Adanadaki indirim mağazalarrrrr

bol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
6.867
0
Evt adanalı arkadaşlar sizleri buraya bekliyorum adanadaki indirime giren mağazalar hakkında bilgii bekliyorum sizlerdennnnnnn????????

Son düzenleme:
mağaza değil aslında ama YKMde şampuanlarda %30 indirim var mesela
bi de MAngo indirimi %50

romans autlet mağazalarında polo çantalar indirimde 30 - 40 arası değişiyor fiyatları...

slm kızlar bende az önce gazetede gördüm hotiçte varmış %40 %50 aslında ykm de anneler gününde kadınlar gününde makyaj ürünleri %50 oluyo ya ben onu merak ediyorum tekrar ne zaman olur diye:KK43:

batik te indirim var bu arada kızlar real den aldım çok hoş bir etek..haberiniz olsun..

tekin acarda bazı parfümlerde :%50 indirim vardı

kotonda %50 ye varan indirim,mangoda %70 e varan indirim varr kızlar çoğu yerde yavaş yavaş başladı artık:)

ziyapaşa, real tüm mağazalarda %50 yazıyor ama pek inmiş görmedim ben...
douglas'ta da varmış, o güzel işte

batik,mango,ykm vs tüm yurtta aynı anda aynı oranlarda indirime giriyor Adana'ya özel bir durum degil yani buraya kentimize özel indirim outlet vs yazarsak daha bilgilendirici olmuş diye düşünüyorum ilk örnek benden olsun ziyapaşa ve gazipaşa'da şubeleri olan televoleye enfes yeni mallar gelmiş fiyatlar yine 5-20 tl arası en iyiler de keten kot mini elbiselerdi tavsiye ederim

ben bugün sibelle'den (ziyapaşa'dakinden) bir elbise aldım... 25ten 15e inmiş... pahalı markalardan daha güzel durdu üstümde... bir de Kenan Evren'de Dükkan mağazası var, outlet... oradada uygun fiyatlara çok güzel şeyler var... hep mango, zara, bershka outletleri... bugün 20ye veriyolar yeni mallar geldikçe -eğer o ürün de satılmadıysa- 10'a 7.5'a kadar iniyor

Efor kozmetikte %50ye varan indirim varmış belirli ürünlerde... ayrıca 3 al 2 öde kampanyası da var...
bayram öncesi bakmalı

X