniversitesine asistan olarak atandı onunla görüşüyoruz şimdi ne varsa eskilerde var yeni arkadaşlıklar zor kuruluyor yada geçici oluyor güvenemiyosun nişanlının adanılımı işi mi adanada. ben memlekete gidiyorum adanayı çok özlüyorum çok seviyoorum adanayı çok güzel bir şehir bence inş. alışırsın

hayırlı olsun cnm şimdiden evet arkadaşsızlık çok zor oluyor ben ilk senemde çok zorlamdım Allahtan lise arkadaşım çukurova üniversitesine asistan olarak atandı onunla görüşüyoruz şimdi ne varsa eskilerde var yeni arkadaşlıklar zor kuruluyor yada geçici oluyor güvenemiyosun nişanlının adanılımı işi mi adanada. ben memlekete gidiyorum adanayı çok özlüyorum çok seviyoorum adanayı çok güzel bir şehir bence inş. alışırsın
Inşallah cnm nisanlim adanali :-)

Back