- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.561
Canim sinirdaymis inşallah artar umutsuz olma inşallah sağlıklıdır bebisin öyle dua etMoralim cok bozuk değerim az ilerlemiş.Perşembe günü 64 olan değer 4 gün geçmesine rağmen 123.Çok sinırdaymis yani.Çarşamba günü bidaha tahlilim var.
İki gün daha bu sıkıntıyla geçer mi?Offf. .Ağlama canim ya bak bir herşey güzel olacak moralini bozma
Bilmiyorum canım hersey olabilir.Canim sinirdaymis inşallah artar umutsuz olma inşallah sağlıklıdır bebisin öyle dua et
Bebeğin için geçer canim inşallah değerin artar öyle dua et canim aglamada olumsuz düşünme canimİki gün daha bu sıkıntıyla geçer mi?Offf. .
Tabiki olabilir ama umut fakirin ekmeği canim yine bir umut var yaniBilmiyorum canım hersey olabilir.
Aglamaktan içim geçti. Hayırlısı olsunTabiki olabilir ama umut fakirin ekmeği canim yine bir umut var yani
Kimseye kulak asmiyorum Rabbim verdi hemde 3senenin sonunda.. Kotu birsey olacaksada Rabbim aldi der gecerim ama icim cok rahat ne kadar endiselerim olsada bu bebek beni birakmayacakmis gibi geliyor .. Senin bebekte bi mucize oldugu icin insan haliyle tedirgin oluyor endise duyuyor ama Insallah herkeste bizde sag salim kucagimiza alacagizOrda iyi doktor bulda canim en azından kafam rahat etsin sen şimdi dinlen çarşambayı bekle canim ben tayfun beye gidene kadar kaç defa acile gittim akıntı var diye en son baktığında bebisi gördü kalbi atıyordu ben rahatladım tamam dedim ama beni çok korkuttular yok bir gebelik yok düşük herkez birşey söyledi bide eşimin ailesi söyledi insan bunları duyunca daha çok korkuyor ama sen takılma canim inşallah hepsini duyacaksin rahatlayacaksin hiç kötü düşünme mucize bebek seninle
canım üzülme değerlerin yavaş ilerliyordurMoralim cok bozuk değerim az ilerlemiş.Perşembe günü 64 olan değer 4 gün geçmesine rağmen 123.Çok sinırdaymis yani.Çarşamba günü bidaha tahlilim var.
Aglayinca zaman hizli gecmiyor umut edeceksin bizde dua edecegiz yasamaz denen bir suru mucize bebek su anda dogmus yasiyorsa hala umudumuz var..Aglamaktan içim geçti. Hayırlısı olsun
Baska doktora baslayinca bende normal dogum sandim :) Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun sag salim kavusun birbirinize cok az kalmisyok canım cuma günü sezaryen olcak. bu kadar yorgunluğa bir sürpriz olmazsa öncesinde... gerçi karnım çok yukarda benim... daha olmaz dior herkes ne kadar doğruluk payı var bilmiorm
Öyle midir acaba?canım üzülme değerlerin yavaş ilerliyordur
Bilmiyorum canım belki yine az ilerlemiş olacak veya bilmiyorum artık.Aglayinca zaman hizli gecmiyor umut edeceksin bizde dua edecegiz yasamaz denen bir suru mucize bebek su anda dogmus yasiyorsa hala umudumuz var..
Lutfen kendini üzme Rabbim hayirlisini versin belkide carsamba gunu guzel haber alacaksin belli mi olur ..
Aglamaktan içim geçti. Hayırlısı olsun
İnşallah artar canm.Olmazsa yoruldum artık..Hayırlısı bu der bırakırım çocuğun yakasını.cnm ya inşallah artacaktır merak etme elinde değil biliyorum ama ne olur çok üzme kendini dua et bak burda herkeste senin için dua edecektir. Rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah sağlıklı bir şekilde değerlerin artar
umutsuzluğa kapılma böyle... benle aynı ayds tüp bebek yapan değeri 18 ile başlayan ve hep sınırda çıkan bir arkadaş vardı bebeği doğdu geçen hafta. senin de öyle olur inşallah. umud etmeye devam et ağlayacaksan da kesin olumsuz dendiğinde kes umudunu o zaman ağla. şimdi güçlü olman lazım. buna da şükür hamile kalabildiğini bileceksin artık... bi arkadaşım da martta kimyasal oldu nisanda üçüzlere hamile kaldı... inanıorum devam edecek artışınİnşallah artar canm.Olmazsa yoruldum artık..Hayırlısı bu der bırakırım çocuğun yakasını.
yok canım hastane sahibi tanıdık diye özel oda garanti falan diye bir de zamanından önce doğum yaparsam nöbetçi doktorla doğum yapacam korkusundan son anda değiştirdim hastaneyi.Baska doktora baslayinca bende normal dogum sandim :) Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun sag salim kavusun birbirinize cok az kalmis
İnşallah artar canm.Olmazsa yoruldum artık..Hayırlısı bu der bırakırım çocuğun yakasını.
Canm inşallah artar değerim. Yoksa artık içimde ne heves ne istek kalıyor artık. Belki de artar ama hayırlısı olsun.a
umutsuzluğa kapılma böyle... benle aynı ayds tüp bebek yapan değeri 18 ile başlayan ve hep sınırda çıkan bir arkadaş vardı bebeği doğdu geçen hafta. senin de öyle olur inşallah. umud etmeye devam et ağlayacaksan da kesin olumsuz dendiğinde kes umudunu o zaman ağla. şimdi güçlü olman lazım. buna da şükür hamile kalabildiğini bileceksin artık... bi arkadaşım da martta kimyasal oldu nisanda üçüzlere hamile kaldı... inanıorum devam edecek artışın
Canm ben de hiç anlamıyorum ama hep ikiye katlaması gerekiyor diye duymuştum.belkide değerlerin yavaş ilerliyor olabilir gerçi ben pek anlamam hiç daha hamile bile kalamadık ama tecrübeliler öyle diyor
lütfen bak ümitsizliğe kapılma rahatla biraz rabbim onu sana nasip ettiyse hiç birşey olmaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?