- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.361
hiçbir şey olmaz canım. bir gün dinlenip işe giden bir sürü arkadaşım var bebekleri doğdu şimdi :)Yarın sabah tahminen 9da falan orda olurum canm.8 günlük dinlenme sürecinden sonra az önce 1 saat kadar ayaktaydim.Sorun olur mu acaba?
Canm ya bir de aklıma takılan şey Cuma günü benim yine çıkmam gerekecek.Mesafe yine çok yakın olmicak.Hem yarın hem diğer gün belli bir yol gitmenin sakıncası olur mu?Özel araçla gitmem gerekir dimi?Hani belki de zaten negatiftir ama bir ihtimal pozitifse diyorum.Evet çalışanları düşününce ben de sorun olmaz diyorum ama acaba genelde is yerleri yakın ve kolay mıdır diye de emin olamadım.hiçbir şey olmaz canım. bir gün dinlenip işe giden bir sürü arkadaşım var bebekleri doğdu şimdi :)
Sedasyon mu genel anestezi mi Can'ımEvet cnm 750 dediler sedasyon yapılacak uyutacaklar
zaten transfer günü bile yolculuğa çıkabilirsiniz diyorlar hastane çıkışında. uzaktan gelen bir sürü kişi oluyor. bana bir de esra hanım aşılama sonrası da transfer sonrasında da günlük yaşamınıza dönün demişti. hiç sanmıorum sıkıntı olacağını... takılma artık bunlara... yarın bir tahlilini yaptır da sonrası daha kolay olacak her şey :)Canm ya bir de aklıma takılan şey Cuma günü benim yine çıkmam gerekecek.Mesafe yine çok yakın olmicak.Hem yarın hem diğer gün belli bir yol gitmenin sakıncası olur mu?Özel araçla gitmem gerekir dimi?Hani belki de zaten negatiftir ama bir ihtimal pozitifse diyorum.Evet çalışanları düşününce ben de sorun olmaz diyorum ama acaba genelde is yerleri yakın ve kolay mıdır diye de emin olamadım.
hafif anestezi veriliyor opu yapılırkenle aynı sanırım.Sedasyon mu genel anestezi mi Can'ım
Sedasyonla uyutacağız dedi cnmSedasyon mu genel anestezi mi Can'ım
Tmm cnm konuştuklarını gelip yazar mısın?Ben istedim görüşmeyi ne olacak nasıl bir işlem yapılacak sonrası gerekenler Vs.onları soracsm
Canim çoğu bitmiş yapılacak az şey kalmış inşallah onlari da BİRAN önce bitirirsun haftaya doğumu rahat beklersin ya senin heyecanın çoktur bebisi kucağına almaya az kaldı allah anali babali büyütür inşallahrosebady G gulsahhh01 kızlar sizin mesajları da okudum müsait diildim o an acil şey soranlara cevap verdim :d
hazırlıklar yine de tam bitmedi yorucu geçiyor ya... ufak tefek eksikler kaldı. bebek arabasını aldık önceki gün. dün geldi. boyacı rötuş yapmaya gelecekti yeniden bebek odasının yeni perdelerini takmamıştım o yüzden iptal oldu o da artık galiba. yarın onu halletcez. valiz almaktan vazgeçmiştim annemle bugün alışverişe çıktık ikna etti hatta alacağımın iki katı fiyatta valizi aldı :d bebek çantamız hazırdı zaten kendi pijamalarım kırışmasın diye çekmecede tutuordum hala, artık akşam koyarız onları bu valizde kırışmaz. bi kurabiye yapcaz kardeşimle o kaldı. bugün yapacaktık ama yetişmedi hem alışverişe çıkınca, hem de doğum kursunun son dersi vardı bugün... emzirme ve yenidopan bakımıyla ilgili... oraya gittim. hepinize tavsiye ediorm gitmenizi çok güzel geçti. bende haberler böyle :)
Ayy inşallah güzel haberler alacağız senden hadi sana bol sana burayı unutma değerini hemen yaz canimYarın sabah tahminen 9da falan orda olurum canm.8 günlük dinlenme sürecinden sonra az önce 1 saat kadar ayaktaydim.Sorun olur mu acaba?
Yoldayim canmAyy inşallah güzel haberler alacağız senden hadi sana bol sana burayı unutma değerini hemen yaz canim
Yoldayim canmdualarınızı esirgemeyin..[/QUOT
cnm müjdeli haberlerle dönersin inşallah
Aynen canm haklısın. Tedaviyle olunca daha hassasiyet gösteriyoruz ama artık doğal hamilelikten pek bir farkı yok galiba.Birazdan hastanede olurum.Hayırlısı artık canm..zaten transfer günü bile yolculuğa çıkabilirsiniz diyorlar hastane çıkışında. uzaktan gelen bir sürü kişi oluyor. bana bir de esra hanım aşılama sonrası da transfer sonrasında da günlük yaşamınıza dönün demişti. hiç sanmıorum sıkıntı olacağını... takılma artık bunlara... yarın bir tahlilini yaptır da sonrası daha kolay olacak her şey :)
Hayat cnm inşallah çok güzel bir değer çıkacak ben inaniyorumAynen canm haklısın. Tedaviyle olunca daha hassasiyet gösteriyoruz ama artık doğal hamilelikten pek bir farkı yok galiba.Birazdan hastanede olurum.Hayırlısı artık canm..
Maşallah cnm maşallah hazırlıklar bitmiş sayılır artık minik prensin gelmesi kaldı oda sağlıkla gelecek inşallah güzel haberlerini okuruz burdan inşallahrosebady G gulsahhh01 kızlar sizin mesajları da okudum müsait diildim o an acil şey soranlara cevap verdim :d
hazırlıklar yine de tam bitmedi yorucu geçiyor ya... ufak tefek eksikler kaldı. bebek arabasını aldık önceki gün. dün geldi. boyacı rötuş yapmaya gelecekti yeniden bebek odasının yeni perdelerini takmamıştım o yüzden iptal oldu o da artık galiba. yarın onu halletcez. valiz almaktan vazgeçmiştim annemle bugün alışverişe çıktık ikna etti hatta alacağımın iki katı fiyatta valizi aldı :d bebek çantamız hazırdı zaten kendi pijamalarım kırışmasın diye çekmecede tutuordum hala, artık akşam koyarız onları bu valizde kırışmaz. bi kurabiye yapcaz kardeşimle o kaldı. bugün yapacaktık ama yetişmedi hem alışverişe çıkınca, hem de doğum kursunun son dersi vardı bugün... emzirme ve yenidopan bakımıyla ilgili... oraya gittim. hepinize tavsiye ediorm gitmenizi çok güzel geçti. bende haberler böyle :)
o iyiymiş canım , tanı için yapacak o halde hist.Sedasyonla uyutacağız dedi cnm
Yok cnm yapoşıklığı açmak için dedi.hem dedi bakarız başka bir sorun var mı diye dedi.çok uzun Süren bir operasyon değil zaten netten videoları izleyebilirsin 10-15 dakika Süren birşeyo iyiymiş canım , tanı için yapacak o halde hist.
Güzel haberlerle gelirsin insallahYoldayim canmdualarınızı esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?