• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada yapacak bir şey yok mu

sorrandess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
272
40
98
arkadaşlar merhaba adanadayım normalde mersinde yaşıyordum evlenince geldim dolayısıyla bütün arkadaşlarım mersinde kaldı söakskdl bu adanada yapacak hiçbir şey yok mı biraz sosyalleşmek istiyorum resim müzik hepsi olur az az hepsine yeteneğim var biraz kalabalık bir ortama girmek istiyorum evden çalıştığım için sürekli örgü örüyorum ve nakış falan işliyorum depresyona giricem az kaldı aşırı kilo aldım normalde kiloma vs çok dikkat ederdim mersinde ofiste çalışırken.. ama şimdi hem remote çalışma hem de çevremin olmaması beni aşırı düşürüyor help help help :(

arkadaşlar merhaba adanadayım normalde mersinde yaşıyordum evlenince geldim dolayısıyla bütün arkadaşlarım mersinde kaldı söakskdl bu adanada yapacak hiçbir şey yok mı biraz sosyalleşmek istiyorum resim müzik hepsi olur az az hepsine yeteneğim var biraz kalabalık bir ortama girmek istiyorum evden çalıştığım için sürekli örgü örüyorum ve nakış falan işliyorum depresyona giricem az kaldı aşırı kilo aldım normalde kiloma vs çok dikkat ederdim mersinde ofiste çalışırken.. ama şimdi hem remote çalışma hem de çevremin olmaması beni aşırı düşürüyor help help help :(
Haftasonlari Mersin'e gelin arkadaşlarınızla buluşun zaten çok yakın,marina,forum vs bu tür yerlere gelirsiniz sahilde oturursuniz yürüyüş yaparsanız arkadaşlarınızla kahve içip sohbet edersiniz.

Bir kez Adana'da misafir oldum. Öğleden sonra gittik rosto ve patates püresi yapmışlardı. Her halde akşam yemeği bu dedim. Yedik ve akşam erken vakit dışarı çıktık. Şırdan söylediler ben yiyemedim 😅 Sonra eve geldik balkonda evin babası kıyma kavuruyordu bu ne? Dedim gece yeriz dediler 🤣🤣 Sanırım hobi olarak yemek yiyorlar.

Ama çok eğlenceli insanlar. Allah var yemekleri aşırı güzeldi ❤️

Koskoca adanada niye bir şey olmasın? Yazın istediğiniz her neyse arama motoruna şehir, ilçe ismiyle birlikte, bulursunuz. Bunun için de konu açılmaz sanki.
yazıyorum arıyorum zaten saçma sapan şan eğitimi resim dersleri var aylık 4k istiyorlar ve sadece 4 ders ayrıca o dersler de bireysel yani benim isteğime hiç hizmet etmiyor sorun bu zaten yapılacak bir şeyler tabiki var ama çevresi olmayan birisi için yapılacak bir şey yok isterseniz tekrar konu açacağım zaman size sorabilirim zaten yabani hayvan gibi arkadaşım yok diyorum şurdan iki üç kişiye soru sormak istedim suç mu skdkskdlf

Adana mersin arası ne ki?çok yakın zaten..
haftasonları ailemle ve arkadaşlarımla görüşüyorum ama öyle bir ruh haline girdim ki artık ev papağanı gibi oldum ve mersine gitmek istemiyorum çünkü evden çıkmak istemiyorum panda gibi evde yemek yiyip büyük buluşma beşinci boyut tarzı diziler izleyerek örgü örmek istiyorum dkskskdlf ve bunu kıramıyorum bağımlılık gibi oldu

Haftasonlari Mersin'e gelin arkadaşlarınızla buluşun zaten çok yakın,marina,forum vs bu tür yerlere gelirsiniz sahilde oturursuniz yürüyüş yaparsanız arkadaşlarınızla kahve içip sohbet edersiniz.
geliyorum ama artık adanada çevremi kurmak istiyorum üniversite öğrencisi falan olsam hiç sorun olmazdı ama evlenince birileriyle tanışmak o kadar zor ki

Bence istanbul harici hep bir sosyalleşme sorunu var ben ankaradayım ve pastacılık kursuna yazılayım hem öğrenirim hem sosyalleşirim diye düşündüm ama bırakın pastacılığı doğru düzgün yemek kursu bile bulamadım hem de başkent yani. Adanayı severim ama bence orası da sosyallik açısından cafe restoranttan ibaret maalesef.

