Tüp Bebek Merkezleri adanada tüp bebek merkezi

BugdayTanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
449
2
0
Diğer
arkadaşlar adanada önereceğiniz tüp bebek merkezi var mı?adanatüp bebek merkeziyle görüştüm .bana pek sıcak gelmedi.ayrıca resepsiyonda beklerken bir hastayla para konusunda tartıştıklarına şahit oldum.ankada nasıl acaba,tabi en önemlisi başarı oranları nasıl fikri olan var mı?fiyatıda önemli bu arada çünkü masrafları biz karşılayacaz.3 yıllık şartı taşımıyoruz rapor için

canım öncelikle hayırlı olsun başlayacak tedavin adanada başkent hastanesini düşün derim.ankada da sürekli doktor değişiyor.rapor için 3 yıl şartı kalktı bu arada

canım ya,başkent fazla esnek değilmiş galiba zaman konusunda.ben sürekli izin alamam çalıştığım yerden.bu 3 yıl evli olma şartı bizim kurumda devam ediyormuş.arayıp sordum.finans sektöründe sağlık biraz farkı.ssklerde mesela 35 yaşın üstüne 3 yıl şartı yoktu bile.ama bizde vardı...

topicle hala ilgilenen var mı bilmiyorum ama ben özel adana tüp bebek merkezinde yılmaz beyle tedaviye başladım sonucum pozitif tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…