Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ferhat erol da ozeldeydi yonlendirigi hamdi karanfilde hic bir sekilde bir saglik kurumua anlasmasi yok tamamen ozel normal yollarla olmaz diye hdi karanfildi. yarin levent toksozle randevum var bakalim o ne dicek .baskent icinde esra bulgandan onumuzdeki hafta sali icin randevuyu ayarladik .levent toksoze de 30 yillik arkadasinin yonlendirmesiyle gidiyorum ..hepsini dinleyip ona gore bir yol izleyecegiz.

hamdi karanfilin zaten kendi kliniği var tüp bebek yapıor. en doğrusunu yapıorsn bu aşama için. birkaç doktordan fikir alıp için rahat ilerlersin. inşallah da fazla beklemezsin. :) hayırlı olsun şimdiden

İyi akşamlar kızlar adana da nerde rahim filmi çektirdiniz. Mersinde hicbirsey yaptırmak istemiyorum artık . Biliyorsunuz 10 gün önce kurtaj oldum biraz toparlandiktan sonra hsg çekilmek istiyorum .

Moralim cok bozuk değerim az ilerlemiş.Perşembe günü 64 olan değer 4 gün geçmesine rağmen 123.Çok sinırdaymis yani.Çarşamba günü bidaha tahlilim var.
cnm daha birşey bitmiş değil inşallah sağlıklı gebeliktir cnm değerin bidahaki testte inşallah güzelce katlanır

İyi akşamlar kızlar adana da nerde rahim filmi çektirdiniz. Mersinde hicbirsey yaptırmak istemiyorum artık . Biliyorsunuz 10 gün önce kurtaj oldum biraz toparlandiktan sonra hsg çekilmek istiyorum .
Baskent seyhandi sanirim orda cektirdim ben .. Adini yalnis biliyor olabilirim ama tup bebek merkezinde degilde diger hastanesi iste .. Bayan doktor cekti cokta ilgiliydi ..

cnm daha birşey bitmiş değil inşallah sağlıklı gebeliktir cnm değerin bidahaki testte inşallah güzelce katlanır
İnşallah canım ama neden böyle yavaş ilerler ki?Hani bir ihtimal başında ikisi tutunduysa sonra biri düştü mü acaba diyorum.Yani ondan değer yavaş ilerlemis olabilir mi?

Yok canim anestezi almadim ki benim bir tupte sıkıntı vardi gecis iyi degildi ama öyle aman aman agrim da olmadi bi kac saniye adet agrisi cektim film cekilme esnasinda o kadar ..
Beni bayiltmadan rahime giremiyorlar spekulum takılamıyor nedeni belli değil . Tayfun bey sulu usg yapacaktı yapilamamisti. Kasiyormusum transferimde anestezili oldu mesela

Beni bayiltmadan rahime giremiyorlar spekulum takılamıyor nedeni belli değil . Tayfun bey sulu usg yapacaktı yapilamamisti. Kasiyormusum transferimde anestezili oldu mesela
O zaman hafif sedasyon verirler canim narkoz agir 5 dklik islem cunku .. Onlar ayarlarlar senin söylemen yeterli ..
Ben iki dusuk yaptim rahim filmi cekilmedim daha sonra tayfun beye gidince ilk istedigi rahim filmi oldu cekildim aklimda soru isareti kalmamasi adina martta cekildim bu ay nasip oldu gebelik.. Belki onun bile faydasi olmus olabilir ..

Maşallah canım hayırlı olsun . Doğal oldu yani . Benim 8 haftalikken kalbi durdu malasef kurtaj oldum . Kurtajdan sonra yenilemekte fayda var . Senin dusuklwrin sebebi neymiş peki arastirildi mi

Maşallah canım hayırlı olsun . Doğal oldu yani . Benim 8 haftalikken kalbi durdu malasef kurtaj oldum . Kurtajdan sonra yenilemekte fayda var . Senin dusuklwrin sebebi neymiş peki arastirildi mi
Sagol canim .. Daha keseyi gormedik endiseliyim ama kendiliginden oldugu icinde umutluyum..
Kan pihtilasmasi cikti simdi hergun igne vuruluyorum 9 ay kullanacagim igneyi insallah Rabbim bu sefer hayirlidirda evladima kavusturur beni..
Bencede yenilenmek lazim benimki kendi dustu ama 6 ay ara verdim doktor kontrolundeydim ama hic bir ilac vs kullanmadim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…