Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

hiçbir şey olmaz canım. bir gün dinlenip işe giden bir sürü arkadaşım var bebekleri doğdu şimdi :)
Canm ya bir de aklıma takılan şey Cuma günü benim yine çıkmam gerekecek.Mesafe yine çok yakın olmicak.Hem yarın hem diğer gün belli bir yol gitmenin sakıncası olur mu?Özel araçla gitmem gerekir dimi?Hani belki de zaten negatiftir ama bir ihtimal pozitifse diyorum.Evet çalışanları düşününce ben de sorun olmaz diyorum ama acaba genelde is yerleri yakın ve kolay mıdır diye de emin olamadım.

Ben istedim görüşmeyi ne olacak nasıl bir işlem yapılacak sonrası gerekenler Vs.onları soracsm

zaten transfer günü bile yolculuğa çıkabilirsiniz diyorlar hastane çıkışında. uzaktan gelen bir sürü kişi oluyor. bana bir de esra hanım aşılama sonrası da transfer sonrasında da günlük yaşamınıza dönün demişti. hiç sanmıorum sıkıntı olacağını... takılma artık bunlara... yarın bir tahlilini yaptır da sonrası daha kolay olacak her şey :)

Canim çoğu bitmiş yapılacak az şey kalmış inşallah onlari da BİRAN önce bitirirsun haftaya doğumu rahat beklersin ya senin heyecanın çoktur bebisi kucağına almaya az kaldı allah anali babali büyütür inşallah

Aynen canm haklısın. Tedaviyle olunca daha hassasiyet gösteriyoruz ama artık doğal hamilelikten pek bir farkı yok galiba.Birazdan hastanede olurum.Hayırlısı artık canm..

Maşallah cnm maşallah hazırlıklar bitmiş sayılır artık minik prensin gelmesi kaldı oda sağlıkla gelecek inşallah güzel haberlerini okuruz burdan inşallah

o iyiymiş canım , tanı için yapacak o halde hist.
Yok cnm yapoşıklığı açmak için dedi.hem dedi bakarız başka bir sorun var mı diye dedi.çok uzun Süren bir operasyon değil zaten netten videoları izleyebilirsin 10-15 dakika Süren birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…