Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kimseye kulak asmiyorum Rabbim verdi hemde 3senenin sonunda.. Kotu birsey olacaksada Rabbim aldi der gecerim ama icim cok rahat ne kadar endiselerim olsada bu bebek beni birakmayacakmis gibi geliyor .. Senin bebekte bi mucize oldugu icin insan haliyle tedirgin oluyor endise duyuyor ama Insallah herkeste bizde sag salim kucagimiza alacagiz

Aglamaktan içim geçti. Hayırlısı olsun
Aglayinca zaman hizli gecmiyor umut edeceksin bizde dua edecegiz yasamaz denen bir suru mucize bebek su anda dogmus yasiyorsa hala umudumuz var..
Lutfen kendini üzme Rabbim hayirlisini versin belkide carsamba gunu guzel haber alacaksin belli mi olur ..

yok canım cuma günü sezaryen olcak. bu kadar yorgunluğa bir sürpriz olmazsa öncesinde... gerçi karnım çok yukarda benim... daha olmaz dior herkes ne kadar doğruluk payı var bilmiorm
Baska doktora baslayinca bende normal dogum sandim :) Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun sag salim kavusun birbirinize cok az kalmis

Bilmiyorum canım belki yine az ilerlemiş olacak veya bilmiyorum artık.

İnşallah artar canm.Olmazsa yoruldum artık..Hayırlısı bu der bırakırım çocuğun yakasını.

a
İnşallah artar canm.Olmazsa yoruldum artık..Hayırlısı bu der bırakırım çocuğun yakasını.
umutsuzluğa kapılma böyle... benle aynı ayds tüp bebek yapan değeri 18 ile başlayan ve hep sınırda çıkan bir arkadaş vardı bebeği doğdu geçen hafta. senin de öyle olur inşallah. umud etmeye devam et ağlayacaksan da kesin olumsuz dendiğinde kes umudunu o zaman ağla. şimdi güçlü olman lazım. buna da şükür hamile kalabildiğini bileceksin artık... bi arkadaşım da martta kimyasal oldu nisanda üçüzlere hamile kaldı... inanıorum devam edecek artışın

Baska doktora baslayinca bende normal dogum sandim :) Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun sag salim kavusun birbirinize cok az kalmis
yok canım hastane sahibi tanıdık diye özel oda garanti falan diye bir de zamanından önce doğum yaparsam nöbetçi doktorla doğum yapacam korkusundan son anda değiştirdim hastaneyi.

belkide değerlerin yavaş ilerliyor olabilir gerçi ben pek anlamam hiç daha hamile bile kalamadık ama tecrübeliler öyle diyor
lütfen bak ümitsizliğe kapılma rahatla biraz rabbim onu sana nasip ettiyse hiç birşey olmaz allahın izniyle

Canm inşallah artar değerim. Yoksa artık içimde ne heves ne istek kalıyor artık. Belki de artar ama hayırlısı olsun.

Canm ben de hiç anlamıyorum ama hep ikiye katlaması gerekiyor diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…