Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

ben o kadar ayrıntılı cevap verdim ki ilaç ücretine... aşılama ücretini de hatırladığım kadarıyla söyledim aynı şekilde...
Okumamis sanirim arkadaş bende sen yazdin diye hatirliyorum :)
Bayagida detayli yazmistin zaten .. Bana lazim degil doktorun yolunu unuttum ben :)

Güzelmiş ya yorumlarınıza güldüm. .:))Alpi dr yolunu unuttum derken,bak breakfast ta iyi dilekler de bulunmuş. E amin demeden de olmaz.Esprili bir dialog olmuş.
Mart ayinda asilamayla basladi baskent macerasi ardindan ikinci hatta üçüncüyü de hemen deneyip biraz ara vereyim derken bir daha ugrayamaz oldum ..
Burada bir yer olsa imkanlari zorlarsin tek de olsa gidersin ee 2 saat yol o yuzden ekim ayina girdik ben hala ikinci asilama icin gidemedim

Canm bence daha fazla erteleme,uzak belki ama mesafeyi göze al ve bir an önce başla.Belki de bebişin seni bekliyordur göbüşüne gelmek için.:))) Dr da belki kontrol aralığını durumuna göre ayarlar.İnşallah hayirlisiyla başlar ve yavrunu kucağına alırsın canm.

Cnm kusura bakma gayet ayrıntılı anlatmissin ama bn atlamisim görmedim gerçekten teşekkür ederim geç oldu ama

antakyada mıydın canım sen? ya valla millet alışverişe gelip gidiyor 2 saat yolu. veya istanbul içinde normal mesafeler o kadar sürüyor. birazcık da üşenip gözümüzde büyütüyoruz. ben de öyleyim bi harekete geçsem bir şeyin devamı gelecek ama düşünüp planlamaktan o ilk adımı o kadar geciktiriyorum ki her konuda... rapor hakkın da varmış hala en azından maddiyat ayarlama gibi bir sıkıntın da olmayacak bence hemen adımı at arayıp al randevunu :) şanslı ayın önümüzdeki aydır belki bilemezsin :)

Günaydın kızlar iyi pazarlar
iyi pazarlarr :) bende dün gece baya sertleşme toparlanma oldu karnımds. bir de sırtımda sağ taraftan bi ağrı saplandı aha dedim doğurcam mı acaba :d başta eşim dalga geçti ama sürekli olan sertleşmelere bakınca ya yoksa doğuracak mısın acile gidelim mi demeye başladı :d dünkü korku bana yetti birazdan ebebeke gitcem kalan eksik ne varsa daha fazla sallamayayım alacam hepsini :d diorm ki şimdi gece doğursam gece gece çocuğuma prima premium care bezi nerden bulcaz uyduduk bez mi alcaz pişik olacak ahahha

Cnm kusura bakma gayet ayrıntılı anlatmissin ama bn atlamisim görmedim gerçekten teşekkür ederim geç oldu ama
rica ederim ama pazartesi bence kışlayı ara hasta kabule bağlan en net bilgiyi onlar verecektir. en az iki raporlu aşılama yapana 2 veya 3 sefer de tam hatırlamıorum tüp bebekte devlet desteği veriyor 2 bin lira kadar. tüp bebek raporu için 3 yıllık evlilik gerekior ama. en azından aşılamalarını şimdi yaptırırsın beklemek istersen 3. yılı tüp bebeği daha sonraya bırakırsın...

Cnm hastaneyi öğrendim raporsuz 500+ilaçlar dedi o şekilde yapacam galiba dediğin gibi önce aşılama deneyecem daha sonra tüp bebek için 3 yılı doldurmuş olurum en azından.inşallah gerek kalmaz da olur inşallah ilk asilamada.

Aman canim benim yengem iki cocugu da 3 -4 hafta önce doğurdu hatta ikincide çok hazırlığı yoktu doğumdan sonra gidip yatak aldılar çocuğa sen herşeyini hazırla canim sonra bebisini beklersin canim valla hergün bakıyorum acaba doğurdumu diye sonra iyi dogurmamis diyorum az kaldı canim seninki hareketlenmeye de başlamış

Bence de alışverişini artık tamamladı canm,hatta bebek bezini fazladan al.Artık doğumun yaklaştı, heran bebis aranıza katılabilir. .Allah kolaylik versin hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşallah..

Bence de alışverişini artık tamamladı canm,hatta bebek bezini fazladan al.Artık doğumun yaklaştı, heran bebis aranıza katılabilir. .Allah kolaylik versin hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşallah..
gittik aldık kalan her şeyi :d bi bebek arabası kaldı ona da karar verdik istediğimiz rengi yoktu gelecek hafta getirtecekler. şimdi osmaniyeye gidip gelcez bi. bunları bi çantaya tepeyim de artık doğurabilrim rahatlıkla dedim :d

bez konuusnda da bi paket 1 numara aldık sadece çünkü boyu posu belli olmuormuş hemen 2 numaraya geçebilirmiş. o yüzden aylık kutu falan almadık. e bebekte her şeyi bulduk rahst oldu :)

Gozunaydin canim artık hazır bebisin herşeyi maşallah inşallah sağ salim alırsın kucağına canim

Evet canim antakyadayim.. Normal zamanlarda bizde cok geliyoruz gezmeye alisverise ama haftasonu tatil diye bizede gezme oluyor ama hastane isi hafta icine geliyor izinleri ayarlamak sıkıntı oluyor o yuzden ertelendikce ertelendi tek gelecegim yer olsa simdiye coktan gitmistim.. Neyse bakalim Allahtan birsey cikmazsa bu ay sonu adet olacagim gidecegim insallah

Aynen canim ben de dicektim 1 numaradan bir tane al,genelde fazla gitmiyor 1 numara.Maşallah şimdi paşanın gelmesini bekleyeceksiniz,artık ne zaman hazır hissederse. .

Gozunaydin canim artık hazır bebisin herşeyi maşallah inşallah sağ salim alırsın kucağına canim
Aynen canim ben de dicektim 1 numaradan bir tane al,genelde fazla gitmiyor 1 numara.Maşallah şimdi paşanın gelmesini bekleyeceksiniz,artık ne zaman hazır hissederse. .
sağolun kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanını doldurup da gelsin artık başka dileğimiz yok :)

o da doğru.. ama her randevuda eşinin gelmesine gerek olmuor bir tek aşılama günü gelsin yeter. cumartesi sabaha denk getirmeye çalışsan aşılama gününü de :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…