- 18 Haziran 2024
- 49
- 22
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben de uzun süre araştırma yaptım. En sonunda Bülent beye karar verdim. İnternette biraz kaba olduğu ile ilgili yorumlar okudum. O yüzden çok temkinli gittim ilk randevuya. Bahsedildiği gibi kaba bir adam değil. Sadece internette şunları okuduğum şöyle diyorlar vs dediğim zaman iğneleyici internet doktorusun yani tarzında ifadeleri oldu. Onun dışında işinde iyi biri olduğunu hissettim ve tedaviye başlamaya karar verdik. Yumurta geliştirici iğne oluyorum şu anda. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.Merhaba bende Bülent beye başlamak istiyorum ama hiçbir fikrim yok yok mu yardımcı olacak biri![]()
Biz Ankara’ya gitmeye karar verdik. İnsalah süreciniz olumlu ilerlerMerhabalar ben de uzun süre araştırma yaptım. En sonunda Bülent beye karar verdim. İnternette biraz kaba olduğu ile ilgili yorumlar okudum. O yüzden çok temkinli gittim ilk randevuya. Bahsedildiği gibi kaba bir adam değil. Sadece internette şunları okuduğum şöyle diyorlar vs dediğim zaman iğneleyici internet doktorusun yani tarzında ifadeleri oldu. Onun dışında işinde iyi biri olduğunu hissettim ve tedaviye başlamaya karar verdik. Yumurta geliştirici iğne oluyorum şu anda. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Umarım hepimizin olumlu ilerlerBiz Ankara’ya gitmeye karar verdik. İnsalah süreciniz olumlu ilerler
AminUmarım hepimizin olumlu ilerlerBülent beye gitmememe nedeniz neydi? Olumsuz bir şeyler mi duydunuz ? Ya da memnun mu kalmadınız
Ankarada hangi doktorda karar kıldınız acabaAminYok olumsuz bsy duyduğumuz için değil Ankara da birkaç iyi doktor bulduk daha sıcak baktık.
Merhaba. Transfer oldunuz mu?Merhabalar arkadaşlar. Ocak ayı itibariyle tüp bebek tedavisine başlayacağız. Doktor konusunda oldukça kafam karışık. Acıbadem de Volkan Bey Ve Bülent Haydardedeoğlu arasında kaldım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Merhabalar evet transfer oldum maalesef negatif oldu sonuç. Dondurulmuş embriyo transferi olacağım tekrarMerhaba. Transfer oldunuz mu?
Bülent hoca sebebi için bir şey dedi mi? Çok üzüldüm duyduğuma. Benim de 3. Olumsuz oldu. Sabırlar diliyorum.Merhabalar evet transfer oldum maalesef negatif oldu sonuç. Dondurulmuş embriyo transferi olacağım tekrar
Bir de özel değilse sebebiniz ne idi?Merhabalar evet transfer oldum maalesef negatif oldu sonuç. Dondurulmuş embriyo transferi olacağım tekrar
Yani olumsuz olması için bir neden yok aslında dedi. Her şey olması gerektiği gibiydi ama olmadı dedi. Başka da bir açıklama yapmadı.Bülent hoca sebebi için bir şey dedi mi? Çok üzüldüm duyduğuma. Benim de 3. Olumsuz oldu. Sabırlar diliyorum.
Eşim de ve ben de bildiğimiz kadarıyla herhangi bir sorun yok. 3 yıl olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Bilenen bir sorun yoktu yani. Ben herhangi bir diyetisyenle çalışmadım beslenmeme de zaten özel olarak da dikkat etmedim hiç.Bir de özel değilse sebebiniz ne idi?
Ve yumurta toplama öncesi diyetisyenle çalıştınız mı kaliteli yumurta elde etmek için
Anladım. Umarım yakın zamanda toparlarsınız. Tam üç kez yaşadım, çok zor bir durum.Eşim de ve ben de bildiğimiz kadarıyla herhangi bir sorun yok. 3 yıl olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Bilenen bir sorun yoktu yani. Ben herhangi bir diyetisyenle çalışmadım beslenmeme de zaten özel olarak da dikkat etmedim hiç.
