Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İnşallah canım ama neden böyle yavaş ilerler ki?Hani bir ihtimal başında ikisi tutunduysa sonra biri düştü mü acaba diyorum.Yani ondan değer yavaş ilerlemis olabilir mi?
cnm bazen olabiliyormus çarşamba günkü testin sana ışık tutacaktır cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm

S Seridade gecmis olsun insallah bu ameliyat sana evladina kavusmayi nasip eder..
hayat_gun Hic birsey arastirma bakma niye kendini daha cok uzuyorsun nasil olsa yarin belli olacak .. Ben ilk defa bu kadar rahatim hic bir seye bakmadim okumadim arastirmadim ne yaparsan yap evvela kader evvela kismet ...
Pozitif dusun insallah hersey guzel olacak yarin..

aklına öyle şeyler getirme canım yarın belli olacak biraz rahatlamaya çalış ne kadar zor olsa da
Yok artık arastirmayacagim.Kaderimde ne varsa onu görecem,araştırmak can sıkmaktan başka bişey yapmıyor.Yarın belli olur artık hakkımızda hayırlısı. Devam etmezse zaten bu son tedavimdi bidaha deneyemeyecegim.

olur mu canım daha dur yolun başındayız 2 tedavide bu sondu denir mi hiç karamsarlık yok

Öyle deme son vs diye .. Dur bakalim ne olacak hayatcim..
Sadece strest yapma yarini bekle Evlat hasreti öylr birsey ki hic birsey yapmayacagim dersin iki ay sonra ben yine tedaviye basliyacagim dersin..

olur mu canım daha dur yolun başındayız 2 tedavide bu sondu denir mi hiç karamsarlık yok
Canm maddi gücüm yok artık. Olsa da deneyeceğimi sanmıyorum.Çünkü normal tüp bebeğin nerdeyse üç katı masrafın oluyor.Bebeklerimizin canı sağolsun ama durumun olmayınca da olmuyor.İnşallah yarın değerim katlanır ama herseye de hazirlikliyim.

Sadece strest yapma yarini bekle Evlat hasreti öylr birsey ki hic birsey yapmayacagim dersin iki ay sonra ben yine tedaviye basliyacagim dersin..
Canim başlayacak gücüm yok artık. Bu tedavimde düğünden kalan takılarımi bozdurdum,öyle böyle ekledim üstüne.Çok şükür borç etmedik en azından ama bidaha deneyemem.İnşallah yarın katlanır değerim. Umudum tamamen bitmiş değil ama hersey de olabilir

Canim başlayacak gücüm yok artık. Bu tedavimde düğünden kalan takılarımi bozdurdum,öyle böyle ekledim üstüne.Çok şükür borç etmedik en azından ama bidaha deneyemem.İnşallah yarın katlanır değerim. Umudum tamamen bitmiş değil ama hersey de olabilir

Bazen Elinden geleni yaparsin hic birsey olmaz ..
Bazen oluruna birakirsin kendiliginden olur..
Maddi acidan cok zor .. Tup bebek yapipta tutmayanlara o kadar uzuluyorum ki maddi manevi zor bir surec umut ediyorsun herseyini bu yolda harciyorsun olmayinca buyuk yikinti .. Ama dur bakalim yarin ola hayrola ..

Aynen canm yarın bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşallah.

Keşke doktorun tayfun hoca olsaydı bana yaptığı gibi sana da havuz yapardı bu kadar yıpranmazdın canım ... allah büyük belki boşa bu kadar üzülüyorsun bebeğin seninledir

Keşke doktorun tayfun hoca olsaydı bana yaptığı gibi sana da havuz yapardı bu kadar yıpranmazdın canım ... allah büyük belki boşa bu kadar üzülüyorsun bebeğin seninledir
İnşallah bebeğim benimle olsun.Belim genellikle ağrıyor inşallah normaldir.

İyi akşamlar kızlar adana da nerde rahim filmi çektirdiniz. Mersinde hicbirsey yaptırmak istemiyorum artık . Biliyorsunuz 10 gün önce kurtaj oldum biraz toparlandiktan sonra hsg çekilmek istiyorum .

adana başkenti garanti ederim çok korkuyordum ilkini balcalıda çektirmiştim 2. ciyi başkentte çektirdim çok az ağrım oldu kanama bile az oldu orayı tavsiye derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…