• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canım yetişkin endokrin var ama benim doktorum normalde yüreğirde sadece salı günleri seyhanda oluor gülay şimşek. salı harici başka endokrinci var mı seyhanda onu bilmiorum ama. doktor gerekli görürse endokrine gönderir. ben mesela aylarıdr her ay endokrine de gidiordum artık kırk sefer hastaneye gitmekte zorlanıorum eşim de sürekli organize sanayiiden kalkıp gelemior. tayfun beye sordum herkesin şekerini kadın doğumcu takip ediormuş artık endokrine gitmesem olur mu diye. şekerin dengedeyse gerek yok ben bakarım dedi. şimdi 21 ekimden önce iki gün evde ölçüm yapıp tayfun beye göstercem şeker sonuçlarımı. tiroid için de zaten ilk ay dozum artırıldığındsn beri hep normal çıkıor.
Belki guatr içinde ilacı tayfun bey verir benim eşim olmadan yüreğire gidemem zor olur yarın tayfun beye söylerim bakalım ne diyecek ya inşallah normal çıkar yarın aç gidecegim bakalım sonuç ne cikacak

AYY KIYAMAM YAA dikkat et canım kendine bizim bebiş iyi allaha şükür ilerleme olmamış doktor kafana takma artık iyi dedi inşallah öle devam eder iki hafta sonrasına tekrr gideceğiz herşey iyi olur inşallah
Canim inşallah herşey yolunda gider ve sen sağ salim kucağına alırsın bak doktor da olumlu konuşmuş doğum ne zaman canim belli mi

Belki guatr içinde ilacı tayfun bey verir benim eşim olmadan yüreğire gidemem zor olur yarın tayfun beye söylerim bakalım ne diyecek ya inşallah normal çıkar yarın aç gidecegim bakalım sonuç ne cikacak
canım inşallah normal çıkar ama bildiğm kadarıyla aylık kontrl ettirdiğin ve ilacını içtiğğn sürece sorun çıkmaz zaten takma kafana. endokrine gitmeni isterse de salı gününe seyhana gülay hanıma randevu alabilirsin

Canim inşallah herşey yolunda gider ve sen sağ salim kucağına alırsın bak doktor da olumlu konuşmuş doğum ne zaman canim belli mi
İnşallah canım Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin:dua::dua:henüz belli değil canım doğum şimdilik herşey normal görüküyor doktorda normal doğumdan yana bekliyeceğiz artık paşamız ne zaman kendini hazır hissederse:KK46::KK46:

canım inşallah normal çıkar ama bildiğm kadarıyla aylık kontrl ettirdiğin ve ilacını içtiğğn sürece sorun çıkmaz zaten takma kafana. endokrine gitmeni isterse de salı gününe seyhana gülay hanıma randevu alabilirsin
Aslında Seyhan1 başkent bana çok yakın salı gününe randevu alırız canim bakalım ne diyecek doktor inşallah yarın herşey yolunda gider hala korkuyorum

Kizlar hastaneden çıktım, p.tesiye kontrol var.Büyük ihtimal Çarşamba ya toplanırmış yumoslar ama çıkarken emin olmak için hemşireye sorduğumda ogrendimki bir haftadır dozu az uygulamışım.Pistonun üstüne kadar ilacı çek demişti hemşire, ben altını üstü gibi düşündüm.:KK34: Demek tam alsaydim yumoslar daha iyiydi şimdi.

Kizlar hastaneden çıktım, p.tesiye kontrol var.Büyük ihtimal Çarşamba ya toplanırmış yumoslar ama çıkarken emin olmak için hemşireye sorduğumda ogrendimki bir haftadır dozu az uygulamışım.Pistonun üstüne kadar ilacı çek demişti hemşire, ben altını üstü gibi düşündüm.:KK34: Demek tam alsaydim yumoslar daha iyiydi şimdi.
Kaç tane oluşmuş canim söylediler mi canim oluyor böyle şeyler inşallah haftaya hepsi büyümüş olur moralini bozmak yok pozitif oluyoruz

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin canm.Benim de kontrolüm birazdan.
Canim çok şükür herşey yolunda bebisim tam haftasında bugün uyuyordu uyandiramadik inatçı çıktı iki hafta sonra ikili test yapılacak inşallah onun sonuclari da güzel cikacak

Geç olsun güç olmasin canim onemli olan yumurtalarin olmasi.. Insallah guzel haberler alirsin bu sefer..
G gulsahhh01 canim gozun aydin bak ne guzel ilerliyor hamileligin insallah sag salim kucaginada almak nasip olur..

Geç olsun güç olmasin canim onemli olan yumurtalarin olmasi.. Insallah guzel haberler alirsin bu sefer..
G gulsahhh01 canim gozun aydin bak ne guzel ilerliyor hamileligin insallah sag salim kucaginada almak nasip olur..
Inşallah Canim şöyle sağ salim alırım kucağıma internette okadar olumsuz okuyoruz ki insan etkileniyor

Hayırlısi olsun cnm inşallah çarşambaya daha iyi olur kesme ümidini ben halaa aramalarıni bekliyorum yaa sonuç randevusu için arayacaklar ini soylemislerdi ne zman ararlar acaba benmi arasam

Hayırlısi olsun cnm inşallah çarşambaya daha iyi olur kesme ümidini ben halaa aramalarıni bekliyorum yaa sonuç randevusu için arayacaklar ini soylemislerdi ne zman ararlar acaba benmi arasam
Olmazsa sen ara sor canm.Hemşirenin nosu var mı sende?

Olmazsa sen ara sor canm.Hemşirenin nosu var mı sende?
dayanamadim aradım sonuçlar iyi çıktı çok şükür esiminde iyi bnm rahim filmi de iyi sadece d vitaminim biraz dusukmus bite guatir biraz yüksekmis zaten ilaç kullanıyorum GUATİR a birdaha gorunecem endokrine onun için. Başka bir problem yok adetinde aşılama yada tüp bebek için karar verip gelebilirsiniz dedi.çok şükür içim rahatladı.

Back