Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Rabbim nasip etti sanada cok sukur .. Konusacagim bugun heyecandan bisi yapamiyorum ki dua ediyorum sonu gelmiyor unutuyorum :)
Sagol canim destegin icin ♡

Çok sevindim cnm. İnşallah değerin çok güzel çıkar. Hayırlı haberler ver İnşallah. .

Maşallah cnm çok güzel değerin sağlıkla devam etsin inşallah gözün aydın hayırlı olsun cnm
Sagol canim amin insallah sorunsuz devam etsin ..
Canim gozunaydin allah sağ salim kucağına alirsin canim inşallah 2 gün sonra değerin çok güzel artar canim kalp atışını duyarsan rahatlarsin canim
Evet canim keseye kalp atisina kadar strest devam edecek ama yinede rahatim bu surecin tadini cikarmaya calisacagim .. Amin insallah herkesede nasip olsun ..
canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Sagol canim aminnn .. Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkesede nasip etsin..

Amin canım inşallah bizlere de nasip etsin Rabbim. İsteyen özlemle bekleyen herkese... Sizde dua edin bizlere cnm.

Amin canım inşallah bizlere de nasip etsin Rabbim. İsteyen özlemle bekleyen herkese... Sizde dua edin bizlere cnm.
Etmezmiyim ben 3 bucuk senedir gece gunduz cocuk hasretiyle yandim en iyi ben anlarim .. Iki defa oldu derken dustu sevincim yarida kaldi neler neler yasadim bu yolda kac defa igne tedavileri gordum ..
Ama gercekten zamani varmis rabbim ol derse oluyor iste ..
Ben bu ay sut maydanoz buharini yapmistim adet bitimi 4 gun yaptim belkide o vesile oldu ..

Inşallah bunu kucağına alırsın Canim hiç korkma bide sen pihtilasma igneside olacaksın demi basladi mi iğneler canim buarada hemsireye arayıp haber ver canim inşallah bundan sonra herşey güzel olacak canim

Inşallah bunu kucağına alırsın Canim hiç korkma bide sen pihtilasma igneside olacaksın demi basladi mi iğneler canim buarada hemsireye arayıp haber ver canim inşallah bundan sonra herşey güzel olacak canim
Basladim igneye bugun ilkini vurundum doktor normalde keseyi gormeden vermiyor ama gecmisi bildigi icin baslatti bana .. Insallah hepimiz sag salim kucagimiz aliriz .. Adanaya gelip gelmemekte kararsizim aslinda o yuzden aramadim bile hastaneyi o yolu gelip gitmesem mi kafam karisik :-/

Aaaa canım gerçek işte..Gebelik olmasa ikinci çizgi çıkar mıydı??? Gözün aydın çokk sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..
Darisi sana insallah canim topigin sansli gunlerine sende denk gelmis ol insallah .. Rabbim geride kalanlara en kisa zamanda nasip etsin ..

düşününce gelmen gereksiz gibi ama güvenilir ve iyi bir doktorun takibinde olman da çok önemli... en azından detaylı ultrasonuna kadar tayfun beye takibe gelmeni tavsiye ederim. ondsn sonra sizin orda bir doktor bulursun. zaten toplamda da 4 randevu edioy detaylı da dahil olmak üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…