• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

dayanamadim aradım sonuçlar iyi çıktı çok şükür esiminde iyi bnm rahim filmi de iyi sadece d vitaminim biraz dusukmus bite guatir biraz yüksekmis zaten ilaç kullanıyorum GUATİR a birdaha gorunecem endokrine onun için. Başka bir problem yok adetinde aşılama yada tüp bebek için karar verip gelebilirsiniz dedi.çok şükür içim rahatladı.
İyi canm tedavine engel bir durum yok o zaman.Gözün aydın inşallah bu tedavinde mutlu sona ulaşırsın.

Kızlar bi sorum olacak aşılama ücreti ne kadar bilginiz varmi başkentte
Sadece asilama ücreti ise 60tl gibi biseydi tabiki raporlu devlet destekli olan.. Ilaclarada 120mi ne vermistim ben mart ayinda .. Asilama mi yaptiracaksiniz ? Bende diger ay kismet olursa ikinci asilmayi yaptircam ..

Sadece asilama ücreti ise 60tl gibi biseydi tabiki raporlu devlet destekli olan.. Ilaclarada 120mi ne vermistim ben mart ayinda .. Asilama mi yaptiracaksiniz ? Bende diger ay kismet olursa ikinci asilmayi yaptircam ..
Rapor yok bizim rapor için ne gerekiyor.bu ay adetimde baslayacam inşallah ..Ayrıca raporsuz ne kadar acaba

Anladım kızlar sağolun İnşallah yumoslar bol olsun ama keşke dozumu tam alsaydim.İki gün eksik aldım sanıyordum ama bir hafta az almışım. Bunda da vardır bir hayır ne diyelim.Dün bir tanıdık hamile misin dedi.O yüzden göbeğimin belli olduğuna emin oldum.Normalde bu kadar şiş değildi bir de..

Rapor yok bizim rapor için ne gerekiyor.bu ay adetimde baslayacam inşallah ..Ayrıca raporsuz ne kadar acaba
Hic bilgim yok rapor sartlarini benden vukuatli nufus kayit örnegi istediler bi tek onu verdim önceden 1 rapor hakkimi kullanmistim baskenttede 2.sini kullandim zaten 3 hakkim var ..
Senin rapor neden yok yada niye olmuyor ? 3yillik evli olmak lazim filan diyorlardi ama bilen varsa soyler zaten ..

Canim çok şükür herşey yolunda bebisim tam haftasında bugün uyuyordu uyandiramadik inatçı çıktı iki hafta sonra ikili test yapılacak inşallah onun sonuclari da güzel cikacak
canım gözün aydınnn. randevunu ne zamana aldın? belki bir sonraki randevuda cinsiyeti de öğrenirsnz :) bir de guatr demiştin o konu ne oldu?

Anladım kızlar sağolun İnşallah yumoslar bol olsun ama keşke dozumu tam alsaydim.İki gün eksik aldım sanıyordum ama bir hafta az almışım. Bunda da vardır bir hayır ne diyelim.Dün bir tanıdık hamile misin dedi.O yüzden göbeğimin belli olduğuna emin oldum.Normalde bu kadar şiş değildi bir de..
canım şişlik belki de iyiye işarettir. çünkü ben de hamile kaldığım ay o kadar çok şiştim ki, opudan önceki gün mersine gitmiştik arkadaşlarla. ben kendim de arabayla gidecektim bi arkadaş iptal edince tek araba gittik. dönüşte iyi ki gelmemiş ben araba kullanamazdım bu halde dedim. şişlikten canım acıordu artık dik oturamıordum. zaten bende yumurta sayısı çok fazlaymış toplandıktan sonra da ohss oldu şiştikçe şiştim. karnım 5 aylık gibi diordum hamilelik başında ama aynen şimdiki kadar karnım vardı :d sonra yavaş yavaş geçti çok şükür...