Bir kez Adana'da misafir oldum. Öğleden sonra gittik rosto ve patates püresi yapmışlardı. Her halde akşam yemeği bu dedim. Yedik ve akşam erken vakit dışarı çıktık. Şırdan söylediler ben yiyemedim 😅 Sonra eve geldik balkonda evin babası kıyma kavuruyordu bu ne? Dedim gece yeriz dediler 🤣🤣 Sanırım hobi olarak yemek yiyorlar.

Ama çok eğlenceli insanlar. Allah var yemekleri aşırı güzeldi ❤️
ya evet evet evet tam olarak böyle yemekleri güzel şehir de güzel kendi arkadaşlarım burda olsa çok çok eğlenceli bir yer haline gelebilir aslında ama şu an o kadar irite ediypr ki beni bu şehir 😅

Bence istanbul harici hep bir sosyalleşme sorunu var ben ankaradayım ve pastacılık kursuna yazılayım hem öğrenirim hem sosyalleşirim diye düşündüm ama bırakın pastacılığı doğru düzgün yemek kursu bile bulamadım hem de başkent yani. Adanayı severim ama bence orası da sosyallik açısından cafe restoranttan ibaret maalesef.
kesinlikle haklısınız ben de şan dersine gittim ya zaten ders bireysel onu da geçtim ayda 4 kere gidiliyor yani bilmiyorum halk eğitim falan desen aşırı tuhaf insanlar oluyor bu yargılamak değil asla ancak her kitleden insan var ya komşu bile bulamıyorum öyle söyleyeyim herkes çoluk çocuk sahibi skskskdlf

yazıyorum arıyorum zaten saçma sapan şan eğitimi resim dersleri var aylık 4k istiyorlar ve sadece 4 ders ayrıca o dersler de bireysel yani benim isteğime hiç hizmet etmiyor sorun bu zaten yapılacak bir şeyler tabiki var ama çevresi olmayan birisi için yapılacak bir şey yok isterseniz tekrar konu açacağım zaman size sorabilirim zaten yabani hayvan gibi arkadaşım yok diyorum şurdan iki üç kişiye soru sormak istedim suç mu skdkskdlf

La Noche Dans & Spor Akademi
(0322) 233 53 33
Google Search

FİTMOOD FİTNESS
0501 005 10 12
Google Search

Turkuaz Sanat Okulu
0544 247 86 08
Google Search

Çukurova Sualtı İhtisas ve Su Sporları Dalış Merkezi
0532 253 54 11
Google Search

Yaklaşık üç dakika gezinerek buldum. Dalış okulu bile var. Armut piş ağzıma düş…

Halk eğitim kurslarına kayıt olun o zaman arkadaş bulursunuz,eşinizin arkadaşları yok mu hiç sizin gibi evli olan onlarla tanışın.

Abartmasanız mı? Ablam belediyenin pastacılık kursuna gitti evine yürüme mesafesindeydi, üzerine kızılayda bir kur daha aldı, şimdi kendi butik pastalarını yapıyor. Ankarada bulamadıysanız bunun şehirle alakası yoktur.

La Noche Dans & Spor Akademi
(0322) 233 53 33
Google Search

FİTMOOD FİTNESS
0501 005 10 12
Google Search

Turkuaz Sanat Okulu
0544 247 86 08
Google Search

Çukurova Sualtı İhtisas ve Su Sporları Dalış Merkezi
0532 253 54 11
Google Search

Yaklaşık üç dakika gezinerek buldum. Dalış okulu bile var. Armut piş ağzıma düş…
hanımefendi veya beyefendi sanırım adanada yaşamıyorsunuz o yüzden önünüze geleni direkt göndermişsiniz ben açıklayayım öncelikle adanada deniz şehir merkezinde değil dalış olayı için burdan nerdeyse 2 saat gitmem gerek zaten mesaim 6da bitiyor emin olun o dalış dersleri de gündüz oluyor
dans dersleri için de aynı şey geçerli mesaimin bitişiyle uyuşmuyor la noche ile görüşmüştüm
turkuaz akademi veya diğer sanat kursları genellikle çocuk ağırlıklı oluyor yetişkin kurslarında ise kontenjan bulamıyorum 18:00 sonrası için.
fitness bu konuya verilebilecek bir örnek değil her yerde var zaten orda nasıl arkadaş bulucam ne alaka armut piş ağzıma düş siz konuya ayar oldunuz o yüzden yerli yersiz örnekler atmışsınız ama durum bu kadar basit değil malesef 👍🏻

Back