Umarım burada bekleyen herkes en kısa zamanda pozitif sonuçlar alır gerçekten bizi ancak biz anlarız. Psikolojik olarak yorucu bir süreç. Doktorum negatif sonucu öğrenince hemen diğer regl döneminde transfer yapabiliriz demişti. Ama ben bir regl dönemi beklemek istedim. Biraz vücudum kendine gelsin toparlasın diye. Sanırım mart ayında 2. Regli olacağım. Ve sürece tekrar başlayacağım. 3 adet dondurulmuş embriyom var ama 3’ü de aynı tüpte olduğu için transfer için son bir şansım daha var. Umarım bir daha tedaviye gerek kalmadan pozitif sonuç alırımAnladım. Umarım yakın zamanda toparlarsınız. Tam üç kez yaşadım, çok zor bir durum.
Bir sonrakini ne zamana planlıyorsunuz, donmus embriyonuz var mı? Doktor herhangi bir test istedi mi?
Bana da yumurtaların kalitesiz dedi Bülent hoca.Umarım burada bekleyen herkes en kısa zamanda pozitif sonuçlar alır gerçekten bizi ancak biz anlarız. Psikolojik olarak yorucu bir süreç. Doktorum negatif sonucu öğrenince hemen diğer regl döneminde transfer yapabiliriz demişti. Ama ben bir regl dönemi beklemek istedim. Biraz vücudum kendine gelsin toparlasın diye. Sanırım mart ayında 2. Regli olacağım. Ve sürece tekrar başlayacağım. 3 adet dondurulmuş embriyom var ama 3’ü de aynı tüpte olduğu için transfer için son bir şansım daha var. Umarım bir daha tedaviye gerek kalmadan pozitif sonuç alırımdoktorum herhangi bir test istemedi. Sadece regl olduğun gün haberleşelim transfer öncesi kullanman gereken bir kaç ilaç var onları ayarlayalım dedi. Sizin süreciniz ne durumda ?
Doğurganlık diyeti ne oluyormuş tam olarak ? Bu arada Adana da mı yaşıyorsunuz? Sizin yaşınız kaç? Ne kadar süre önce başlamıştınız tüp bebek tedavisine ? Kevser hanımı da ınstagramdan takip ediyorum. Onun aylık ücretleri ne kadar ? Ve memnun musunuzBana da yumurtaların kalitesiz dedi Bülent hoca.
Hazirana kadar doğurganlık diyeti yap, Haziranda gel dedi.
3 kez denedim ben başkentte, üçü de negatif oldu. Hatta birinde bozuk embriyo koymuşlar. Cimere yazdım ama ne fayda.
Şimdi diyet yapıyorum sadece Kevser Kurnaz isimli bir diyetisyenle. Amhım düşük olduğu işin kaliteli yumurta şart dedi, 6 tane var dedi yumurtam için Bülent hoca. Umarım kaliteli olur ve sürekli sürekli aynı şeyleri yaşamam, yaşamayız.
Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik bir diyet. Hazirana kadar yapacağım. Mersin’de yaşıyorum ben, gitgel yapıyorum Bülent hocaya. Diyeti de onlinedan alıyorum. Geçen sene Mart ayında başladım tüp bebeğe, 3ü de olmadı maalesef. Kevser hanımın aylık ücreti 4bin lira. Liste yolluyor sadece birebir ilgileniyor dersem yalan olur. Ama tüp bebek diyetisyeni; ve gönderdiği listeler gerçekten yumurta beslemeye yönelik gıdalardan olusuyor.Doğurganlık diyeti ne oluyormuş tam olarak ? Bu arada Adana da mı yaşıyorsunuz? Sizin yaşınız kaç? Ne kadar süre önce başlamıştınız tüp bebek tedavisine ? Kevser hanımı da ınstagramdan takip ediyorum. Onun aylık ücretleri ne kadar ? Ve memnun musunuz
Ben de aynı şekilde şehir dışından gelip gidiyorum maalesef. Çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme içinYumurta kalitesini arttırmaya yönelik bir diyet. Hazirana kadar yapacağım. Mersin’de yaşıyorum ben, gitgel yapıyorum Bülent hocaya. Diyeti de onlinedan alıyorum. Geçen sene Mart ayında başladım tüp bebeğe, 3ü de olmadı maalesef. Kevser hanımın aylık ücreti 4bin lira. Liste yolluyor sadece birebir ilgileniyor dersem yalan olur. Ama tüp bebek diyetisyeni; ve gönderdiği listeler gerçekten yumurta beslemeye yönelik gıdalardan olusuyor.