Adanada yaşanlar yada yaşamışlar bi bakabilirmi

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum acemiyim. Nişanlımın adana seyhana ataması çıktı. Allah nasip ederse oraya gideceğiz. Nasıldır nerede yaşanmalı nerden ev tutulmalı yaşam şartları nasıldır yardımcı olursanız seviniriim

Çok güzel bi şehir=) seyhan tarafına çıkmış zaten tayini işine yakın yerden tutabilirsiniz. Baraj yolu, mavi bulvar vs. Ulaşımda da sıkıntı olmaz. Tayini hayırlı olsun.

Kesinlikle mavibulvar merkez gibi zaten herşey ayağınızın altında basla yer tavsiye etmem cidden her mahallesi ayrı bir dert çingene gibi ben kayinvalidemde kalırken her gün ayrı bir olay olurdu

Adanada seyhanda yaşıyorum ve severek yaşadığım bir şehir. Herhalde başka yerde yaşayamam :) mavi bulvar , turgut özal ,baraj yolu taraflarında oturabilirsiniz ulaşımı kolay sıkıntısız yerler :) hayırlı olsun :)

Kesinlikle mavibulvar merkez gibi zaten herşey ayağınızın altında basla yer tavsiye etmem cidden her mahallesi ayrı bir dert çingene gibi ben kayinvalidemde kalırken her gün ayrı bir olay olurdu
Çok teşekkür ederim bilmedik şehir olunca ee eşlerde işe gidecek illaki huzurlu yer arıyor insan birazda panik bi insanım :)

Adanada seyhanda yaşıyorum ve severek yaşadığım bir şehir. Herhalde başka yerde yaşayamam :) mavi bulvar , turgut özal ,baraj yolu taraflarında oturabilirsiniz ulaşımı kolay sıkıntısız yerler :) hayırlı olsun :)
teşekkür ederim

Sıcağa bayılıyoruz en çok sevindiren şey oydu bizi :) inşallah güzel olucak
Ohoo o zaman sıkıntı yok=) evi de dediğimiz gibi ataması tam nereye çıktı bilmiyorum ama o civarlar güzel yerler. Kenan evren,Turgut özal falan da çok güzel yerler tek dolmuşla gidilebilir. Ulaşımda araç yoksa kesinlikle sıkıntı yaşamaz çok fazla ulaşım aracı var dakikada bi geçer dururlar

Back
X