Adana'da üvey anne dehşeti

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Adana'da 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki K.D.'nin üvey annesi tarafından öldüresiye dövülmesi, olaydan bir hafta sonra kız çocuğu okula gidince ortaya çıktı. Öz annesinin sahip çıktığı kız çocuğu hastaneye kaldırıldı
Sitene Ekle

Edinilen bilgiye göre, olay Adana'nın Kozan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre İbrahim D. ile Şeyma Uzkaya (27), 2005 yılına evlendi. Bu evlilikten çiftin K.D. ismini verdikleri bir kız çocukları oldu. Ancak çift anlaşamayınca 2009 yılında ayrıldı. Mahkeme kız çocuğunun velayetini anneye verdi. 2010 yılında İbrahim D., N.D. isimli bir kadınla ikinci evliliğini yaptı. Şeyma Uzkaya ise 2012 yılında ikinci evliliğini yaptı. Bu nedenle İbrahim D. mahkemeye başvurarak eski eşinin evlendiğini, kızına üvey babanın kötü muamele yapacağını söyleyerek velayetini istedi. Baba başvuru sonrası kızının velayetini alıp yanına getirdi.

Bu arada, İbrahim D.'nin ikinci eşinden de bir erkek çocuğu oldu. Bir süre her şey yolunda giderken, üvey anne, K.D.'yi dövmeye başladı. Son olarak bir hafta önce üvey anne kız çocuğunu öldüresiye dövdü. Baba İbrahim D. kızına "Seni annenin dövdüğünü kimseye söyleme" dedi. Kız çocuğu da kimseye söylemedi. Bir hafta yediği dayaktan dolayı gözleri mosmor olan çocuk okula gidemedi. Ancak bir hafta sonra geçtiğimiz pazartesi günü kız çocuğu gözü morarmış halde okula gitti. Öğretmenler kız çocuğunu bu halde görünce ne olduğunu sordular ama kız bir türlü korkusundan anlatmadı. Daha sonra bir öğretmene açılan kız çocuğu üvey annesinin darp ettiğini söyledi. Öğretmen hemen öz annesi Şeyma Uzkaya'yı telefonla arayıp durumu bildirdi. Anne de Adana'dan Kozan'a gidip polise başvurdu.

Okula gelen polis kız çocuğunu ve annesini alarak ifadelerine başvurdu. İfade üzerine polis üvey anne ve öz babayı gözaltına aldı.

Bu arada kız çocuğu, Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doktorlar kız çocuğunu buradan da Adana Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Tedavi altına alınan kız çocuğu hala yaşadığı olayların şokunu yaşıyor. Savcıya ifade veren üvey anne ve öz baba serbest kaldı.

"HORTUM ÇOK ACITIYOR"



K.D. üvey annesinin sürekli kendisini dövdüğünü belirterek, "Herhalde üvey olduğum için beni dövüyor. Bu ilk kez olmuyor sürekli yapıyor. Beni eliyle ve hortumla dövüyor. Hortum çok acıtıyor" dedi.

Çocuğun öz annesi Uzkaya ise adalet istediğini belirterek, "Kızımı bu hale üvey annesi getirdi. Kızım hastanede onlar elini kolunu sallayarak geziyor. Ancak bundan sonra kızımı onlara vermeyeceğim. Savcılığa başvurdum kızımı şimdilik bana verdi. Ben de bir anneyim bu bir vicdansızlık. Bir anne bunu nasıl yapar. İkisinin de ceza almasını istiyorum" diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/adana-da-uvey-anne-dehseti-gundem-2175181/
 
ne biçim babasın ya, seni üvey annenin dövdüğünü kimseye söyleme diyormuş gayette net biliyor yani, bi de ya üvey babası kötü davranırsa diye velayetini almış
 
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
 
pislikler.anlamıyorum üvey olan insan olamaz diye bir kuralmı var.nasıl olsa adalet işlemiyor kızın dayısı dedesi varsa gitsin gebertene kadar dövsün sonra nasıl olsa serbest kalırlar.yazık günah masumlara ya.melek onlar daha
 
Bu ne ya!!!!
Bu millet hiç mi tv izlemiyo olan biteni hiç mi farketmiyo akrabalarının hepsimi at gözlüğü takmış hepsimi seyrediyo vahşeti

Ben bi çocuğun hareketinden duruşundan tanırım o anki ruh halini
Bu kadar mı salak gerizekali aile!!!

Bu kaçıncı üvey yaratık dehşeti
Anne yazmadım anneliği haketmiyo böyle yaratıklar

Bu son olsun diycem ama belliki son olmayacak
 
Çocuklara çok yazık her önüne gelen çocuk sahibi olursa işte bunlar yaşanıyor

kızın ne babası babalık yapmış işkenceye göz yummuş resmen

nede annesi annelik

bu durumlara gelene kadar bu çocukcağızın çektiklerini nasıl fark etmez
 
erkekkkk milletinin Allah belasını versinn baş belalarıı.. damızlıktan başka hiç bir şeye yaramassınız. senin gibi babanındaaa geberesicelerr..
 
Merhamet duygusunu Rabbim her kuluna vermiyor, bu tür insanlarun içinde zerre Allah korkusu kalmamış, Allah böylelerinin şerrinden korusun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…