Merhabalar 1.5 yıldır sebepsiz yere hamile kalamıyorum ne yaptıysam olmadı malesef. Doktorlara gidiyoruz sıkıntı yok bekleyin olur diyorlar. Ama olmuyor bu yıl kendimi hazırlayıp tüp bebek düşünüyorum. Adanada bildiğiniz bir merkez var mı acaba yada süreç nasıl ilerliyor ne kadar zaman ayırmam lazım çalışıyorum 20 günden fazla da izin alamıyorum ne yapmam lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Başkent tüp bebek merkezini öneririm. Adetin 2. 3. gitmeniz gerekiyor. Daha önce rahim filmi, pıhtı testi, yumurta sorunu, eşinize sperm testi vs yapılmış ve sebepsiz diye olmuyorsa gittiğiniz gün isterseniz başlıyorsunuz iğne ve ilaçlara. Yumurtalar büyüyor, bu süreçte yumurta kontrolü için 3 4 defa alttan bakılıyor. (Büyüklüklerine kaç tane toplanacağına) aynı ay içinde gün veriyorlar yumurta 10 15 dk uyutularak toplanıyor. Yanındaki bayan 20 dk sonra ayağa kalktı rahatça benim 2 gün sürmüştü ağrım. Yumurta cok toplanırsa ağrı da çok olabiliyormuş. Olsun 2 güne geçti. Taze ve dondurulmuş transfer yöntemlerinden dr hangisini uygun görürse uyguluyor. Ben dondurulmuş transfer oldum. Yani toplamadan sonra 2 adet dinlendim. 2.adette ilaçlar iğneler başlanıyor (yumurtlamayı bastırmak, rahmi hazırlamak için) ve 2 hafta kadar sonra transfer gerçeklerşiyor. Transfer sonrası 1 2 saat uzanarak bekliyorsun sonra günlük hayatına dön diyorlar. Ben iş yerinden izin aldım gitmedim. Yattım evde küçük yürüyüşler yaptım. Yani herşey yolunda giderse yaklaşık 4 aylık bir süreç. Benim ilk deneme tuttu devamı da hayırla gelir inş.Ben sene başında yaptırdım sonra 2 defa zam geldi diye biliyorum. Hem ilaca hem dr fiyatlarına. Yani fiyat bilgim yok. İlk kullanacağınız iğneler yumurta büyütmek için gonalf fiyatı benim zamanımda 800 dü sonraki ay zamlandı 1200 dü şimdi ne kadar bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun ,Rabbim hayırla sağlıkla tüm isteyenlere versin inşallah
Araştıracağım teşekkür ediyorum sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim ben adanada değilim memleketm orası o yüzden merak ettim süreci uzun uzun anlatmışsınız emeğinize sağlıkBaşkent tüp bebek merkezini öneririm. Adetin 2. 3. gitmeniz gerekiyor. Daha önce rahim filmi, pıhtı testi, yumurta sorunu, eşinize sperm testi vs yapılmış ve sebepsiz diye olmuyorsa gittiğiniz gün isterseniz başlıyorsunuz iğne ve ilaçlara. Yumurtalar büyüyor, bu süreçte yumurta kontrolü için 3 4 defa alttan bakılıyor. (Büyüklüklerine kaç tane toplanacağına) aynı ay içinde gün veriyorlar yumurta 10 15 dk uyutularak toplanıyor. Yanındaki bayan 20 dk sonra ayağa kalktı rahatça benim 2 gün sürmüştü ağrım. Yumurta cok toplanırsa ağrı da çok olabiliyormuş. Olsun 2 güne geçti. Taze ve dondurulmuş transfer yöntemlerinden dr hangisini uygun görürse uyguluyor. Ben dondurulmuş transfer oldum. Yani toplamadan sonra 2 adet dinlendim. 2.adette ilaçlar iğneler başlanıyor (yumurtlamayı bastırmak, rahmi hazırlamak için) ve 2 hafta kadar sonra transfer gerçeklerşiyor. Transfer sonrası 1 2 saat uzanarak bekliyorsun sonra günlük hayatına dön diyorlar. Ben iş yerinden izin aldım gitmedim. Yattım evde küçük yürüyüşler yaptım. Yani herşey yolunda giderse yaklaşık 4 aylık bir süreç. Benim ilk deneme tuttu devamı da hayırla gelir inş.Ben sene başında yaptırdım sonra 2 defa zam geldi diye biliyorum. Hem ilaca hem dr fiyatlarına. Yani fiyat bilgim yok. İlk kullanacağınız iğneler yumurta büyütmek için gonalf fiyatı benim zamanımda 800 dü sonraki ay zamlandı 1200 dü şimdi ne kadar bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun ,Rabbim hayırla sağlıkla tüm isteyenlere versin inşallah
- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 38
Doktorunuz kim ben tayfun hocaya basliyorum .ilk denemem acibadem fakat negatife. Hic rahim filmi cekilmedim. Fakat tayfun hoca ilk gun rahim filmi çekip esim ve bana vitamin destegi verdiBaşkent tüp bebek merkezini öneririm. Adetin 2. 3. gitmeniz gerekiyor. Daha önce rahim filmi, pıhtı testi, yumurta sorunu, eşinize sperm testi vs yapılmış ve sebepsiz diye olmuyorsa gittiğiniz gün isterseniz başlıyorsunuz iğne ve ilaçlara. Yumurtalar büyüyor, bu süreçte yumurta kontrolü için 3 4 defa alttan bakılıyor. (Büyüklüklerine kaç tane toplanacağına) aynı ay içinde gün veriyorlar yumurta 10 15 dk uyutularak toplanıyor. Yanındaki bayan 20 dk sonra ayağa kalktı rahatça benim 2 gün sürmüştü ağrım. Yumurta cok toplanırsa ağrı da çok olabiliyormuş. Olsun 2 güne geçti. Taze ve dondurulmuş transfer yöntemlerinden dr hangisini uygun görürse uyguluyor. Ben dondurulmuş transfer oldum. Yani toplamadan sonra 2 adet dinlendim. 2.adette ilaçlar iğneler başlanıyor (yumurtlamayı bastırmak, rahmi hazırlamak için) ve 2 hafta kadar sonra transfer gerçeklerşiyor. Transfer sonrası 1 2 saat uzanarak bekliyorsun sonra günlük hayatına dön diyorlar. Ben iş yerinden izin aldım gitmedim. Yattım evde küçük yürüyüşler yaptım. Yani herşey yolunda giderse yaklaşık 4 aylık bir süreç. Benim ilk deneme tuttu devamı da hayırla gelir inş.Ben sene başında yaptırdım sonra 2 defa zam geldi diye biliyorum. Hem ilaca hem dr fiyatlarına. Yani fiyat bilgim yok. İlk kullanacağınız iğneler yumurta büyütmek için gonalf fiyatı benim zamanımda 800 dü sonraki ay zamlandı 1200 dü şimdi ne kadar bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun ,Rabbim hayırla sağlıkla tüm isteyenlere versin inşallah
- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Tayfun hocayı da iyi diye duydum. Zaten oradakiler birbirinden haberdar. Biri o gün olmazsa diğeri bakıyor. Benim dr Erhan hoca. Rahim filmi vs ben önceki yılda başka şehirde iken yapmıştım. Burda direk tüp bebeğe başladım. İnşallah sizin de buradaki ilk denemede hayırla sağlıkla olumlu olur. Allah yardımcınız olsun. İleride kullanacağın ama karaborsa olan ilaçlar oluyor. Sürece girmeden önce öğrenirsen daha faydalı olur. Estrofem gibi.Doktorunuz kim ben tayfun hocaya basliyorum .ilk denemem acibadem fakat negatife. Hic rahim filmi cekilmedim. Fakat tayfun hoca ilk gun rahim filmi çekip esim ve bana vitamin destegi verdi
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 38
Masallah cok sevindim darısı bize insallah . Insallah tedavi guzel geçerBen 4 düşük sonrası Başkent Tayfun Çok hocamı bulup gittim. Verdiği ilaçlar ve tedavisi sonrası Çok şükür kızım oldu 8 aylık şimdi. Tayfun hocama gözü kapalı güvenin derim
- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 18
- 38
Bende vardı onceki tüpbebek de vermisti doktor transferden sonra ic demişti. Simdiden tekrardan alirim teşekkür ederim cunku ilac bulmak o kadar zor ki ilk tüp bebek de zorlandik dakikalar kala ilac geldi vuruldum hep bide hafta sonunandenk gelince stress mahvettiTayfun hocayı da iyi diye duydum. Zaten oradakiler birbirinden haberdar. Biri o gün olmazsa diğeri bakıyor. Benim dr Erhan hoca. Rahim filmi vs ben önceki yılda başka şehirde iken yapmıştım. Burda direk tüp bebeğe başladım. İnşallah sizin de buradaki ilk denemede hayırla sağlıkla olumlu olur. Allah yardımcınız olsun. İleride kullanacağın ama karaborsa olan ilaçlar oluyor. Sürece girmeden önce öğrenirsen daha faydalı olur. Estrofem gibi.
