Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

evet deepliner dı sanırım nicki. kısmetin seni elbet bulacak kendini rahat bırak artık canım
Kız onu biliyorum ben aynı topice yazıyoruz. Pgt ile tüp bebek topici..Evet öyle olmuştu..Rabbim bu defa herkesin yüzünü güldürsün innnşallah..
Bu arada çok pozitif birisin herzaman öyleydin..Çok teşekkür ederim canım..

Günaydın arkadaşlar
Günaydin herkese..
Zaman nasil hizli geciyor 19.hafta gösteriyor takvimin Masallah canim ya walla hamile olmayi beklerken zaman dakika gecmiyordu aylar su gibi geciyordu.. Gebelikten sonra gecmiyormus gibi görünuyor ama su gibi geciyor gunler..
Daha dün senin gulşahın haberini almis gibiyim ..

evet cnm maşallah çok şükür ilk haftalar zor geçerdi ama bu aralar hızlı geçiyor bak sende daha dün gibi hamile kaldin maşallah 8 haftanın icindesin sağlıkla da doguralim inşallah

evet cnm maşallah çok şükür ilk haftalar zor geçerdi ama bu aralar hızlı geçiyor bak sende daha dün gibi hamile kaldin maşallah 8 haftanın icindesin sağlıkla da doguralim inşallah
Amin insallah tek duam hamilelere hayirlisiyla saglikli gebelik saglikli dogum .. Ugrasanlarada en yakin zamanda hayirli gebelikler insallah ..

Mrb arkadaşlar benim kışlada transferim oldu 4 gün önce yanlız transfer sonrası yürüterek çıkardılar transferden hic dinlendirme diler direk taburcu ettiler bu beni strese soktu rutin bir uygulamami burada bu ben diğer merkezlerde sedyeyle yatağa getiriyorlar ve enaz 3 saat yaptırıyorlardı ben çok şaşırdım birde kaç olarak JEL ve folik asit verdiler bir kerelikte lucrin verdiler buda bana çok yetersiz geldi ve moralin çok bozuk

Cnm bende aynı şekilde transfer oldum çok şükür şuan hamileyim ilaçlarda aynı tarzda ilaçlar kullandım inşallah saglikla gebe kalirsin cnm bence en önemli şey stres ondan uzak ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…