Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ya kızlar ben bir hataya düştüm belki de..Şimdi Al_bi gebelik testi yle baktım. Negatif ama çok çok silik bir gölge var sanki.Normalde negatif olsa da o gölge olur mu?

Kizlar foto da daha zor görünüyor.

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-25-22-05-39.png
    256,6 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2016-10-25-22-05-33.png
    218,7 KB · Görüntüleme: 46
Tayfun beye gelmeden once bu doktora gidiyordum iyi guvenilir bi doktor ama tayfun bey kadar guzel bir hastanede calismiyor sonucta inkanlarda ona gore .. Bilmiyorum ki bi konusayim bakayim esimle ona gore karar verelim..

İnşallah canım ister istemez yok mu acaba diye düşünüyorum.
canım ilaçtan çıkmaz. ama idrar için de çok erken zaten. yarın git bi kan ver kafanı takacağına. tahlil gününde her şartta ikinci bi tahlil yaptırırsın. sen de şeytana uydun :d dedim sana ilk günden sakın evde test yapma falan diye... yapan herkes pişman olup böyle umutsuzluğa şüpheye düşüyor çünkü...

Tayfun beye gelmeden once bu doktora gidiyordum iyi guvenilir bi doktor ama tayfun bey kadar guzel bir hastanede calismiyor sonucta inkanlarda ona gore .. Bilmiyorum ki bi konusayim bakayim esimle ona gore karar verelim..
gidip gelmek kolay değil tabi... benim eşim adana içinde bile zorlanıor işini bırakıp gelmekte. şartlar izin verirse zaten içiniz rahat etmiş olur. bir de tayfun beyin ultrasonu da çok güzel. daha ilk randevuda kollarını bacaklarını görmüştük şok olmuştuk :)

Aklimi celdin o zaman yarin arayayim randevu alayim ayda bir giderim burdaki doktorumada giderim ikisini bir gotururum

Aklimi celdin o zaman yarin arayayim randevu alayim ayda bir giderim burdaki doktorumada giderim ikisini bir gotururum
bence önce bir görün keseyi kalp atışını öyle al randevuyu canım. ben ilk 9 haftalıkken gitmiştim. 8 haftalıkken randevu alırsan ikinci randevun da 12. haftaya gelir böylece 2li testini de o randevuda yaptırırsın. biz keseyi kalp atışını kışlada esra hanımla görmüştük. zaten onu gördükten sonra tercih ettiğiniz bir doktora takibe gidebilirsiniz 3-4 hafta sonraya demişti.

Yaa yarına bırakacaktım evdekiler şimdi yap diyince gaza geldim.Hatta bu aksam üstüne kadar yarın da yapmayı düşünmüyordum.

Yani canım gölge de olsa belli belirsiz bir iz varsa yine pozitif mi olur?Yoksa ilaçtan mi öyle göründü?Az önce bitane daha çektim o daha belli sanki ama paylaşamadim bir türlü.

Yaa yarına bırakacaktım evdekiler şimdi yap diyince gaza geldim.Hatta bu aksam üstüne kadar yarın da yapmayı düşünmüyordum.
zaten transferden sonra uyarıor idrarda çıkmaz test yapmayın evde diye... valla o zaman gaza getiren kimse seni alsın bi acile götürsün şimdi bhcg baktırın :d

Bilgi verdigin icin sagol canim aynen öylr yapayim benim icinde iyi olur hemde daha az gelip giderim .. Ayda bir zaten gelirim 9 ay da baslarsam birakmam zaten

bir de tayfun bey sadece cumaları öğleye kadar gebe bakıyor seyhan başkentte oluyor randevu kışlada değil. bunları da söyleyeyim ona göre karar verirsiniz
Biliyorum onu canim arkadasim gidiyordu bende rahim filmi cekindim o hastanede .. Yinede sagol yardimlarin icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…