- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.321
dr kim bilmiyorum ama tayfun hoca cuma günü öğlen sonra orda oluyor .cumartesi de öğlen 12ye kadar açık .. ben birkaç defa gitmiştim cumartesi günü .. ayrıca adetin 5.gününe kadar başlayabiliyorsun tedaviyeSlm kızlar öncelikle hamile arkadaşları teprik ediyorum birşey soracagim sizlere bilen arkadaşlar vardır belki simdi benim adet tarihim yarin ve ikinci gün tedavi için gideceğim ama cuma günü öğleden sonra tatil sanırım cumartesi pazar da doktor yok pazartesiye kalıyor ve o gün eğer yarin olursa adetim dördüncü gün oluyor ve ben yine tedaviye baslayaniyorum eğer adetim yarin değilde cuma olsa bile yine olmuyor bu durumlar için hastanede nöbetçi felan oluyormuş acaba hep aksilik oluyor bir turlu baslayamadim biliyorsunuz ne yapabilirim bu konuda
Sağol canım inşallah kanda pozitifi görürsem o zaman daha rahat olacağım.İnşallah sen ve diger arkadaşlar da tedavisinden çok mutlu ayrılır. Ben su an emin olamıyorum.Arkadaşlar baya motive ettiler sagolsunlar..hayat_gun şimdiden gözün aydın canım güzel haberleri bekliyoruz
Nasıl bekliyorsun bravo.o zaman stres yapma sakin sakin bekleŞimdi merkezi arayıp sordum.İsterseniz gelebirsiniz dedi.Yarın da gitsem Cuma günü de gitsem her şekilde iki gün sonrasında tekrar gidicem galiba.Öyleyse yarın giderim büyük ihtimal.
Merkezi aradım yarın gidecem.:)Nasıl bekliyorsun bravo.o zaman stres yapma sakin sakin bekle
Bugün yapsan cuma da ikincisini yaparsın ama yarın yaparsan cumartesi yer bulman zor olur canim yinede sen bilirsinMerkezi aradım yarın gidecem.:)
C.tesi sabah gitsem belli olmaz mi canm?Hastaneye mi bugün gidiyim canm?Bugün yapsan cuma da ikincisini yaparsın ama yarın yaparsan cumartesi yer bulman zor olur canim yinede sen bilirsin
Sağol canım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız.:))İnşallah seninde güzel haberlerini alırız@hayat_gün
Canım sağol bilgi verdiğin için Dr tayfun bey aradım hastaneyi cuma günü adet olursan pazartesi gelirsin dedi zaten perşembe olursamda cuma giderim simdilik sıkıntı yok gibidr kim bilmiyorum ama tayfun hoca cuma günü öğlen sonra orda oluyor .cumartesi de öğlen 12ye kadar açık .. ben birkaç defa gitmiştim cumartesi günü .. ayrıca adetin 5.gününe kadar başlayabiliyorsun tedaviye
Cumartesi laboratuvar çalışmıyor diye biliyorum kisladaki zaten bu cumartesi tatil canim 29 ekim ya canim bilmiyorum yani canimC.tesi sabah gitsem belli olmaz mi canm?Hastaneye mi bugün gidiyim canm?
Tamam Canim yarın güzel haberler verirsin inşallah dört gözle bekliyoruzKizlar az önce aradım bugün geleyim mi diye..Değer düşük çıkar üzülürsn yarın gel dedi hemşire.İkinci defa da p.tesi bakilacakmış.C.tesi bakılıyor dedi hemşire.
kısla baskentten randevu alacaktım cuma gunu arayın randevu verecez dediler ,
28 ekim acaba yarım gun mu ,
bir size ne soracam kzılar kasım ayı içinde istediğimiz bir gune randevu verirler mi yoksa kendilerimi bir gun veriyorlar.
birde muayne ücretini biliyormusunuz esra hanımda randevu alcam
Kizlar az önce aradım bugün geleyim mi diye..Değer düşük çıkar üzülürsn yarın gel dedi hemşire.İkinci defa da p.tesi bakilacakmış.C.tesi bakılıyor dedi hemşire.
İnşallah canm çok teşekkür ederim.Haber veririm size.Tamam Canim yarın güzel haberler verirsin inşallah dört gözle bekliyoruz
Tamam canım yarın sabah yaptırırım önce ama C.tesi bakmiyorlarmiş o yüzden P.tesi tekrar bakılır dedi hemşire. Yarın gittiğimde sorarım tmm derlerse p.tesi sağlık ocağında tekrar baktirabilirim.canım iki test arasında tam 48 saat olması lazım artışı net değerlendirmek için. yani bugün akşam yaptırıp da cuma sbaah yaptırırsan artış az görünebilir. tahlil için de kışlaya ne zaman gitsen bakarlar aramana gerek yok onun için. zaten evde test yaptım silik çıktı desen senden çok heyecanlanır hemşireler. çok tatlılar :) yarın yaptıracağın saati iyi ayarla cumartesi de o saatte yaptırırsın. evine geçip başka bir yerde de tekrarlatabilirsin tahlilini. sonucu alınca ararsın kışlayı. iki hafta sonraya veriorlar kalp atışı randevusunu da zaten :)
Canm muayene ücreti 122 lira.Onu söyleyebilirim sadece ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsin cnm..kısla baskentten randevu alacaktım cuma gunu arayın randevu verecez dediler ,
28 ekim acaba yarım gun mu ,
bir size ne soracam kzılar kasım ayı içinde istediğimiz bir gune randevu verirler mi yoksa kendilerimi bir gun veriyorlar.
birde muayne ücretini biliyormusunuz esra hanımda randevu alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?