Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Merhaba benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var tüp bebek mi yaptırdınız acaba?Ben 4 düşük sonrası Başkent Tayfun Çok hocamı bulup gittim. Verdiği ilaçlar ve tedavisi sonrası Çok şükür kızım oldu 8 aylık şimdi. Tayfun hocama gözü kapalı güvenin derim
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
Merhaba. 4 düşük yaşadım ben. 9. Haftaya gelmeden kalp atışları duruyordu. Bütün testlerim temiz çıktı. Tayfun hocama gidince tüp bebek yaptırdık ve verdiği ilaçlar sayesinde çok şükür kızım 9 aylık oldu bileMerhaba benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var tüp bebek mi yaptırdınız acaba?
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Cevabınız için teşekkür ederim. Genetik taramalı tüp bebek mi yaptırdınızMerhaba. 4 düşük yaşadım ben. 9. Haftaya gelmeden kalp atışları duruyordu. Bütün testlerim temiz çıktı. Tayfun hocama gidince tüp bebek yaptırdık ve verdiği ilaçlar sayesinde çok şükür kızım 9 aylık oldu bile
- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 38
Mhaba bende tayfun hoca ya basladim. Uzun protokol dedi sizde surec nasil işledi doktor ile ilgili cok övgü duydum.
Benimde doktorum Tayfun Hoca.gözü kapalı güvenebilirsiniz
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
Rica ederim. Hayır genetiğe göndermedik. Ben istedim gitsin diye ama Tayfun hoca işi bana bırak dedi güvendim. Zaten 1 embriyo anca olmuştu şükür tuttu. Darısı sizlere inşallahCevabınız için teşekkür ederim. Genetik taramalı tüp bebek mi yaptırdınız
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Ben de kendisinin hastasıyım bana da dua edinRica ederim. Hayır genetiğe göndermedik. Ben istedim gitsin diye ama Tayfun hoca işi bana bırak dedi güvendim. Zaten 1 embriyo anca olmuştu şükür tuttu. Darısı sizlere inşallah
Ben 2021 de başladım başka doktorda 2 aşılama başarısız olunca tayfun hocaya gittim , önce yumurta büyütme ve toplama işlemi için iğnelere başladım yumurta toplandı 7 yumurta döllendi taz transfer yapmak istemedi ve dondurduk ama zaten Ohss olmuşum karnım davul gibi şişti su toplamış meğer bu yüzden erteledik 2 ay sonrasında 2 embriyo transferi yapıldı ilki olumsuz oldu.ben 1 yıla yakın ara verdim toparlanamadım bir süre istemedim ve hazır hissettğimde dondurulmuşlardan tekrar transfer yaptırdım çok şükür tuttu.işinde profesyonel hemşireler gayet ilgili bir sıkıntı olduğunda çok yardımcı oluyorlar.yeterki umutsuz olmayın ve çok takmayın.ben ilkinde o kadar takmıştım ki kıpırdasam tutmayacak sanıyodum ama ikincide hiç sallamadım yatmadım bile transferden 5 dk sonra wc ye gittim evde oturmadım işime devam ettim olacağı varsa oluyor.inşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınızMhaba bende tayfun hoca ya basladim. Uzun protokol dedi sizde surec nasil işledi doktor ile ilgili cok övgü duydum.
- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 38
Ben 2021 de başladım başka doktorda 2 aşılama başarısız olunca tayfun hocaya gittim , önce yumurta büyütme ve toplama işlemi için iğnelere başladım yumurta toplandı 7 yumurta döllendi taz transfer yapmak istemedi ve dondurduk ama zaten Ohss olmuşum karnım davul gibi şişti su toplamış meğer bu yüzden erteledik 2 ay sonrasında 2 embriyo transferi yapıldı ilki olumsuz oldu.ben 1 yıla yakın ara verdim toparlanamadım bir süre istemedim ve hazır hissettğimde dondurulmuşlardan tekrar transfer yaptırdım çok şükür tuttu.işinde profesyonel hemşireler gayet ilgili bir sıkıntı olduğunda çok yardımcı oluyorlar.yeterki umutsuz olmayın ve çok takmayın.ben ilkinde o kadar takmıştım ki kıpırdasam tutmayacak sanıyodum ama ikincide hiç sallamadım yatmadım bile transferden 5 dk sonra wc ye gittim evde oturmadım işime devam ettim olacağı varsa oluyor.inşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınızbilgi
Ilginiz icin tesekkurederim insallah benim de tez zamanda nasip olurBen 2021 de başladım başka doktorda 2 aşılama başarısız olunca tayfun hocaya gittim , önce yumurta büyütme ve toplama işlemi için iğnelere başladım yumurta toplandı 7 yumurta döllendi taz transfer yapmak istemedi ve dondurduk ama zaten Ohss olmuşum karnım davul gibi şişti su toplamış meğer bu yüzden erteledik 2 ay sonrasında 2 embriyo transferi yapıldı ilki olumsuz oldu.ben 1 yıla yakın ara verdim toparlanamadım bir süre istemedim ve hazır hissettğimde dondurulmuşlardan tekrar transfer yaptırdım çok şükür tuttu.işinde profesyonel hemşireler gayet ilgili bir sıkıntı olduğunda çok yardımcı oluyorlar.yeterki umutsuz olmayın ve çok takmayın.ben ilkinde o kadar takmıştım ki kıpırdasam tutmayacak sanıyodum ama ikincide hiç sallamadım yatmadım bile transferden 5 dk sonra wc ye gittim evde oturmadım işime devam ettim olacağı varsa oluyor.inşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınız
Tebrik ederim sağ salim kucağına almak nasip etsin rabbim. Başkentte oldu değil mi sizin. Ne kadar sürede oldu acaba kaç gün ayırdınız işlemler nasıl geçti anlatır mısınızMerhaba kızlar sonucum pozitif elhamdülillah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Sagolun tarısı tüm isteyenlere ve size inşallah başkent Erhan Şimşek hocada tedavi gördüm kaç gün derken tam anlamadım ama yumurta toplama birgün transfer bi gün ilaçlar tedavi gel git toplam 4 ay sürdü benim 10 günde pozitifi gördümTebrik ederim sağ salim kucağına almak nasip etsin rabbim. Başkentte oldu değil mi sizin. Ne kadar sürede oldu acaba kaç gün ayırdınız işlemler nasıl geçti anlatır mısınız
Yani tedaviye başlama süreciniz sperm toplama yumurta toplama gibi. 4 ay uzun değil miSagolun tarısı tüm isteyenlere ve size inşallah başkent Erhan Şimşek hocada tedavi gördüm kaç gün derken tam anlamadım ama yumurta toplama birgün transfer bi gün ilaçlar tedavi gel git toplam 4 ay sürdü benim 10 günde pozitifi gördüm
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
İki ay arada rahim dinlendirme yaptı canm ilk ay gerekli testleri yaptı adet düzensizliğim olduğu için ve ilaçla adet olmak istemediğin için uzun sürmüş olabilirYani tedaviye başlama süreciniz sperm toplama yumurta toplama gibi. 4 ay uzun değil mi
- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
Merhaba. Ben de 1 kimyasal ve 1 düşük yaşadım. Düşük çok daha yeni 1 hafta oldu henüz ama şimdiden araştırmaya başladım. Doktorumdan memnunum ama başka doktor fikri de almak istiyorum. Size nasıl bir tedavi uyguladı doktor. Herkesde aynı olmaz biliyorum ama süreç nasıl işliyor merak ediyorumBen 4 düşük sonrası Başkent Tayfun Çok hocamı bulup gittim. Verdiği ilaçlar ve tedavisi sonrası Çok şükür kızım oldu 8 aylık şimdi. Tayfun hocama gözü kapalı güvenin derim
