- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.261
atlatacak 2 günün daha kaldı. senin de güzel haberlerini almayı o kadar içten diliyorum ki... güzel haber sırası senin olsun inşallah.İnşallah canım..Hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah.Çok sevindim senin adına. .:))
Cok silik bir golge var ama ilacin etkisi vs olabilir canim gunun gelince yap ki aklin karismasin .. Insallah vardir Rabbim sana da o guzel haberi vermeyi nasip eder canim ..Kizlar foto da daha zor görünüyor.
Tayfun beye gelmeden once bu doktora gidiyordum iyi guvenilir bi doktor ama tayfun bey kadar guzel bir hastanede calismiyor sonucta inkanlarda ona gore .. Bilmiyorum ki bi konusayim bakayim esimle ona gore karar verelim..düşününce gelmen gereksiz gibi ama güvenilir ve iyi bir doktorun takibinde olman da çok önemli... en azından detaylı ultrasonuna kadar tayfun beye takibe gelmeni tavsiye ederim. ondsn sonra sizin orda bir doktor bulursun. zaten toplamda da 4 randevu edioy detaylı da dahil olmak üzere...
İlaçtan da olabilir dimi?Cok silik bir golge var ama ilacin etkisi vs olabilir canim gunun gelince yap ki aklin karismasin .. Insallah vardir Rabbim sana da o guzel haberi vermeyi nasip eder canim ..
Tabi canim olabilir .. Ama sen icini ferah tut insallah vardir melegin seninledir ..İlaçtan da olabilir dimi?
İnşallah canım ister istemez yok mu acaba diye düşünüyorum.Tabi canim olabilir .. Ama sen icini ferah tut insallah vardir melegin seninledir ..
Icini ferah tut strest yapma insallah olur neden olmasin kiİnşallah canım ister istemez yok mu acaba diye düşünüyorum.
canım ilaçtan çıkmaz. ama idrar için de çok erken zaten. yarın git bi kan ver kafanı takacağına. tahlil gününde her şartta ikinci bi tahlil yaptırırsın. sen de şeytana uydun :d dedim sana ilk günden sakın evde test yapma falan diye... yapan herkes pişman olup böyle umutsuzluğa şüpheye düşüyor çünkü...İnşallah canım ister istemez yok mu acaba diye düşünüyorum.
gidip gelmek kolay değil tabi... benim eşim adana içinde bile zorlanıor işini bırakıp gelmekte. şartlar izin verirse zaten içiniz rahat etmiş olur. bir de tayfun beyin ultrasonu da çok güzel. daha ilk randevuda kollarını bacaklarını görmüştük şok olmuştuk :)Tayfun beye gelmeden once bu doktora gidiyordum iyi guvenilir bi doktor ama tayfun bey kadar guzel bir hastanede calismiyor sonucta inkanlarda ona gore .. Bilmiyorum ki bi konusayim bakayim esimle ona gore karar verelim..
Aklimi celdin o zaman yarin arayayim randevu alayim ayda bir giderim burdaki doktorumada giderim ikisini bir gotururumgidip gelmek kolay değil tabi... benim eşim adana içinde bile zorlanıor işini bırakıp gelmekte. şartlar izin verirse zaten içiniz rahat etmiş olur. bir de tayfun beyin ultrasonu da çok güzel. daha ilk randevuda kollarını bacaklarını görmüştük şok olmuştuk :)
bence önce bir görün keseyi kalp atışını öyle al randevuyu canım. ben ilk 9 haftalıkken gitmiştim. 8 haftalıkken randevu alırsan ikinci randevun da 12. haftaya gelir böylece 2li testini de o randevuda yaptırırsın. biz keseyi kalp atışını kışlada esra hanımla görmüştük. zaten onu gördükten sonra tercih ettiğiniz bir doktora takibe gidebilirsiniz 3-4 hafta sonraya demişti.Aklimi celdin o zaman yarin arayayim randevu alayim ayda bir giderim burdaki doktorumada giderim ikisini bir gotururum
Yaa yarına bırakacaktım evdekiler şimdi yap diyince gaza geldim.Hatta bu aksam üstüne kadar yarın da yapmayı düşünmüyordum.canım ilaçtan çıkmaz. ama idrar için de çok erken zaten. yarın git bi kan ver kafanı takacağına. tahlil gününde her şartta ikinci bi tahlil yaptırırsın. sen de şeytana uydun :d dedim sana ilk günden sakın evde test yapma falan diye... yapan herkes pişman olup böyle umutsuzluğa şüpheye düşüyor çünkü...
bir de tayfun bey sadece cumaları öğleye kadar gebe bakıyor seyhan başkentte oluyor randevu kışlada değil. bunları da söyleyeyim ona göre karar verirsinizAklimi celdin o zaman yarin arayayim randevu alayim ayda bir giderim burdaki doktorumada giderim ikisini bir gotururum
Yani canım gölge de olsa belli belirsiz bir iz varsa yine pozitif mi olur?Yoksa ilaçtan mi öyle göründü?Az önce bitane daha çektim o daha belli sanki ama paylaşamadim bir türlü.canım ilaçtan çıkmaz. ama idrar için de çok erken zaten. yarın git bi kan ver kafanı takacağına. tahlil gününde her şartta ikinci bi tahlil yaptırırsın. sen de şeytana uydun :d dedim sana ilk günden sakın evde test yapma falan diye... yapan herkes pişman olup böyle umutsuzluğa şüpheye düşüyor çünkü...
zaten transferden sonra uyarıor idrarda çıkmaz test yapmayın evde diye... valla o zaman gaza getiren kimse seni alsın bi acile götürsün şimdi bhcg baktırın :dYaa yarına bırakacaktım evdekiler şimdi yap diyince gaza geldim.Hatta bu aksam üstüne kadar yarın da yapmayı düşünmüyordum.
Bilgi verdigin icin sagol canim aynen öylr yapayim benim icinde iyi olur hemde daha az gelip giderim .. Ayda bir zaten gelirim 9 ay da baslarsam birakmam zatenbence önce bir görün keseyi kalp atışını öyle al randevuyu canım. ben ilk 9 haftalıkken gitmiştim. 8 haftalıkken randevu alırsan ikinci randevun da 12. haftaya gelir böylece 2li testini de o randevuda yaptırırsın. biz keseyi kalp atışını kışlada esra hanımla görmüştük. zaten onu gördükten sonra tercih ettiğiniz bir doktora takibe gidebilirsiniz 3-4 hafta sonraya demişti.
Canm şimdi daha belirgin gibi ama fotoyu gönderemedim bir türlü.zaten transferden sonra uyarıor idrarda çıkmaz test yapmayın evde diye... valla o zaman gaza getiren kimse seni alsın bi acile götürsün şimdi bhcg baktırın :d
Biliyorum onu canim arkadasim gidiyordu bende rahim filmi cekindim o hastanede .. Yinede sagol yardimlarin icin..bir de tayfun bey sadece cumaları öğleye kadar gebe bakıyor seyhan başkentte oluyor randevu kışlada değil. bunları da söyleyeyim ona göre karar verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?