- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.281
valla ben hiç evde test yapıp da herhangi bir şekilde silik ya da değil çift çizgi görmedim :d hiç anlamam o yüzden. düşün daha adet günün bile gelmedi ki günün geçsin. bazı testler adet gününün geçtiği ilk günde sonuç verme iddiasında biraz pahalı oluyorlar. sen daha o günde bile değilsin. anca bazılarında bhcg değeri çok yüksek oluyor veya ikiz olunca da yüksek oluyor da öyle silik çıkıor. ben hatta geyik olsun diye kan tahlilinfen sonra yapayım birkaç hafta sonra demiştim onu da yapmadım :)Yani canım gölge de olsa belli belirsiz bir iz varsa yine pozitif mi olur?Yoksa ilaçtan mi öyle göründü?Az önce bitane daha çektim o daha belli sanki ama paylaşamadim bir türlü.
Cnm yapmışsın artık ama kafana takıp canını sıkma. Şu anda idrarda çıkması zaten çok zor. Dua Et sabret İnşallah senin mucizende gelecek.Yaa yarına bırakacaktım evdekiler şimdi yap diyince gaza geldim.Hatta bu aksam üstüne kadar yarın da yapmayı düşünmüyordum.
rica ederim canım. iki hafta sonraya mı çağırdı ordaki doktorun kalp atışı için?Biliyorum onu canim arkadasim gidiyordu bende rahim filmi cekindim o hastanede .. Yinede sagol yardimlarin icin..
Bekleyelim bakalım ama o gölgeden dolayi çok ta umutsuz değilim. Fotoda belli olmuyor.Hayırlısı artık canm..valla ben hiç evde test yapıp da herhangi bir şekilde silik ya da değil çift çizgi görmedim :d hiç anlamam o yüzden. düşün daha adet günün bile gelmedi ki günün geçsin. bazı testler adet gününün geçtiği ilk günde sonuç verme iddiasında biraz pahalı oluyorlar. sen daha o günde bile değilsin. anca bazılarında bhcg değeri çok yüksek oluyor veya ikiz olunca da yüksek oluyor da öyle silik çıkıor. ben hatta geyik olsun diye kan tahlilinfen sonra yapayım birkaç hafta sonra demiştim onu da yapmadım :)
Persembe kan verecegim yine artis icin .. Sonra bilmiyorum ne der bakalim .. Cok sure uzatmaz korktugumu bildigi icin haftaya gel kese icin der sonra kalp atisi icin cagirir ..rica ederim canım. iki hafta sonraya mı çağırdı ordaki doktorun kalp atışı için?
İnşallah canım çok teşekkür ederim..Cnm yapmışsın artık ama kafana takıp canını sıkma. Şu anda idrarda çıkması zaten çok zor. Dua Et sabret İnşallah senin mucizende gelecek.
olacak inşallah bu sefer. kafanı takma... takıossn da yarın bi kan ver dediğim gibi. zaten yarından iki gün sonra da tahlil günün. eğer yarın pozitif çıkarsa iki gün sonra da artışa bakılmış olur tahlil gününde. benim bi gün önce yapılmıştı. esra hanım yoktu o gün pınar hanım bakmıştı. çatlatma iğnesi de bhcg yükseltiormuş o çıkmaz mı demiştim çıkmaz çıkmsz dedi. seninki de silikse ilaçtan değildir artık.Bekleyelim bakalım ama o gölgeden dolayi çok ta umutsuz değilim. Fotoda belli olmuyor.Hayırlısı artık canm..
Diğeri de bu canm.İlaçtan olmasın ya nolur. .olacak inşallah bu sefer. kafanı takma... takıossn da yarın bi kan ver dediğim gibi. zaten yarından iki gün sonra da tahlil günün. eğer yarın pozitif çıkarsa iki gün sonra da artışa bakılmış olur tahlil gününde. benim bi gün önce yapılmıştı. esra hanım yoktu o gün pınar hanım bakmıştı. çatlatma iğnesi de bhcg yükseltiormuş o çıkmaz mı demiştim çıkmaz çıkmsz dedi. seninki de silikse ilaçtan değildir artık.
Ilacın etkisi geçti ise Bence kan ver çizgiyi ben de gördümDiğeri de bu canm.İlaçtan olmasın ya nolur. .
Canim var gölge bende ilk test yaptığımda böyleydi silikti hiç ilaçlara bakma ben ilk tup bebek yaptirdigimda silik bile yoktu inşallah tutunmustur yavrun sanaKizlar foto da daha zor görünüyor.
Canim bugün ara değerini soylersin zaten bidaha test yaptir derler ikinciye göre randevu veriyorlar inşallah herşey yolunda gider CanimAklimi celdin o zaman yarin arayayim randevu alayim ayda bir giderim burdaki doktorumada giderim ikisini bir gotururum
Günaydin canim bende yarin ki sonucu da alip öyle arayayim diyorum .. Zaten belli olur yarin sonuctam sonra hrsey korkum igneydi onada basladik hemen zaten simdilik bekleyebilirim ..Canim bugün ara değerini soylersin zaten bidaha test yaptir derler ikinciye göre randevu veriyorlar inşallah herşey yolunda gider Canim
Canim çok belirgin maşallah belki ikizdir canim ayy hadi inşallah bugün kan ve canim ordan netlestirelim çok sevindim canim yaDiğeri de bu canm.İlaçtan olmasın ya nolur. .
Olur canim iki de geride söylesin ona göre randevu alırsın valla senin adına çok sevindim inşallah kese kalp atışını görürsün sonrada herşey yolunda gider insallahGünaydin canim bende yarin ki sonucu da alip öyle arayayim diyorum .. Zaten belli olur yarin sonuctam sonra hrsey korkum igneydi onada basladik hemen zaten simdilik bekleyebilirim ..
Amin canim insallah .. Herkes kendisi gibi seviniyor Çünkü olmamasinin ne kadar aci bir yuk oldugunu biliyor .. Ilk sayfamiz dolsun herkes hamile kalsin saglikla kucaklasin ❤Olur canim iki de geride söylesin ona göre randevu alırsın valla senin adına çok sevindim inşallah kese kalp atışını görürsün sonrada herşey yolunda gider insallah
En kötü sonuç belirsizlikten iyidir kan ver cnm.güzel haberler gelecek gibi inşallahAz önce aynı teste baktım böyle. Ama ilk beş dk geçerlidir diyor.
İnşallah canım ama kendi evimde de değilim ki.Bekleyim diyorum zaten pek bişey kalmadı canm.En kötü sonuç belirsizlikten iyidir kan ver cnm.güzel haberler gelecek gibi inşallah
Tmm cnm o zaman daha fazla idrar testi yapma stres yapıyor insan ister istemez test Gününe kadar sakin sakin bekle başka şeylere odaklan mümkünse kk ya bile girme güzel haberlerle gel inşallahİnşallah canım ama kendi evimde de değilim ki.Bekleyim diyorum zaten pek bişey kalmadı canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?