Hic bilgim yok rapor sartlarini benden vukuatli nufus kayit örnegi istediler bi tek onu verdim önceden 1 rapor hakkimi kullanmistim baskenttede 2.sini kullandim zaten 3 hakkim var ..
Senin rapor neden yok yada niye olmuyor ? 3yillik evli olmak lazim filan diyorlardi ama bilen varsa soyler zaten ..
S Seher001 aşılama raporu için 3 yıl evlilik şartı yok. ben bi hakkımı salak gibi klomen kullanırken çatlatma iğnesine kullanmıştım uyarmayıp rapor çıkarmışlardı universalde. 2014teydi ve 1,5 yıllık falan evliydik o zaman. muhtemelen çocuğun olmaması yeterlidir aşılama raporu için. ben ocakta yaptırdım 70 liraydı diye hatırlıorum raporlu. raporsuz da yanılmıorsam 400 lira falan ama tam emin değilim. ilaçlar var tabi bir de . ilaç fiyatı yazılan ilacs ve kullanılan doza göre değişiyor. ben merional kullanmıştım 75lik. rapor 13 kutu karşılıordu 11 tanesini kullanmam yeterli gelmişti. biz de 120 gibi bişe ödemiştik. ikinci ay puregon kullandık o pahalı bi ilaçtı. 300doz ilaç 190 dı sanırım. merionalse kutusu 35 falandı. yine raporla sanırım 3 kutusunu karşılamıştı devlet. tabi daha fazla çıkmıştı farkı da... benim şans oldu aşılama raporuyla ilaçları aldım yumurta fazla olunca tüp bebek yaptık yumurtaları toplatıp. ordan bi karım oldu. rapor şartları internette yazar aşılama için farklı tüp bebek için farklı. ve raporu sistem verdikren sonra mesai bitimine kadar çıkıor vukuatlı nüfus kayıt örneği hariicnde bi işlem yapmanız ds gerekmior. aşılamayı ne olur ne olmaz denemenizi tavsiye ederim ben de. çünkü ağrısız sancısız ve masrafsız bi yöntem denemeye değer. olmazsa da büyük bir kayıp olmuor

canım gözün aydınnn. randevunu ne zamana aldın? belki bir sonraki randevuda cinsiyeti de öğrenirsnz :) bir de guatr demiştin o konu ne oldu?
Günaydın Canim 21 ekime aldık ben ve rosebady valla dün doktora sordum yok canim ne belli olacak dedi bizimkilerde soruyor belli oldu mu diye heyecanla bekliyoruz guatr için dün kan verdim 0.60 doktor normal dedi ama yinede insan korkuyor bide bu kadar düşük değildi acaba hamileliktenmi öyle oldu sen nasılsın Canim hazırlıkların çoğu bitmiştir inşallah sağ salim.alirsin kucağına

Günaydın cnm inşallah 21 de gorusecegiz Gülşahla aldık o güne
sen de işlerini hallettin mi cnm artık bekleyişe gectin sen hayırlısıyla inşallah

Günaydın Canim 21 ekime aldık ben ve rosebady valla dün doktora sordum yok canim ne belli olacak dedi bizimkilerde soruyor belli oldu mu diye heyecanla bekliyoruz guatr için dün kan verdim 0.60 doktor normal dedi ama yinede insan korkuyor bide bu kadar düşük değildi acaba hamileliktenmi öyle oldu sen nasılsın Canim hazırlıkların çoğu bitmiştir inşallah sağ salim.alirsin kucağına
Günaydın cnm inşallah 21 de gorusecegiz Gülşahla aldık o güne
sen de işlerini hallettin mi cnm artık bekleyişe gectin sen hayırlısıyla inşallah
ay hadi bakalım benim de aynı gün :) hazırlıklara ara verdim bu hafta yorucu geçecek diye dünden beri sol bacağımın arkasında acaip ağrı var. bugün de dinleniirm de yarın devam ederim sanırım yine. bana da 12 hafta çok erken demişlerdi belli olmayacak diye gittil ikili teste ama göründü. :)

Bütün sitelerde 3 yıllık yazıyor ama ben 2yillik evliyim ordan kaybediyirum galiba.

ay hadi bakalım benim de aynı gün :) hazırlıklara ara verdim bu hafta yorucu geçecek diye dünden beri sol bacağımın arkasında acaip ağrı var. bugün de dinleniirm de yarın devam ederim sanırım yine. bana da 12 hafta çok erken demişlerdi belli olmayacak diye gittil ikili teste ama göründü. :)
Inşallah gösterir canim çok merak ediyorum ayy üçümüz iki hafta sonra görüşeceğiz çok iyi olacak

Back