• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada tüp bebek merkezi önerisi

Ben çok araştırdım gitmeden. Şakacı diyen oldu asık surat diyen oldu. İki halini de gördüm. Genelde samimi geldi bana. Zaten ilk görüşmede yarım saat kadar konuştuk, her şeyi ne yapılacaksa anlattı ama işte kimi beğenirken kimi beğenmez. Genelde az konuşur işini yapar, ilaçların dozunu tam tamına ayarlar. Çok umut vaat eden doktorlar oldu güler yüzlü. Öyle olmasndansa işini yapsın yeter benim için 😊
Ya benim doktorum da işini güzel yapar. Önder başeğmez biliyorsndur belki. Samimi,pimpirikli her türlü sorununu dinler cvp verir. Ben bir doktor görüşü daha almak için araştırıyorum.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben maalesef 4 düşük sonrası gittim. Transfer başından itibaren kan sulandirici ve kortizon kullandim. Ekstra bir sürü vitamin verdi. Zaten 1 embriyo olduğu için genetik yapılmadı. Pıhtılaşma vs de hiçbir şey yoktu ama ilaçlar ve hocam vesile oldu. Darısı en kısa zamanda size de olsun 🥰
MERHABA KORTİZON OLARAK HANGİ İLACI KULLANDINIZ ? BENİMDE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU BUGÜN. OKSAPAR 4000 LİK KULLAMIYORDUM KİLO 84 SANIRIM ODA AZ GELİYOR. SİZİN TUTTUMU TRANSFERİNİZ ?

MERHABA KORTİZON OLARAK HANGİ İLACI KULLANDINIZ ? BENİMDE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU BUGÜN. OKSAPAR 4000 LİK KULLAMIYORDUM KİLO 84 SANIRIM ODA AZ GELİYOR. SİZİN TUTTUMU TRANSFERİNİZ ?
Çok gecmis olsun😔Prednol kullandım ben 3 ay falan. Ben 49 kilo ile hamile kaldım ve doğuma kadar günde 2 kez 4000 oksapar kullandım. Çok şükür kızım oldu,darısı size inşallah 😊

PEKİ KİLO ALDINIZMI ÖDEM OLDUMU PREDNOLDAN DOLAYI ? GÖZÜNÜZ AYDIN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT OLSUN.
İlerleyen dönemde gebelik şekeri de çıktı ve sadece 8 kilo alarak doğum yaptım. Kızım zaten küçücük 2.250 gram doğdu ama küvözde yatmadı şükür. Ödem kilo vs olmadi. Zaten düşük doz 8 mg kullandım. Amin çok teşekkür ederim

İlerleyen dönemde gebelik şekeri de çıktı ve sadece 8 kilo alarak doğum yaptım. Kızım zaten küçücük 2.250 gram doğdu ama küvözde yatmadı şükür. Ödem kilo vs olmadi. Zaten düşük doz 8 mg kullandım. Amin çok teşekkür ederim
Kilonuzda azmis yine gebelik sekeri cıkmış sasirdim. Erken mi dogdu kiziniz ? Dusuklerde sizin gibi oksapari günde 2 kez kullanan ve prednol 3 ay kullanan pihtilasmadan dolayi düşüğü engellemis. Ocakta tup bebege baslicam doktora soylicem bu iki ilaci ve dozu. Artik dayanamiyorum dusuklere hem kendim hem esim üzülüyoruz her seferinde ayni son. Bu kez cocugumu bende kucagima almak istiyorum . Bu hafta 5 haftalik dusugum oldu cok uzgunum. Dun gece ruyamda erkek bebek gördüm insallah benimdir rabbim gondersin bana.

Kilonuzda azmis yine gebelik sekeri cıkmış sasirdim. Erken mi dogdu kiziniz ? Dusuklerde sizin gibi oksapari günde 2 kez kullanan ve prednol 3 ay kullanan pihtilasmadan dolayi düşüğü engellemis. Ocakta tup bebege baslicam doktora soylicem bu iki ilaci ve dozu. Artik dayanamiyorum dusuklere hem kendim hem esim üzülüyoruz her seferinde ayni son. Bu kez cocugumu bende kucagima almak istiyorum . Bu hafta 5 haftalik dusugum oldu cok uzgunum. Dun gece ruyamda erkek bebek gördüm insallah benimdir rabbim gondersin bana.
İnanın çok iyi anlıyorum sizi Allah sabır versin. Şeker nasıl çıktı bilmem ama şimdi gecti.her seferinde kalp atışı umuduyla gidip acıyla dönmek nedir biliyorum. Bu konuda doktor cok önemli. Ben zar zor 2 embriyo elde ettim. Biri kızım oldu şükür, birkaç ay sonra da diğerine gideceğiz kısmet olur mu bilmem

İnanın çok iyi anlıyorum sizi Allah sabır versin. Şeker nasıl çıktı bilmem ama şimdi gecti.her seferinde kalp atışı umuduyla gidip acıyla dönmek nedir biliyorum. Bu konuda doktor cok önemli. Ben zar zor 2 embriyo elde ettim. Biri kızım oldu şükür, birkaç ay sonra da diğerine gideceğiz kısmet olur mu bilmem
Insallah buda tutar ikinci bebeğinizle guzel gunler sizin olur. Valla cok zor yasayan bilir ancak. Bundan sonrasi benim icinde guzel olacak insallah rabbimin izniyle

Back