Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hadi hayirlisi olsun sanirim 3 ay koruma vericek sonra baslayacaksin calismalara ..
Sağol cnm.Onun için kesin birşey demedi.korunma verebilirim 2 ay falan dedi.ama bence de verecek.bu arada balık Yağı ve takviye ilaç verdi bunlar zaten en az 3 ay da etki eder dedi o zamana korunma da bitmiş olur dedi.denk gelir dedi

üç ay çok değil mi
peki hist. sonrası spiral ya da balon konuyor mu?
sen de mi aynı dr a gittin tüp mü senin bebişciğin canım
Yapışıklık büyük ise yada tekrardan yapışma riski varsa konuluyor sanırım.ama senin durum biraz farklı.histereskopi sırasında sana ne işlem yapılacak onu tam Öğren cnm

üç ay çok değil mi
peki hist. sonrası spiral ya da balon konuyor mu?
sen de mi aynı dr a gittin tüp mü senin bebişciğin canım
Sanirim rahim toparlansin diye 3 ay veriyorlar .. Cok degil aslindada bizler her ayi degerlendirelim diyoruz o yuzden cok geliyor .. Ben hist. Olmadim canim olanlardan biliyorum 3 ay korumayi .. Benimki tup degil dogal yolla kendi geldi ☺

hayat_gun B breakfast
kızlar birşey daha soracam ,
siz hangi dr önerirsiniz o hastanede
şansıma ben soru sormadan konuşan bir dr hiç bulamadım kendi anlatsın istiyorum ama yok hep ben soruyorum tahlilleri ben söylüyorum ,
oyle bir dr bana yardımcı olsun istiyorum ,
yaştan dolayı tüp bebek diyorlar benım 1 kızım var çok şükür 9 yasında darısı sizlere olsun inş
şimdi 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor , ve herşey normal

kafamdaki deli soruları çözen bulamadım daha

Canm öncelikle Adana'da tüp bebek diyince kisla başkenti kesinlikle düsünmelisin derim.Merkezin bütün drlari iyi.Burda genellikle isimlerini duyduğum Esra hanim, Tayfun bey ve Bülent bey.Benim drum Esra hanim çevremdeki hamile kalmayan yakınlarım da genellikle Esra hanima gitmiş ve çoğu hamile kaldı. Tayfun ve Bülent bey de çok başarılı drlar diye duydum.Benim geçen tedavim olumsuz sonuçlandı.Bu tedavimin sonucu yarın netleşecek Allah'in izniyle.Allah kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..

canım çok tşk ederim cvp için

rabbim yarın güzel haberler almanı nasip etsin inşallahhhhh

rosebady G gulsahhh01 kızlar sizin mesajları da okudum müsait diildim o an acil şey soranlara cevap verdim :d

hazırlıklar yine de tam bitmedi yorucu geçiyor ya... ufak tefek eksikler kaldı. bebek arabasını aldık önceki gün. dün geldi. boyacı rötuş yapmaya gelecekti yeniden bebek odasının yeni perdelerini takmamıştım o yüzden iptal oldu o da artık galiba. yarın onu halletcez. valiz almaktan vazgeçmiştim annemle bugün alışverişe çıktık ikna etti hatta alacağımın iki katı fiyatta valizi aldı :d bebek çantamız hazırdı zaten kendi pijamalarım kırışmasın diye çekmecede tutuordum hala, artık akşam koyarız onları bu valizde kırışmaz. bi kurabiye yapcaz kardeşimle o kaldı. bugün yapacaktık ama yetişmedi hem alışverişe çıkınca, hem de doğum kursunun son dersi vardı bugün... emzirme ve yenidopan bakımıyla ilgili... oraya gittim. hepinize tavsiye ediorm gitmenizi çok güzel geçti. bende haberler böyle :)

öyle bi doktor yok... yani ben de hep soru hazırlayarak giderim hepsini tek tek sorarım ama yine de çıktıktan bi süre sonra doktorun söylediği başka şeyler hakkında soru işaretleri oluşur kafamda... veya benim aklıma gelmez de doktordan çıkıp eşime anlatırken peki neden bu böyleymiş diye eşim sorar... aa hiç aklıma gelmedi sormak derim... doktorların her gelen hastanın tüm sorularını akıl edip de cevaplaması mümkün değil zaten... tedavi sürecinde benim doktorum esra hanımdı. hamile kaldıktan sonra da 33. haftaya kadar tayfun beye gittim. zaten gebelik takibincd bir problemmim olmadığı için doktordan öylr bi beklentim olmadı sorduğum her şeyi de yanıtladı. ama esra hanım o günkü programına göre değiştiğini düşünüorm, ya da o günkü muayenenin niteliğine gerekliliğine göre de olabilir bilemiorm, bazen çok uzun anlatır bazen kısa geçer. sorularını muayene öncesinde sor çünkü yoğun olduğu günlerde muayene çıkışı başka odada bekleyen hastanın yanına gitmiş oluyor giyinip muayene odasındsn çıktığınds göremiorsun.

Maşallah canım haberler güzelmiş. .Tatlı heyecanlar yaşıyorsundur simdi.Allah sağ salim kucağına versin inşallah canm.

sağol canım. kaçta gideceksin yarın tahlil için? özellikle açıp bakcam :) senden de alcaz yarın güzel haberleri inşallah
Yarın sabah tahminen 9da falan orda olurum canm.8 günlük dinlenme sürecinden sonra az önce 1 saat kadar ayaktaydim.Sorun olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…