Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

dr kim bilmiyorum ama tayfun hoca cuma günü öğlen sonra orda oluyor .cumartesi de öğlen 12ye kadar açık .. ben birkaç defa gitmiştim cumartesi günü .. ayrıca adetin 5.gününe kadar başlayabiliyorsun tedaviye

Şimdi merkezi arayıp sordum.İsterseniz gelebirsiniz dedi.Yarın da gitsem Cuma günü de gitsem her şekilde iki gün sonrasında tekrar gidicem galiba.Öyleyse yarın giderim büyük ihtimal.

hayat_gun şimdiden gözün aydın canım güzel haberleri bekliyoruz
Sağol canım inşallah kanda pozitifi görürsem o zaman daha rahat olacağım.İnşallah sen ve diger arkadaşlar da tedavisinden çok mutlu ayrılır. Ben su an emin olamıyorum.Arkadaşlar baya motive ettiler sagolsunlar..

Canım sağol bilgi verdiğin için Dr tayfun bey aradım hastaneyi cuma günü adet olursan pazartesi gelirsin dedi zaten perşembe olursamda cuma giderim simdilik sıkıntı yok gibi

Kizlar az önce aradım bugün geleyim mi diye..Değer düşük çıkar üzülürsn yarın gel dedi hemşire.İkinci defa da p.tesi bakilacakmış.C.tesi bakılıyor dedi hemşire.

kısla baskentten randevu alacaktım cuma gunu arayın randevu verecez dediler ,

28 ekim acaba yarım gun mu ,

bir size ne soracam kzılar kasım ayı içinde istediğimiz bir gune randevu verirler mi yoksa kendilerimi bir gun veriyorlar.

birde muayne ücretini biliyormusunuz esra hanımda randevu alcam

esra hanımın 122 lira muayene ücreti. tayfun beyin de öyle... yarım gün konusunu bence hastaneyi arayıp tam öğrenmek lazım. randevu konusunda da hiç belli olmuyor. bazen aradığında gelecek ay arayın diyorlar o an randevu bile vermiyorlar. kasımda arayıp hemen kasıma randevu bulamayabilirsin. onun bilgisini de en doğru hastane verir. yoğunluklar randevu dolulukları doktordan doktora da aydan aya da değişir

canım iki test arasında tam 48 saat olması lazım artışı net değerlendirmek için. yani bugün akşam yaptırıp da cuma sbaah yaptırırsan artış az görünebilir. tahlil için de kışlaya ne zaman gitsen bakarlar aramana gerek yok onun için. zaten evde test yaptım silik çıktı desen senden çok heyecanlanır hemşireler. çok tatlılar :) yarın yaptıracağın saati iyi ayarla cumartesi de o saatte yaptırırsın. evine geçip başka bir yerde de tekrarlatabilirsin tahlilini. sonucu alınca ararsın kışlayı. iki hafta sonraya veriorlar kalp atışı randevusunu da zaten :)
Kizlar az önce aradım bugün geleyim mi diye..Değer düşük çıkar üzülürsn yarın gel dedi hemşire.İkinci defa da p.tesi bakilacakmış.C.tesi bakılıyor dedi hemşire.

Tamam canım yarın sabah yaptırırım önce ama C.tesi bakmiyorlarmiş o yüzden P.tesi tekrar bakılır dedi hemşire. Yarın gittiğimde sorarım tmm derlerse p.tesi sağlık ocağında tekrar baktirabilirim.
Bu arada ilk aradığımda açan hemşire C.tesi bakılır tekrar dedi.İkinci kez bugün gidebilir miyim diye tekrar aradım. Bugün erken yarın gel tekrar için p.tesi bakılır dedi.C.tesi bakilmiyormuş.Yukarda bakmılıyor dedim de telfn yanlış çıkarmış.

Canm muayene ücreti 122 lira.Onu söyleyebilirim sadece ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…