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben maalesef 4 düşük sonrası gittim. Transfer başından itibaren kan sulandirici ve kortizon kullandim. Ekstra bir sürü vitamin verdi. Zaten 1 embriyo olduğu için genetik yapılmadı. Pıhtılaşma vs de hiçbir şey yoktu ama ilaçlar ve hocam vesile oldu. Darısı en kısa zamanda size de olsunMerhaba. Ben de 1 kimyasal ve 1 düşük yaşadım. Düşük çok daha yeni 1 hafta oldu henüz ama şimdiden araştırmaya başladım. Doktorumdan memnunum ama başka doktor fikri de almak istiyorum. Size nasıl bir tedavi uyguladı doktor. Herkesde aynı olmaz biliyorum ama süreç nasıl işliyor merak ediyorum
- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
Benm doktorum pıhtılaşma tanısı konulmadan aspirin kullanmamın yanlış olduğunu söyledi. Örneğin bu gebeliğinde kullanmış olsaydık seni kan kaybından kaybedilirdik yada kan takviyesi vermemiz gerekti sana dedi. Bide genetik yapılmadan kan pıhtılaşma anlaşılıyor sanırım. Gebelik sürecinde ortaya çıkan bir durum olabiliyormuş. Acaba bu testi gebe kaldığımızda mı yapıyorlar. Ben de artık kayıp yaşamak istemiyorum. Tüm ihtimaller düşünülsün iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim:)Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben maalesef 4 düşük sonrası gittim. Transfer başından itibaren kan sulandirici ve kortizon kullandim. Ekstra bir sürü vitamin verdi. Zaten 1 embriyo olduğu için genetik yapılmadı. Pıhtılaşma vs de hiçbir şey yoktu ama ilaçlar ve hocam vesile oldu. Darısı en kısa zamanda size de olsun
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
Ben de pıhtılaşma, genetik ,eşimde sperm ve dna hasarı ne varsa yaptık hep temizdi. Benim sadece plt değerim. Birçok doktor kilona göre günde 2 kere oksapar 4000 fazla dedi ama Tayfun hocam ısrarla hayır yapacaksın dedi. Gözü kapalı güvendim. En kısa zamanda diğer embriyo için de gideceğim ama fiyatlar aşırı artmış. Transfer ücreti ne kadar biliyor musunuz? Yeniden yumurta toplanması da zor erken menopozdayimBenm doktorum pıhtılaşma tanısı konulmadan aspirin kullanmamın yanlış olduğunu söyledi. Örneğin bu gebeliğinde kullanmış olsaydık seni kan kaybından kaybedilirdik yada kan takviyesi vermemiz gerekti sana dedi. Bide genetik yapılmadan kan pıhtılaşma anlaşılıyor sanırım. Gebelik sürecinde ortaya çıkan bir durum olabiliyormuş. Acaba bu testi gebe kaldığımızda mı yapıyorlar. Ben de artık kayıp yaşamak istemiyorum. Tüm ihtimaller düşünülsün iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim:)
- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
Hastalarıyla bağı nasıl peki. Sorulara cvo verme şekli fln. Hadi ya inanın fiyatlar hakkında bir fikrim yok. Ama muayene ücretleri bile ne kadar artmış. Diğer işlemler daha da çok artmıştır ve yılbaşından sonra daha da artacaktırBen de pıhtılaşma, genetik ,eşimde sperm ve dna hasarı ne varsa yaptık hep temizdi. Benim sadece plt değerim. Birçok doktor kilona göre günde 2 kere oksapar 4000 fazla dedi ama Tayfun hocam ısrarla hayır yapacaksın dedi. Gözü kapalı güvendim. En kısa zamanda diğer embriyo için de gideceğim ama fiyatlar aşırı artmış. Transfer ücreti ne kadar biliyor musunuz? Yeniden yumurta toplanması da zor erken menopozdayim
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
Ben çok araştırdım gitmeden. Şakacı diyen oldu asık surat diyen oldu. İki halini de gördüm. Genelde samimi geldi bana. Zaten ilk görüşmede yarım saat kadar konuştuk, her şeyi ne yapılacaksa anlattı ama işte kimi beğenirken kimi beğenmez. Genelde az konuşur işini yapar, ilaçların dozunu tam tamına ayarlar. Çok umut vaat eden doktorlar oldu güler yüzlü. Öyle olmasndansa işini yapsın yeter benim içinHastalarıyla bağı nasıl peki. Sorulara cvo verme şekli fln. Hadi ya inanın fiyatlar hakkında bir fikrim yok. Ama muayene ücretleri bile ne kadar artmış. Diğer işlemler daha da çok artmıştır ve yılbaşından sonra daha da artacaktır