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Merhaba benimde sürecim seninkiyle birebir aynı doktorum Erhan hoca benim ilk denemem yanlız sizin yaş kaç ve kaçıncı gün embriyosuTayfun hocayı da iyi diye duydum. Zaten oradakiler birbirinden haberdar. Biri o gün olmazsa diğeri bakıyor. Benim dr Erhan hoca. Rahim filmi vs ben önceki yılda başka şehirde iken yapmıştım. Burda direk tüp bebeğe başladım. İnşallah sizin de buradaki ilk denemede hayırla sağlıkla olumlu olur. Allah yardımcınız olsun. İleride kullanacağın ama karaborsa olan ilaçlar oluyor. Sürece girmeden önce öğrenirsen daha faydalı olur. Estrofem gibi.
- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Benim de ilk tüp bebek denemem Erhan hoca ile. Şükür pozitif gördüm. İnşallah sizin de sağlıkla hayırla sonuçlanır. 5. Gün embriyosu yaş 32. Transfer oldunuz muMerhaba benimde sürecim seninkiyle birebir aynı doktorum Erhan hoca benim ilk denemem yanlız sizin yaş kaç ve kaçıncı gün embriyosu
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Evet 27 Haziran yani geçen pazartesi oldum yaşım 24 3.gün embriyosu transfer edildi bu gün 7.günümBenim de ilk tüp bebek denemem Erhan hoca ile. Şükür pozitif gördüm. İnşallah sizin de sağlıkla hayırla sonuçlanır. 5. Gün embriyosu yaş 32. Transfer oldunuz mu
- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Taze transfer mi oldunuz.benim dondurulmuş olduğu için ilk olarak 5. Gün embriyosu transfer edilmiş olabilir. Kalitesi söylendi miEvet 27 Haziran yani geçen pazartesi oldum yaşım 24 3.gün embriyosu transfer edildi bu gün 7.günüm
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Tutunmuştur inşallah. Tüp bebek sayfasında 3. Gün tutan cok duydum. Erhan hocanın hastasıyla da karşılaştım nette. Onun da tutmuştu. Bolca dinlenmeye devam et ben hiç test yapmadım. Kan gününe kadar test yapıp stres de yapma. Allah büyük dedim, hep hayırlısını ve sağlıklısını diledim. Erhan hoca çok ümitlenip sonra yerle bir olma, kalitesi çok iyi değil demişti bana. Olursa seviniriz, olmazsa yine deneriz diyordu. Hep gerçekleri konuştu. Çok beklentiye girmedim ama ümit de vardı içimde. Dr umuza güven laboratuvar da çok iyi.Yok dondurulmuş embriyo 20 tane yumurta toplandı 12 tanesi sağlıklı birinci kaliteydi 12 tanenin 6 tanesi döllendi 3 tanesi 3 gün donduruldu gerisi 4 ve 5 . Gün öldü şuan transfer edilen yumurtam 3. Gün embriyosu 1. Kalite 8 hücreli inşallah tutunmuştur
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Dinleniyorum canm evet herşey nasip işi bende test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum ki perşembeye çok az kaldı üçüncü gün tutan bir sürü insan var banada Erhan hoca 5. Güne yetişmedi ama üzülme biz bunu 3.günlede halederiz dedi çok çok iyi bir doktor hemşireler kendisi çok ilgililer transferi yapmadan önce elimi tutup samimi samimi konuşması ben ağlayınca gözlerinin dolması Allah razı olsun böyle insanlardan inşallah seninde transferin yeni galiba değilmi sen transfer sonrasını nasıl geçirdinTutunmuştur inşallah. Tüp bebek sayfasında 3. Gün tutan cok duydum. Erhan hocanın hastasıyla da karşılaştım nette. Onun da tutmuştu. Bolca dinlenmeye devam et ben hiç test yapmadım. Kan gününe kadar test yapıp stres de yapma. Allah büyük dedim, hep hayırlısını ve sağlıklısını diledim. Erhan hoca çok ümitlenip sonra yerle bir olma, kalitesi çok iyi değil demişti bana. Olursa seviniriz, olmazsa yine deneriz diyordu. Hep gerçekleri konuştu. Çok beklentiye girmedim ama ümit de vardı içimde. Dr umuza güven laboratuvar da çok iyi.
- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Nisan sonundaydı benim transfer. Çok güzel bir andı. Sonuç ne olursa olsun şu an seninle Ev içinde ve bahçede kısa yavaş yürüyüşler yaptım. Düzenli beslendim. Paketli gıda yemedim. Abur cuburdan uzak durdum. Çok canım isterse meyve ya da pekmez ile geçiştirdim. İş yapmadım. İlaçları aksatmadan saatinde kullandım. Çoğu kişi yatmıyor 2 gün sonra işe başlıyor yine pozitif görüyor. Dr da sürekli yatmak tavsiye edilmez demişti. Ben yine de çoğunlukla yattım. Ne yaparsak yapalım Allah ol derse olur. Ben şunu da yapsam tutar mıydı acaba dememek için elimden geleni yapmaya çalıştım.Dinleniyorum canm evet herşey nasip işi bende test gününe kadar yapmayı düşünmüyorum ki perşembeye çok az kaldı üçüncü gün tutan bir sürü insan var banada Erhan hoca 5. Güne yetişmedi ama üzülme biz bunu 3.günlede halederiz dedi çok çok iyi bir doktor hemşireler kendisi çok ilgililer transferi yapmadan önce elimi tutup samimi samimi konuşması ben ağlayınca gözlerinin dolması Allah razı olsun böyle insanlardan inşallah seninde transferin yeni galiba değilmi sen transfer sonrasını nasıl geçirdin
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Valla canm aynı şeyleri yapmışız umarım sonuçlarımızda aynı olur evet Erhan hoca çok yatma dedi ama bende senin gibi sonradan şunu yaptım da ondan tutmadı diye aklımda soru işareti kalsın istemiyorum o yüzden elimden geldiğince yeme içme hareket olarak herşye dikkat ettim bi haftadır adana sıcağında banyo yapmadım düşünsene belirtin olmuş muydu seninde hakkını helal et soruyorum ama herkese soruyorum bi Umut diyorumNisan sonundaydı benim transfer. Çok güzel bir andı. Sonuç ne olursa olsun şu an seninle Ev içinde ve bahçede kısa yavaş yürüyüşler yaptım. Düzenli beslendim. Paketli gıda yemedim. Abur cuburdan uzak durdum. Çok canım isterse meyve ya da pekmez ile geçiştirdim. İş yapmadım. İlaçları aksatmadan saatinde kullandım. Çoğu kişi yatmıyor 2 gün sonra işe başlıyor yine pozitif görüyor. Dr da sürekli yatmak tavsiye edilmez demişti. Ben yine de çoğunlukla yattım. Ne yaparsak yapalım Allah ol derse olur. Ben şunu da yapsam tutar mıydı acaba dememek için elimden geleni yapmaya çalıştım.
- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
Ben de 1 hafta sonra banyo yapmıştım. Pozitif gördükten sonra kanamam olunca 5, 6 günde bir banyo yapmaya devam ettim. Hemşire bir gün sonra banyo yapabilirsin demişti.Duş etkiler diye korkumdan yapmamıştım. Belirti aramadım. Ara sıra kasıkta batma hissi oldu ve gece gündüz gaz bunlar belirti oluyor ise başka bir şey hissetmemiştim.Valla canm aynı şeyleri yapmışız umarım sonuçlarımızda aynı olur evet Erhan hoca çok yatma dedi ama bende senin gibi sonradan şunu yaptım da ondan tutmadı diye aklımda soru işareti kalsın istemiyorum o yüzden elimden geldiğince yeme içme hareket olarak herşye dikkat ettim bi haftadır adana sıcağında banyo yapmadım düşünsene belirtin olmuş muydu seninde hakkını helal et soruyorum ama herkese soruyorum bi Umut diyorum
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Bende yapmadım valla canm korkudan inşallah sonuç pozitif olur ay benim de gaz çok fazla anlamsızca şok içindeyim kasık ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var inşallah belirtidir inşallahBen de 1 hafta sonra banyo yapmıştım. Pozitif gördükten sonra kanamam olunca 5, 6 günde bir banyo yapmaya devam ettim. Hemşire bir gün sonra banyo yapabilirsin demişti.Duş etkiler diye korkumdan yapmamıştım. Belirti aramadım. Ara sıra kasıkta batma hissi oldu ve gece gündüz gaz bunlar belirti oluyor ise başka bir şey hissetmemiştim.